Pozdrav svima!
Dali može ovaj procesor progurati dvije GTX570?
Hvala!
Pozdrav svima!
Hvala!
Pozdrav svima!
Hvala!
Kad već izdvajaš za dvije GTX 570, onda idi na i5 2500K. Procesor je odličan te u igrama lako obriči i7 960 (čak i jače modele).
Čemu, i ovaj procesor je isto odličan, malo koja igra može iskoristiti 4 jezgre.
Pozdrav svima!
Hvala!
Kad već izdvajaš za dvije GTX 570, onda idi na i5 2500K. Procesor je odličan te u igrama lako obriči i7 960 (čak i jače modele).
Ma već imam ovaj procesor i jednu GTX 570.... Pa sam možda razmišljao nakon ljeta o još jednoj.
Stavi slobodno.
Jel možda kome palo na pamet da ploča sa AMD-ovim čipsetom ne podržava SLI? Mislim najlakše je reč ovaj procesor vozi ono, ovaj vozi ono, a kompaktibilnost ko hebe.
AUTORU: Slobodno možeš zaboraviti na SLI pošto vec imaš taj procesor, a čisto sumnjam da imaš matičnu sa Nforce čipsetom
Jel možda kome palo na pamet da ploča sa AMD-ovim čipsetom ne podržava SLI? Mislim najlakše je reč ovaj procesor vozi ono, ovaj vozi ono, a kompaktibilnost ko hebe.
AUTORU: Slobodno možeš zaboraviti na SLI pošto vec imaš taj procesor, a čisto sumnjam da imaš matičnu sa Nforce čipsetom
Mislio sam da kupuje sve novo, jer nije napisao što ima, a što nema.
a sta ako koristi SLI MOD patch
Tada može zaboraviti na redoviti update drivera i SLI profila, što pak je izuzetno bitno u MULTI GPU konfiguracijama posebice kad izlaze nove igre za koje nema profila u driverima. Ukratko taj mod je čista glupost.
Tada može zaboraviti na redoviti update drivera i SLI profila, što pak je izuzetno bitno u MULTI GPU konfiguracijama posebice kad izlaze nove igre za koje nema profila u driverima. Ukratko taj mod je čista glupost.
Zadnji SLI patch radi sa svim driverima...
A jbg onda... držim ovo šta je sada dok radi a onda mjenjam :)
Ko mi je kriv kada su mi GPU proizvođač i CPU proizvođađ konkurenti :(
Zadnji SLI patch radi sa svim driverima...
Pa onda opet Nvidia izbaci nove drivere koji onemoguce taj patch, pa onda hakeri nakon tjedan dana opet novi patch i tako do besvjesti. Ko voli nek izvoli ja sam sa Physx patchom koji je također na tu foru odustao nakon prvih novih drivera.
Ne moraš za PhysX ni hakirati drivere, skineš si 257.15 BETA drivere i imaš Hybrid PhysX out of the box...
A za PhysX ti ne trebaju svaki tjedan novi driveri, jer napretka NEMA.