Dvojezgreni procesor je li treba reinstalacija!?

poruka: 7
|
čitano: 2.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Negdje sam procitao da treba reinstalirati xp da bi dvojezgreni procesor normalno radio ako si prije imao jednojezgreni na kompu, da li je to tocno ili je to nepotrebno da bi on normalno radio.  Moze li se xp optimizirati za dvojezgreni procesor i kako bi to islo, ima li kakav program koji to radi!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

imaš amd dual core optimizer za vindoze

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dvojezgreni procesor je li treba reinstalacija

Trebao bi s obzirom da se instalira različita verzija kernela za single i multi cpu.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina

Ok! Znaci reinstalacija a kako bi to funkcioniralo da ne napravim reinstalaciju bi li xp bio nestabilan ili bi se to odrazilo  samo na performanse procesora!

17 godina
neaktivan
Reinstalacija je nužna-u suprotnom OS bi bio nestabilan ali i procesor ne bi radi na full performance!Ovisi.Dakle reinstall!
17 godina
neaktivan
te-kom kaže...

imaš amd dual core optimizer za vindoze

Sam  ti  instaliraj  na  novo  xp...   
A  optimizer  poslje  stavi...
Živio..  pozz

neznam kaj da napišem,,,,,
17 godina
neaktivan

Kad XP kod instalacije skuži da imaš već neku verziju instaliranu na disku, pitat će te hoćeš li napraviti repair tih Windowsa, napraviš to, pričekaš dok instalira i eto ga... Svi programi gdje su bili...

Kod mene eto poslije Bartona sad dual core A64 i isto sam to napravio, jer mi se ne da reinstalirat Windowse, i dobro rade...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice