CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.194.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
17 godina
Re: CPU hladnjaci P&O
rooswelt1991 kaže...
itomic009 kaže...

Vau, idi se igraj u pješčenjak. Nek provjeri u Linksu hoće li ih dobivati još.

Misliš da nismo već provjeravali?

Imaš u ovoj temi bar 50ak postova o gaia hladnjaku, i jedino što u linksu kažu za njega je da "neznaju hoće li ga dobiti"

U prevodu za narod to bi znacilo Linksu se ne isplati, više nabavljat Gaia hladnjak jer se onda samo on prodaje a ostali skuplji modeli drugih firmi skupljaju prašinu na policama bez greške a to nije dobro nikak za njih.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
rooswelt1991 kaže...
itomic009 kaže...

Imaš u ovoj temi bar 50ak postova o gaia hladnjaku, i jedino što u linksu kažu za njega je da "neznaju hoće li ga dobiti"

pito sam koji od njih da uzmem , ili katanu.Nisam pito da mi predlazete druge hladnjake.

17 godina
Encyanix kaže...
rooswelt1991 kaže...
itomic009 kaže...

pito sam koji od njih da uzmem , ili katanu.Nisam pito da mi predlazete druge hladnjake.

A kaj sa onim Thermaltake, koji sam ti ja predložil pa to ti je najbolji izbor ili si na njega zaboravil možda.{#}

15 godina
rambox kaže...
Encyanix kaže...
rooswelt1991 kaže...
itomic009 kaže...

A kaj sa onim Thermaltake, koji sam ti ja predložil pa to ti je najbolji izbor ili si na njega zaboravil možda.{#}

mislim ok je, ali me zivcira narancasti fan -.-

17 godina
Encyanix kaže...
rambox kaže...

Jako bitno koje je boje ventilator tj Fan,{#} pa ne ide na izložbu fuckaj ga znaci boja ti stvara problem a to kaj dobro hladi uz to nije bucan uopce i ne košta previše je ipak sporedna stvar na kraju.{#}{#}{#}

15 godina
rambox kaže...
Encyanix kaže...
rambox kaže...

Jako bitno koje je boje ventilator tj Fan,{#} pa ne ide na izložbu fuckaj ga znaci boja ti stvara problem a to kaj dobro hladi uz to nije bucan uopce i ne košta previše je ipak sporedna stvar na kraju.{#}{#}{#}

ok onda ovako, je tiši od katane ?? i dal se moze promjenit fan. i dal fan utjece na glasnost ili nes drugo??

14 godina

Tebi je za dual core dosta i katana !

16 godina
Sigurno je tisi od Katane s obzirom na 12cm vent.
3.200 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Ok. Moze li se mjenat fan??  i dal to utjece na glasnost??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Encyanix kaže...

Ok. Moze li se mjenat fan??  i dal to utjece na glasnost??

može se na svakom...

naravno da utjeće kad je on taj koji proizvodi buku...

vratio sam se jači nego ikad :) i vratili su mi zvjezdice :D
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Možete mi predlozit jedan dobar fan( proziran(sa plavom led) ili crn) daj je tih kao orginal?

Ima li neki isti ko orginal samo druge boje??

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 23:48 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Arctic F12 Pro PWM. Al je bjeli.
16 godina
moderator

uzmeš sprej i obojaš ga :D

15 godina
XXX-Man kaže...

uzmeš sprej i obojaš ga :D

Dobra ideja :D hhehehe...

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Bump!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Bump!

zašto bumpaš? Pa sve su ti već odgovorili.

15 godina
miki1981 kaže...
Encyanix kaže...

Bump!

zašto bumpaš? Pa sve su ti već odgovorili.

Jos me samo zanima koji ventilator(crni,led plavi,bijeli dolaze u obzir) da uzmem za Thermaltake Contact 29, zbog toga jer je ventilator na njemu narancaste boje -.-

15 godina
Encyanix kaže...

Jos me samo zanima koji ventilator(crni,led plavi,bijeli dolaze u obzir) da uzmem za Thermaltake Contact 29, zbog toga jer je ventilator na njemu narancaste boje -.-

Gore ti je netko preporučio Artic Coolingov, p auzmi njega. On ti je bijeli, kao što su ti već i rekli.

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Evo naso sam nesto al me zanima dal to mogu stavit na cpu hladnjak http://www.protis.hr/products/details/ventilator-120mm-silverstone-ap121-active-fan-sink-black/37043

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Evo naso sam nesto al me zanima dal to mogu stavit na cpu hladnjak http://www.protis.hr/products/details/ventilator-120mm-silverstone-ap121-active-fan-sink-black/37043

Pa daj malo uključi mozak. Jel ima rupe na istom mjestu kao i onaj koji dolazi original? Ima, jer mora bit napravljen p ostandardu, prema tome naravno da ga možeš stavit.

15 godina
miki1981 kaže...
Encyanix kaže...

Pa daj malo uključi mozak. Jel ima rupe na istom mjestu kao i onaj koji dolazi original? Ima, jer mora bit napravljen p ostandardu, prema tome naravno da ga možeš stavit.

sta mislis onda da ostavim orginal ili da stavim ovaj???

15 godina
Encyanix kaže...

Ostavi original i ako ne budeš zadovoljan sa njime onda mijenjaj.

Iako mislim da će ti biti ok.

15 godina
miki1981 kaže...
Encyanix kaže...

Ostavi original i ako ne budeš zadovoljan sa njime onda mijenjaj.

Iako mislim da će ti biti ok.

mislim orginal je super ali jedino me boja zivcira , jer imam 2 ventilatora led plave pa sad ovaj narancasti neznam kako bi paso.

16 godina
moderator
Encyanix kaže...

mislim orginal je super ali jedino me boja zivcira , jer imam 2 ventilatora led plave pa sad ovaj narancasti neznam kako bi paso.

a jesam ti lijepo rekao da ga polakiraš sprejem...

OVDJE pročitaj kako ga rastavit...

15 godina
CPU hladnjaci P&O

OK. Hvala ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CPU hladnjaci P&O

Baš me zanima kakav je taj frižider (lol), daj napravi recenziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Jel zna netko, jel se sa ovim hladnjacima dobije dvostruka samoljepiva termalna traka,jer ne želim stavljati termalnu pastu,na ovima vidim da se dobije(ova plava traka), ali tu ih je 11 komada{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

mislim si uzeti Katanu 3 pa me zanima dali će ona moći u moje kućište,jer mi je kućište malo starije,ili se ona jednostavno instalira kao i stock hladnjak.inače imam Phenom II 955BE.Možete mi predložiti još neke hladnjake ako ima boljih od Katane 3. I zanima me otprilike na kojem bi taktu mogao držati procesor na Katani 3,a da ostane stabilan?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

mislim si uzeti Katanu 3 pa me zanima dali će ona moći u moje kućište,jer mi je kućište malo starije,ili se ona jednostavno instalira kao i stock hladnjak.inače imam Phenom II 955BE.Možete mi predložiti još neke hladnjake ako ima boljih od Katane 3. I zanima me otprilike na kojem bi taktu mogao držati procesor na Katani 3,a da ostane stabilan?

Nije ti katana toliko velika..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
14 godina
antimadridista kaže...

Naravno da ima boljih hladnjaka. Katana 3 je nekakav osnovni hladnjak kad se uzimaju hladnjaci. Koliko para toliko muzike kaže poslovica. Za 50 kn do 100 kn više idu i bolji hladnjaci pa sad zavisi koliko misliš potrošiti. Oko clocka tvog ti zavisi na kojem naponu ti je stabilan CPU. Što manji napon, to se manje grije. Imaj na umu maximalnu temperaturu tvog procesora a to je 62 C za CPU ( negledaj jezgre, nego CPU ).

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 15:54 (itomic009).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice