AMD X6 prebučan cooler, zamjnea za spin-q

poruka: 18
|
čitano: 2.914
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

e ovako ljudi, uzeo sam komp kao što sam se savjerovao s vama u prethodnoj temi. 

uzo sam x6 1055T procesor, al je jako bučan njegov cooler, i sad me zanima dal mogu staviti Thermaltake Spin-Q vent na to, da mi isto hladi kao i ovaj. Ono je puno veći vent i sve, al zanima me mišljenje vaše. 

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: AMD X6 prebučan cooler, zamjnea za spin-q
manzzetta kaže...

e ovako ljudi, uzeo sam komp kao što sam se savjerovao s vama u prethodnoj temi. 

uzo sam x6 1055T procesor, al je jako bučan njegov cooler, i sad me zanima dal mogu staviti Thermaltake Spin-Q vent na to, da mi isto hladi kao i ovaj. Ono je puno veći vent i sve, al zanima me mišljenje vaše. 

hvala

taj cooler niš nevalja kupi si katanu ili noctua cooler

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 15:51 (Jughead).
14 godina
neaktivan

pa al nebi on mogao normalno hladiti procesr ?? jer njega imam od starog kompa, pa me zanima al bi mogao normalno raditi procesor s tim ventom. A nebi sad davao još para i za taj vent, a živcira me što je ovaj original bučan jako

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
manzzetta kaže...

pa al nebi on mogao normalno hladiti procesr ?? jer njega imam od starog kompa, pa me zanima al bi mogao normalno raditi procesor s tim ventom. A nebi sad davao još para i za taj vent, a živcira me što je ovaj original bučan jako

pa probaj nista te ne kosta samo prati temperature i ako je mala razlika ostavi ga.... ako su temp. ipak vece onda mos ostavit taj koji si dobio s procesorom ili kupit novi.....

14 godina
neaktivan

de mi jo molim te sam reci s kojim je programom najbolje pratit temperaturu ?? Sad sam skino neki COreTemp, ima neki bolji ??

14 godina
protjeran
manzzetta kaže...

de mi jo molim te sam reci s kojim je programom najbolje pratit temperaturu ?? Sad sam skino neki COreTemp, ima neki bolji ??

uglavnom svi ti programi isti jer rade na istom principu.... ja imam instaliran core temp i speedfan... koristi core temp jer se s njim nemozes zabunit jer prikazuje samo tepm procesora

14 godina
neaktivan

oke, puno ti hvala

14 godina
protjeran
manzzetta kaže...

oke, puno ti hvala

imas gumb{#}

15 godina
neaktivan

Imam isti problem

uzeo sam ovu konfuiguraciju
MBO ASROCK 880G EXTREME 3 SOCKET AM3
CPU AMD PHENOM II X6 1055T 2,8GHZ
DIM 2GB DDR 3 1600MHZ KINGMAX
MIDI ATX EVC 661 CRNO BEZ NAPAJANJA
POW GTS450
MS WIN 7 PRO CRO 64 BIT
DVD SNIMAC LG GH22 DUAL CRNI SATA
HDD SAMSUNG 1TB 32MB SATA
NAPAJANJE CORSAIR 500W CX SERIES

Problem je taj sto mi ventilator jako bučan i stalno vrti jel se da tu sta napraviti,
Unaprjed hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e pa da, imamo skoro sve isto, i jedino je vent na procu jako mali a jako bučan i vrti ko nenormalan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako hoćete tišinu kupite si ovu mrcinu ako vam stane u kućište.

spam high tessellation off

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hehe, tolko sam ja dao i za Spin-Q prije 2 godine, hehe :D Neznam dal da ga stavim, neznam oče moć držat optimalnu temp, mada je veči od ovoga, ali daleko i tiši :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo ljudi, stavio sam spin-q i radi super, testirao sam sa S&M programom da mi bude proc na 100%, i kad je vent smanjen do kraja radi na 41 stupanj, sad neznam kolko je to dobro, kad ga stavim na pola onda bude 33-34 stupnjeva, mislim da je to skroz ok :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
manzzetta kaže...

evo ljudi, stavio sam spin-q i radi super, testirao sam sa S&M programom da mi bude proc na 100%, i kad je vent smanjen do kraja radi na 41 stupanj, sad neznam kolko je to dobro, kad ga stavim na pola onda bude 33-34 stupnjeva, mislim da je to skroz ok :D

Samo me interesuje, zasto si kupio takav procesor?

16 godina
u idlu ili loadu?

Meni sa stock kulerom ide do 46 u idleu i 70 u loadu na 50 posto.
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
15 godina
neaktivan
manzzetta kaže...

hehe,pa to si mogao odmah napraviti,normalno da su to okej temperature {#}

spam high tessellation off
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 17:21 (muhaqeri).
14 godina
neaktivan

uzeo sam takav proc da budem miran što više godina sa kompom, zato sam uzimao nešto što je dost jako danas, da može što dulje durati :D

16 godina
neaktivan
8ax kaže...
u idlu ili loadu?

Meni sa stock kulerom ide do 46 u idleu i 70 u loadu na 50 posto.

Neznam ostatak konfe, ali možda ti nešto nije OK složeno.

Evo ti moje temperature u idlu.

Na jednoj je ventilator na ful (cca 3300 RPM) i temp 30°C, a na drugoj je skoro nečujan (na 1600 RPM) a temp je 34°C.

Mislim da su to sasvim OK temperature, s obzirom da je na 1600 RPM ventilator jaaako tih! - Original je hladnjak koji je došao s njim!

EDIT; Inaće u BIOSu na matičnoj se da podesiti brzina vrtnje ventilatora (1 - 9 stupnjeva) i uključena je opcija kul end kvaJt ;-)

Evo slike!

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 15:27 (Zdravac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice