HG spot cijena procesora

poruka: 152
|
čitano: 21.059
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: HG spot cijena procesora
J0hnny kaže...

Lol, ove godine sam tako zamjenio 5 komponenti, znači ušao u poslovnicu rekao ne valja, dali mi novo i doviđenja.

A odobravali su i zamjene hardwarea nakon isteka  od 7 dana.

To apsolutno nitko osim njih ne radi i zbog toga su klasa više od tih ostalih što se tiče garancije.

Poanta je da hg spot ne šalje forenzički tim da utvrdi što si ti radio sa komponentom da je ona riknula itd. ili si nezadovoljan s njom već udovolji kupcu, dok ostali, eto konkretno taj adm kod kojem sam kupio grafu za 2200 kn i dosao nakon 3 dana da grafa izbacuje blue screen nije htio zamjenit grafu bez da je salje kod servisera što je apsurd i nemogući opis događaja u hg spotu i na kraju sam pošto mi je hitno trebala pojeo govno jer sam uštedio par sto kuna što je nisam uzeo u hg spota.

Čovječe, pa šta ti to ne govori već dovoljno samo po sebi??!

Vuku te za nos - tako ti mogu još bezbroj puta napravit, svako malo ti mijenjaju nešto, kao nešto bolje, a tebi komponente svako malo otkazuju bez da znaš u čemu je pravi problem... U ADM-u barem pokušaju otkriti u čemu je kvaka s tom komponentom, a ne da te vozikaju 'vamo-tamo bezveze...

HGSpot očito ni nema servis, a i pitanje je otkud nabavljaju komponente... Mislim da će završit kao i Vemil...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
16 godina
neaktivan
J0hnny kaže...

A ti očito nisi svjestan da hg spot tebi da novu komponentu prije nego njima išta pošalje što ostali ne rade, što ti tu nije jasno, jel neznaš čitat?

To rade i ADM i Links ako tokom njihovog pregleda utvrde da je hardware mrtav i to samo ako im nije sumnjiv uzrok kvara, ukratko ako je kvar više serijske naravi. Ako je kvar izuzetak, primjerice puknuče regulacije na MOSFET-u od ploče ,onda zaboravi da će ti bilo tko dat zamjenski proizvod prije nego što ovlašteni servis prihvati ili odbije reklamaciju.

Imam iskustva sa svim servisima i znam kako funkcioniraju, tako da meni netrebaš solit pamet.

I'll be back
14 godina
neaktivan
HG spot cijena procesora

@musicwomen

Citati sa razumijevanjem sa mojim komponentama je sve uredu radi se o više računala i štetom/nezadovoljstvom nastalom u rukovanju s njima

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 17:57 (J0hnny).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
microman kaže...
J0hnny kaže...

A ti očito nisi svjestan da hg spot tebi da novu komponentu prije nego njima išta pošalje što ostali ne rade, što ti tu nije jasno, jel neznaš čitat?

To rade i ADM i Links ako tokom njihovog pregleda utvrde da je hardware mrtav i to samo ako im nije sumnjiv uzrok kvara, ukratko ako je kvar više serijske naravi. Ako je kvar izuzetak, primjerice puknuče regulacije na MOSFET-u od ploče ,onda zaboravi da će ti bilo tko dat zamjenski proizvod prije nego što ovlašteni servis prihvati ili odbije reklamaciju.

Imam iskustva sa svim servisima i znam kako funkcioniraju, tako da meni netrebaš solit pamet.

To jednostavno nije točno.

Kao što rekoh imao sam neispravnu grafu serijski i znam koji sam odgovor dobio.

Uostalom čisto sumnjam da neke firme naručuju veće pošiljke računala iz adm-a/linska, iz hgspota se itekako naručuje, s razlogom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 18:00 (J0hnny).
14 godina
neaktivan
J0hnny kaže...

@musicwomen

Citati sa razumijevanjem sa mojim komponentama je sve uredu radi se o više računala i štetom/nezadovoljstvom nastalom u rukovanju s njima

Sorry, ali ne znam šta od toga tvojega nisam pročitala s razumijevanjem... Osim toga, ja sam komentirala ono boldano, a to boldano se odnosi na tebe i tvoje komponente...

A ako si ti mislio na nešto drugo - sorry, ali nisam vidovita pa da ti čitam misli... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
16 godina
neaktivan
J0hnny kaže...
microman kaže...
J0hnny kaže...

U HG spotu sam zamjenio dvije HD4850, zbog rikavanja(regulacija), zamjenio sam dvije DVD pržilice(zbog kvara na laseru), zamjenio sam tri DFI ploče i Jedne Patriot Viper Seris RAM-e.

Grafičke su bile krepane mojom krivicom i morao sam čekati da uvoznik potvrdi reklamaciju, čitačć i jednu DFI ploču su mi odmah zamjenili jer je bilo do serijskog kvara, ovo ostalo je također čekalo uvoznika.

Niti jedan ,al baš niti jedan(pa tako ni HGspot) servis neće zamjenit pokvaren hardware ako primjeti da je kvar čudne naravi ili da je proizvod diran od strane korisnika. Nece zamjeniti zato što tada postoji mogučnost da generalni servis odbije garanciju i tada popuše, ako je uzrok kvara nešto što se na tom proizvodu često kvari svak servis(bilo Links,ADM ili HGspot) će na licu mjesta napravit zamjenu.

Te pričice o tome kako je HGspot postao karitas koji riskira svoj profit davajuči tebi potpuno novi proizvod bez ikakve provjere ili potvrde generalnog servisa da reklamacija prolazi, možeš pričat nekom drugom, a meni sigurno ne.

I'll be back
16 godina
neaktivan
J0hnny kaže...
microman kaže...
J0hnny kaže...

Kao što rekoh imao sam neispravnu grafu serijski i znam koji sam odgovor dobio.

Uostalom čisto sumnjam da neke firme naručuju veće pošiljke računala iz adm-a/linska, iz hgspota se itekako naručuje, s razlogom.

Moja firma ima 25 računala redom složenih u Linksu.

I'll be back
16 godina
odjavljen
EnlightenedPhoenix kaže...
J0hnny kaže...

Daaaaaaaaaaaaa....

100% to HGSpot napravi... pokloni ti novo (a nekome uvali ono sto je tvoje popravljeno bilo)... Znas to bi čak bilo i protuzakonski (prodavanje rabljene robe pod novu)...

Ne govori gluposti... plus koliko znam vlasnik većine dionica HGSpota je banka... oni 100% poklanjaju...

Meni su matičnu isto zamijenili, ali koliko sam shvatio to je procedura u slučaju da je nova komponenta neispravna.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
HG spot cijena procesora

Nije to ništ kad Ameri kupe nereferentnu GTX 580 za 500 dolara {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...
microman kaže...

Iskreno rađe dam 60kn Overseas Expresu i kupim preko Wbshopa od ADM-a ili Linksa, nego da idem u HGspot rupu

Sorry, znam da je Off Topic, ali samo da pitam ako možda znaš - ako npr. netko od mojih naručuje robu putem Overseasa za svoju firmu ( dostavu tada ne plaća ), da li ja ako naručim nešto iz ADM-a mogu preko te firme naručit nešto bez da platim dostavu?

Hvala! {#}

To se moras dogovorit sa odgovornom osobom u svojoj firmi.ADM salje besplatnom dostavom firmama i ako tvoja firma pristane da narucis preko njih imas besplatnu dostavu. Ja recimo neke skuplje stvari narucim preko svoje firme i ne placam PDV jer firme dobe povrat. Samo sve ovisi dal si si dobra sa glavesinom firme.
I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže...
MusicWoman kaže...
microman kaže...

Iskreno rađe dam 60kn Overseas Expresu i kupim preko Wbshopa od ADM-a ili Linksa, nego da idem u HGspot rupu

Sorry, znam da je Off Topic, ali samo da pitam ako možda znaš - ako npr. netko od mojih naručuje robu putem Overseasa za svoju firmu ( dostavu tada ne plaća ), da li ja ako naručim nešto iz ADM-a mogu preko te firme naručit nešto bez da platim dostavu?

Hvala! {#}

To se moras dogovorit sa odgovornom osobom u svojoj firmi.ADM salje besplatnom dostavom firmama i ako tvoja firma pristane da narucis preko njih imas besplatnu dostavu. Ja recimo neke skuplje stvari narucim preko svoje firme i ne placam PDV jer firme dobe povrat. Samo sve ovisi dal si si dobra sa glavesinom firme.

Paaa jesam, uglavnom... Glavešina firme mi je iz obitelji... {#}

Hvala ti! {#}

15 godina
neaktivan
HG spot cijena procesora

Kupio sam ja matičnu u ADM-u, bila je jeftinija nego u Hg spotu, i nakon tjedan dana rada, otišla matična, do zagreba nisam išao jer mi je daleko tako da sam prošao skuplje nego da sam kupio odma u hgspotu.

Tako da mogu ADM, Links, Proshit...biti jeftiniji, ali ako se živi daleko od zagreba onda to dođe skuplje.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Kupio sam ja matičnu u ADM-u, bila je jeftinija nego u Hg spotu, i nakon tjedan dana rada, otišla matična, do zagreba nisam išao jer mi je daleko tako da sam prošao skuplje nego da sam kupio odma u hgspotu.

Tako da mogu ADM, Links, Proshit...biti jeftiniji, ali ako se živi daleko od zagreba onda to dođe skuplje.

adm ti plaća poštarinu kad nešto krepa pod garancijom tako da nikako nisi mogao proći skuplje osim svojom krivicom...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
HG spot cijena procesora

X6 1075T ako niste znali zaista postoji u Black Edition varijanti, a kod nas je jako rijedak gotovo nemoguće ga je naći.

No nema veze kada X6 1090T košta 1360kn u protisu.

Living in a world of unordinary dreams that will unfortunately never come true
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 20:22 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HG spot cijena procesora

Gdje onda da kupujem kad živim u Kutini ????

Savjetujte me ljudi.

I plaćao bi pouzećem, i pojasnite mi onda ovo, šta ak mi se pokvari neki dio pod garancijom šta onda?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 21:16 (Praetorian1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Ja zivim u Rijeci pa opet uzimam u ADM-u,a nemam auto ili neki jeftiniji prijevoz.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
HG spot cijena procesora

Evo nešt ovako bi uzeo iz ADM-a

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=9080

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_246&products_id=6315 puta 2

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=9128 

Dal to valja? i Preporučite mi matičnu

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

I plaćao bi pouzećem, i pojasnite mi onda ovo, šta ak mi se pokvari neki dio pod garancijom šta onda?

pa javi im se telefonom ili mailom i dogovori dostavu kod njih, oni će platit troškove

15 godina
neaktivan
HG spot cijena procesora

Kak da im dostavim oštećeni dio? ak idem vlakom karta me dođe para, ak idem autom moram benzin kupovat{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Kak da im dostavim oštećeni dio? ak idem vlakom karta me dođe para, ak idem autom moram benzin kupovat{#}

ti neznaš čitat ili??

javiš im se mailom ili telelonom, oni ti kažu kako da pošalješ poštom ili dostavom i oni plaćaju poštarinu...

15 godina
neaktivan
HG spot cijena procesora

Shvatio sam, samo što taj proces traje, ako šaljem poštom njima će trebat par dana, pa dok ovi pošalju iz zagreba, proće i više od tjedan dana.

I problem je ako bi kupio te komponente nezam kome da odnesem da mi ih složi.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Shvatio sam, samo što taj proces traje, ako šaljem poštom njima će trebat par dana, pa dok ovi pošalju iz zagreba, proće i više od tjedan dana.

I problem je ako bi kupio te komponente nezam kome da odnesem da mi ih složi.

pa gdje god nosio proći će vrijeme dok provjere u servisu ispravnost...

pa ako kupiš cijeli komp možeš kod njih tražit da ga sastave, sad neznam dal naplaćuju to...

15 godina
neaktivan
HG spot cijena procesora

Ma u HG Spotu sam za jedan dan dobio novi dio.

Ma kupujem komponente pa ih nemogu oni složit kad ne uzimam gotovu konfu.

Mislim realno Hg Spot je skup, a ADM je jeftiniji, ali od ADM-a me odbija to što bi morao čekat dugo na popravljanje greške itd.

Joj da bar živim u zagrebu onda se nebi uopće dvoumio:(

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Gdje onda da kupujem kad živim u Kutini ????

Savjetujte me ljudi.

Kutina? Hahah (rodjen tamo)...Vidimo se na biciklijadi, donesem ti dijelova iz zga ak treba xD....I nije li u kutini pouzdaniji onaj Šmit Electronics, ja sam imao problema u Kutini s HGSpotom, odnosno ne ja nego moj baka i djed (oni znaju dosta o racunalima)...Dali su im polovni printer, neispravan monitor s cijom su garancijom zezali DO BOLA, novi monitor su im odlucili zamjenit za mjesec i pol, a onda su moji pak trazili novac natrag i jedva dobili.... Puno losih iskustva s njima tamo :S a i bezobrazniiiiiii....

OnTopic: Koliko ja znam i tu na BOLu je pisalo da 1075 ima 2 verzije, BE i obicnu, razlika samo u otkljucanom/zakljucanom MP-ru

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
15 godina
neaktivan
HG spot cijena procesora

A neznam sad šta da kažem o Hg Spotu, šta je tak loš{#}

Ma ni Šmit Electronic mi se ne čini nešt.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
HG spot cijena procesora

Da sam na tvojem mjestu, ja bih čekao buldožera, osim ako nije hitno.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HG spot cijena procesora

E a kakva je trgovina Protis vidim da su full jeftini?

A i vidim da su u Sisku, to mi isto odgovara.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

po mojem iskustvu jako dobra

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Praetorian1 kaže...

po mojem iskustvu jako dobra

Super, preksutra ću otić vidjet trgovinu, cijene su stvrarno jeftine.

Nadam se da su im komponente dobre da nisu šrot.

F.C LIVERPOOL
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Super, preksutra ću otić vidjet trgovinu, cijene su stvrarno jeftine.

Nadam se da su im komponente dobre da nisu šrot.

komponente su iste kvalitete u svim dućanima...

istina doživio sam više puta u hg spotu da žele uvalit rabljenu robu al kod drugih je nače sve ok...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice