Sada trenutno imam Intela E6600 na intel DG965WH. Sa tom pločom ne mogu overclockati i nebi je mjenjao. Procesor bi mjenjao za Q6600 ali koliko je to ispaltivo (znam da polako nestaje sa tržišta). Komp koristim najviše za obradu fotografija i povremeno poigram neku igru. Ostatak konfe: 4GB DDR2, HD4870, Windows Vista. Komp je sada dosta brz, ali 4 jezgre su ulaganje za budućnost.
E6600 na Q6600
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.579
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sada trenutno imam Intela E6600 na intel DG965WH. Sa tom pločom ne mogu overclockati i nebi je mjenjao. Procesor bi mjenjao za Q6600 ali koliko je to ispaltivo (znam da polako nestaje sa tržišta). Komp koristim najviše za obradu fotografija i povremeno poigram neku igru. Ostatak konfe: 4GB DDR2, HD4870, Windows Vista. Komp je sada dosta brz, ali 4 jezgre su ulaganje za budućnost.
Nažalost ne mogu overclockati jer imam intelovu ploču. Možda ću je na kraju ljeta zamjeniti ovom ASUS
Intelove (ne asus, gigabyte, nego intel) matične ploče (osim high end ploča) ne podržavaju overclocking - nemam ga nigdje u biosu uostalom. zato i pitam oko q6600, komp ću koristit do jedno 2010-'11.
S tom asusicom i dobrim quadonjom durat će do 2012 g.i više.
Da i ja mislim kad skupim malo novca kupiti Asusicu, a kasnije neki procesor. Dok ne dođe proc,E6600 na 3 ili više GHZ.