Testirao sam vec to odavno, 3.8 mi je sweetspot gdje ne gubit puno fpsa, gdje nije prevelika voltaza a i temperatura mi je ovdje na cca 50 stupnjeva. Ja znam dobro da s obzirom na rezoluciju i postavke mi 1600 radi probleme, zato i gledam kupit 3600 nekad poslije, uostalom probleme sa fpsom nemam i nemam problema sa fps dropovima. I ne kuzim ovo drugo, znaci pozovem te na 1v1 i ti sad meni spominjes iq ? Oj boze
Apsolutno shvacam da ne kuzis zasto spomijem IQ kada pozoves usred obicnog razgovara 1 v 1...
Da ti malo pojednostavim. Koja bi poanta bila uopce toga, dokaz cega, svrha ?
btw ne kaze se voltaza nego napon - voltaza je totalno krivi pojam.
Ako nemas problema s fpsom i fps dropovima zasto bi kupio Ryzena, jel shvacas da si u dvije recenice rekao... 1600 mi radi probleme a u drugoj si rekao da nemas probleme?
I onda meni govoris o krivim pojmovima a nemres skuzit da mi 1600 radi probleme jer mi nemre iskoristit 1660ti do kraja, no svejedno nemam problema sa fpsom/dropovima.
Ovo ce biti zadnje od mene jer jednostavno ne razumijes niti sam sebe... niti ne odgovaras na postavljena pitanja niti ista drugo...
Tvoje rijeci
"igram na low postavkama 1080p"
"imam 144lock apex legend i mw"
"1600 je jednak 2600"
"2600 je bolji od drugih"
"oces 1 v 1"
"200mhz mi daje samo 3 fpsa"
"nemrem iskoristit 1660ti "
"nemam problema s fps dropovima i fpsom"
"svjedno cu kupit Ryzena 3600"
"imat cu bolji AVG"
"voltaza = napon"
Sve ovo kada sam ovako lijepo sumirao mi zvuci "svoga konja hvalim"
Mislim ako ce ti biti lakse u zivotu evo priznajem Ryzen je najbolji na svijetu pogotovo 1600.... best buy ikada