ASROCK, s. 775, P45TS, P45 - je li kvalitetna?

poruka: 5
|
čitano: 1.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Kupujem novu konfiguraciju:

- gore navedenu matičnu ploču (MBO ASROCK, s. 775, P45TS, P45, BUS 1600 MHz, serial ATA II, 7.1 zvuk, 1 Gbps, DDR 2, ATX 2)

- procesor Intel Dual Core E8400, 2x3.0 GHz

- 4 GB Ram, (2x 2 GHz, 800 MHz / ili koji je već standard oko 800)

- ostalo je više manje nebitno

Sad me zanima jesam li dobro odabrao navedenu matičnu - je li kvalitetna za obradu slika u najnovijim programima za obradu, jel dobra za obradu zvuka u onim Steinsohnovim ili kak se već zovu. Pitam je li kvalitetna, jer sam čuo od nekoga da sam si mogao odabrati neku bolju, pošto sam odabrao tako dobar procesor, tj. da s ova matična neće iskoristiti svu procesorsku snagu

. Mislim, ako je neka mala razlika, nije bitno onda. Al ako je veća (mada mislim da to neću nit osjetit, jer obradu slika i zvuka radim za sebe, kod kuće, nije to neka vrhunska produkcija), da li mi onda možete preporučiti neku sličnu, (BUS 1600 MHz, Serial ATA II, LAN itd po cijeni od 600 - 700 kn. Jer upravo sam ovu i izabrao što je tako jeftina a specifikacije mi odgovaraju).

Napominjem da me igranje na kompu ne zanima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Boljih" ploča uvijek ima, no pitanje je dal tebi treba neka bijesna ploča.

Ploča je na P45 čipsetu ko i svaka druga, ako sve držiš na defoltu (ne baviš se overclockom) teško da ćeš skužiti razliku.

Nema govora o tome da "ploča neće iskoristit potencijal procesora" (što got to značilo).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

u obzir po mom mišljenju iskljućivo gigabyte ili asus od 600kn do 900kn sasvim dovoljno za sve opcije . kakav asrok u prevodu sere rok nije da nevalja ali ima govori sve o kvaliteti da neprićan

vidi slike prva asrok druga gigabyte treća asus  sretna nova godinaSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad već uspoređuješ onda bar usporedi sa 600kn pločom od Gigašita i Asusa ... čekaj malo, pa GA i Asus nemaju P45 ploču za 600kn. Ovaj Asus što si ga stavio se kreće od 2000kn na više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

zahvaljujem! da, overclockingom se neću baviti, pa će i ovako ova ploča poslužiti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice