Najs maticna, boje izgledaju ljepse nego na sluzbenoj stranici. Bas sam prijemalo malo usporedjivao B550 i vidim da MSI slabo reklamira svoje audio rjesenje. Kad sve instaliras mozes pls pogledat ima li automatske detekcije impedancije kad spojis slusalice/zvucnike i ima li kakav softver za zvuk na toj ploci? Ako ima, vjerujem da ima i na B550 varijanti.
Opcenito mislim da se MSI ne "ku.ci" kao neki drugi, a u odredenim rangovima imaju dosta bolje ploce kao recimo ova X570, a i B550 Tomahawkica je isto zvijer...Mogu, sutra ili prekosutra cu spajati sve pa cu javiti detalje...
Ma i ja sam razmisljao o MSI radi poznatog biosa mi, ali niti x570 i b550 ispod 200 eura nemaju ALC1220 vec 1200... ali mislim da nije to nikakav downgrade po zvuku, nista nisam nasao po netu o tome osim da 1200 podrzava 5.1 a ovaj 7.1
Na kraju ipak su mi ove b550 asrock-ice bile zgodne( power, reset tipka, debug screen) i primamljive novcano, doticnu sam uzeo za malo ispod 190 u MF-u. A i asrock je malo cudan po meni u kao high endu x570 ista extreme 4 dolazi bez tih ficera za malo vise novaca
A o B550 Tomahawkici za 165 eura u MF nisi razmisljao? Ja sam vec skoro uzeo nju, ali zbog wifija i zbog mog 2700X kojeg trenutno jos necu mijenjati sam isao na ovu X570 i dao sam 10 eura vise nego ti, isto u De, kod nas je nema..
Gledao sam i Asus Tuf X570 plus WiFi, ali ipak je skuplja, a nije bolja, a b550 su mi otpale zbog procesora i vecina je bez wifija, koji ce nekad poslužiti...Takoder IO kod nekih ploca mi je meh, malo usbova, nema 6 Chanell zvuk, a ja imam i zvucnike i headset pa sve spajam, itd itd...Mislim da bi X570 pogotovo Asus i Asrock neke ploce trebale ici dolje sa cijenom da budu konkurentne i da ih ljudi kupuju...Inace ce ih Gigabyte i MSI potuci samo tako...