Lol, ove godine sam tako zamjenio 5 komponenti, znači ušao u poslovnicu rekao ne valja, dali mi novo i doviđenja.
A odobravali su i zamjene hardwarea nakon isteka od 7 dana.
To apsolutno nitko osim njih ne radi i zbog toga su klasa više od tih ostalih što se tiče garancije.
Poanta je da hg spot ne šalje forenzički tim da utvrdi što si ti radio sa komponentom da je ona riknula itd. ili si nezadovoljan s njom već udovolji kupcu, dok ostali, eto konkretno taj adm kod kojem sam kupio grafu za 2200 kn i dosao nakon 3 dana da grafa izbacuje blue screen nije htio zamjenit grafu bez da je salje kod servisera što je apsurd i nemogući opis događaja u hg spotu i na kraju sam pošto mi je hitno trebala pojeo govno jer sam uštedio par sto kuna što je nisam uzeo u hg spota.
Čovječe, pa šta ti to ne govori već dovoljno samo po sebi??!
Vuku te za nos - tako ti mogu još bezbroj puta napravit, svako malo ti mijenjaju nešto, kao nešto bolje, a tebi komponente svako malo otkazuju bez da znaš u čemu je pravi problem... U ADM-u barem pokušaju otkriti u čemu je kvaka s tom komponentom, a ne da te vozikaju 'vamo-tamo bezveze...
HGSpot očito ni nema servis, a i pitanje je otkud nabavljaju komponente... Mislim da će završit kao i Vemil...