Asrock 775DUAL-VSTA-nekompaktibilnosti

poruka: 13
|
čitano: 3.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me je li moguće da zbog Asrock 775DUAL VSTA matične ploče imam artefakte u igrama u kombinaciji s grafičkom HD4850.Na internetu sam našao par primjera problema s nekompaktiblinosti HD4850 i DUALVSTA775(PCI-E utor je utor prve generacije te radi na x4)..te u kombinaciji s 8800 GT. Napajanje je stock napajanje 400 W iz Delux MG421.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 14:35 (fanspeed).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asrock 775DUAL-VSTA-nekompaktibilnosti

Si flešao zadnji BIOS od ploče??

17 godina
neaktivan

Ja sam isto načuo da su na x4 portovima problematične 8800. Ja sam malo o tome čitao jer imam u jednom kompu sličnu ASUS ploču (AGP i PCI-Ex, DDR i DDR2 i isti čipset), ali sam unutra stavljao puno slabiju karticu (X1650), jer mi je trebalo samo za GTR2 da mogu s bratom umreženo igrati, pa sam onda naletio na to da 8800 ne rade dobro.

17 godina
neaktivan

http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=775Dual-VSTA&s=775

Imaš popravke biosa za hd3850/3870 kartice ... možda izdaju i za novije tko zna, a možda to i sad odmah riješi problem, definitivno probaj.

17 godina
protjeran

Stavi zi zadnji BIOS, pa onda vidi, pa javi.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ovako..stavio sam bios predzadnji..ovaj ispod ovog koji sadrži update za 3850 i 3870...instalira se iz windowsa...a ovaj najnovijii ne znam kako da instaliram poštom nemam floopy pogon.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo flashao sam sa najnovijim..ništa..nikakvog pomaka..artefakti još uvijek prisutni... jel može savjet? da ja odfuram grafu kod frenda(on ima noviju matičnu), isprobamo ondje..ako tamo radi..kupim novu matičnu sa čipsetom P35 ili 45 i da riješim te probleme konačno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa probaj to

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

evo bio sam kod frenda i samo da javim sustavom eliminacije smo skužili šta je..and the winner is...naravno matična!

0 0 hvala 0
17 godina

Evo sta je meni Asrock odgovorio:

Dear Sir,
Thank you for contacting ASRock
If you want to use ATI HD 4xxx series, please update attached beta BIOS 3.13 first.

Due to some mail servers will block the execute file of the attachment.
We did not attached the DOS update tool. (asrflash.exe)
It is included in the latest DOS version BIOS update file.
Download :
http://www.asrock.com/support/Download.asp
How to update: http://www.asrock.com/support/DOS.html

Note: The modification special BIOS is for your request, only provide for test.

Probaj sa ovim biosom gore 3.13.

BTW, sranje maticna,,kako god..imam je..
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
16 godina
neaktivan

ma ne brinite se..stiže nova matična ...kakogod..neću se zahebavat sa non-stopom flashanjem BIOS-a...a i već je došlo vrijeme da se zamjeni matična ploča!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a sta mislite o matičnoj ASROCK 4COREDUAL-VSTA   ??

razllog sto pitam je sto mislim kupiti tu matičnu jer imam novu grafičku ati shapire 3850 sa agp utorom !!!

do maloprije sam mislio Asrock 775DUAL-VSTA  izgleda da odustajem od nje :) !! hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 14:22 (nig..).
16 godina
neaktivan

po meni...isti shit!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice