Šta mislite o ovome procesoru ??? Jel ima tko kakva iskustva?
razmišljam si o kupovini ali nigdje kod nas ga ne mogu naći u prodaji tako da ni okvirnu cijenu ne znam
Šta mislite o ovome procesoru ??? Jel ima tko kakva iskustva?
razmišljam si o kupovini ali nigdje kod nas ga ne mogu naći u prodaji tako da ni okvirnu cijenu ne znam
Ma zeznio sam naslov teme mislio sam na core i7 970 :)))
Ma stacemu 920..nek uzme 930 koji je potpuno isti procesor !
To ti je zakljucani 980X, previse novaca da bi bio uskracen sa zakljucanim mnoziteljima.
Pa i to što kažeš ali me zanima cijena uopće koliko kontam nema ga nigdje kod dobavljača u cijeloj nam zemlji hrvatskoj
To ti je zakljucani 980X, previse novaca da bi bio uskracen sa zakljucanim mnoziteljima.
Koliki mu je mutlyplyer vidim da ga rulja diže i na 5 ghz..
PS: vidio sam na ebayu ali carina brate bi me ubila ovako je oko 650 dolaros inače
Koliki mu je mutlyplyer vidim da ga rulja diže i na 5 ghz..
PS: vidio sam na ebayu ali carina brate bi me ubila ovako je oko 650 dolaros inače
Nema carine na IT opremu, placas samo PDV na ukupnu cijenu sa shippingom. Kao sto rekoh ne isplati se pored 980X jer je novi 100$ jeftiniji vani od 980X koji dodje 1000$.
Dobro provjeri da li procesor ima garanciju ostvarivu u HR, da ga djava nebio odnio.....
mislim da je 24 ali nisam 100% siguran ako se nevaram postoji extreme verzija negdje sam naletio jednom na to...skup je dosta ja da sam na tvom mjestu bi cekao i skupljao za 980x ipak je to vrh jos uvjek :-)
i7 880
a kod nas ti je dostupan i7 875k koji ima otkljucan mnozitelj i mozes ga klokat jako dobro...
Kao alternativa se nameće 2600k model ali kad je sranje sa pločama ne znam jel ima uopce koja na ržištu da radi?
Nazvao sam ja prije par dana Msan kažu za 2 mjeseca dolaze ispravne ploče
Ma kupit ću si novi sad im je pala cijena...novi 4300 kn će biti dolaze od utorka u hr..kad si to uzmem na firmu i izbijem PDV eto ga za 3500 kn :)