AMD FX Club

poruka: 5.910
|
čitano: 870.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: AMD FX Club
3n3m1 kaže...

4GHz i 1.200V su odlični rezultat i sigurno imaš bolje perfomanse na istom naponu od 3.5GHz skoro besplatno.Inače možeš komotno OC i do 4.5,6GHz sa tim LC CC120 hladnjakom znam jer imam isti,ali ako ti treba za web i slično ostani na 4GHz. 

Znam da je cooler odličan, čak sam razmišljao da njega stavim na 6700k a contac 30 u ovaj stroj, ali nemam volje rastavljat sve. Baš sam gledao po netu kako ljudi OC-aju ovaj 6300, to je bolest kako lako ide na 4.5. Ali kod mene je problem matična (4+1 faza) i iskreno nakon konstantnog pregrijavanja iste sa fx8350 (koristio sam contac 30) ne bi se baš upuštao u tako nešto jer se taj komp koristi stalno. Ako mi uleti povoljno neka 990fxa ići će on meni na 4.5 ;)

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
12 godina
neaktivan
AMD FX Club

Bok,moze li mi netko savjetovati koji procesor kupiti...da se rijesim bottlenecka....Trenutno imam procesor fx 4100 i graficku hd 7950 vapor x.

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrba kaže...

Bok,moze li mi netko savjetovati koji procesor kupiti...da se rijesim bottlenecka....Trenutno imam procesor fx 4100 i graficku hd 7950 vapor x.

hvala

Ako i na maticnu moze fx 6300, to je to sto trebas, od jacih fx 8300/8320E.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
AMD FX Club
DOOM CPU Showdown FX 8350 vs i5 6400

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mirzet1976 kaže...
DOOM CPU Showdown FX 8350 vs i5 6400

Zli jezici bi rekli da je taj i5 bottleneck tu jer je zakucan na 100% non stop x)

17 godina
odjavljen
AMD FX Club

Nesmiješ to ni pomisliti!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD FX Club

Evo da javim dojmove fx 8150+gtx 970

Na ultra gpu usage ~80% s padovima i skokovima,nije lose,sasvim igrivo i na 144hz,s nekim dobrim i5/i7 novije generacije bi imao 10-20 fpsa vise i 800kn manje u novcaniku,dakle isplativo.

Na low isti fps.Ide mi polako na kujac jer imam monitor od 144hz.Dao sam skoro 3k a i dalje ne mogu imat lock na 144 fpsa.

Uglavnom,fx i 144hz nejdu jedno uz drugo

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD FX Club

Preoptimisticno je jedna 970ka i 144fps-a, pogledaj video iznad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Imam fx 8320 na 4.0
Igram wot i na msi aftrburneru cpu usage oko 2%, na bf4 oko 25%
Znam da wot koristi jednu jezgru, ali dali to znači cpu može iskoristiti samo 2% svoje snage u toj igrici
R9 380 4 gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

2% je CPU usage kad komp ne radi NIŠTA, nekako mi ta tvoja izjava ne drži vodu ili ti gledaš krivi graf.

10 godina
neaktivan
A jbga
Ja ti kažem sta piše na onim brojkama od msi aftrburneru. dok igram
17 godina
doktordoc kaže...
Imam fx 8320 na 4.0
Igram wot i na msi aftrburneru cpu usage oko 2%, na bf4 oko 25%
Znam da wot koristi jednu jezgru, ali dali to znači cpu može iskoristiti samo 2% svoje snage u toj igrici
R9 380 4 gb

Uključi u afterburneru da ti kaže cpu usage svih jezgri, onda ces vidit pravu situaciju. Ovako prikazuje vjerojatno stanje jezgre koja se ne koristi u tom trenutku

10 godina
neaktivan
AMD FX Club

Evo sa HW monitorom

Mislio sam da wot koristi jednu jezgru

Dali bih dobio šta da oc još, sad je na 4.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Preoptimisticno je jedna 970ka i 144fps-a, pogledaj video iznad.

Evo ti video od frenda sa gtx 970 i i7 na low,nije preoptimisticno

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
17 godina
doktordoc kaže...

Evo sa HW monitorom

Mislio sam da wot koristi jednu jezgru

Dali bih dobio šta da oc još, sad je na 4.0

ovo ti opet ništa ne govori jer u jednom trenutku koristi jednu u drugom drugu jezgru, tako da to nije realno stanje vec samo max kolko je pojedina jezgra bila iskoristena

dobio bi ali pitanje koliko, za nešto značajniji pomak trebao bi barem na 4.4 - 4.5, naravno uz to dolazi i do velikog povečanja potrošnje i topline (čitaj treba imati bolje hlađenje i napajanje), također nisi ništa drugo napisao pa je pitanje da li imas i maticnu koja to može izdržati

10 godina
neaktivan
Znači prebacuje sa jedne jezgre na drugu
Mb asus m5a97 r2.0 - 4+2 faze, ona je tak tak, ali sam to dobio u kompletu zajedno isto sa lošim cm tx3 coolerom
Napajanje je dobro xfx 550 80+
Ma ni neću vise ocat kad sve ide na fhd jako dobro
17 godina
odjavljen
AMD FX Club
WOT zadnja nadogradnja

ne znam da li su ubacili DX 12 podršku ali HD klijent na praktički maxanim postavkama 1080p i konstantnih 100-120 fpsa LOL

Bolje ikad nego nikad
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
XXX kaže...
WOT zadnja nadogradnja

ne znam da li su ubacili DX 12 podršku ali HD klijent na praktički maxanim postavkama 1080p i konstantnih 100-120 fpsa LOL

Bolje ikad nego nikad

Do djavola, opet valja skidati WOT iako sam prestao prije mjesec dana 

EDIT:
sad probao WOT to sto kazes 100-120fpsa non stop sve max :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 20:01 (chaselol).
13 godina
AMD FX Club

ovaj procesor je dead, nemogu fx8320 prodat za ispod cijene..

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Sta je vrisnulo? 

17 godina
odjavljen
Luka123 kaže...

Neke stvari se ne isplati prodavati. Ja bum svoj prodaval za jedno 3-4 godine kako je krenulo, a imam ga već skoro tri...prije ću umrijeti od dosade nego iz potrebe nadograđivati ovo ćudo tehnike 

10 godina
neaktivan
Wot na 1080 100 fpsa, koja gpu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
XXX kaže...
Luka123 kaže...

Neke stvari se ne isplati prodavati. Ja bum svoj prodaval za jedno 3-4 godine kako je krenulo, a imam ga već skoro tri...prije ću umrijeti od dosade nego iz potrebe nadograđivati ovo ćudo tehnike 

u tome je problem nitko neshvaca da je fx8xxx serija jos uvijek dobra stavio 800kn nitko se nejavlja.... Novi u ducanu preko 1200 jos uvijek.

11 godina
neaktivan

Javit ce se, polako. Koliko je star ? Ima gar. ?

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
neaktivan
AMD FX Club

Ja kad sam vidio da je u novom Doom-u nosi bolje od i5 od intela sest generacije, ne pada mi na pamet da ga mijenjam :D

Future is bright for FX(bar dok se garancija ne potrosi na godinu dana i onda idemo nesto novo)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
D3lBoy kaže...

Javit ce se, polako. Koliko je star ? Ima gar. ?

Neznam koliko daju gar. 2 mj. 2013 kupljen, imam limenu kutiju onu i neznam sad dali to vrijedi kao garancija, ali se vidi pola broja, racun i cpu. Sad sam istaknuo oglas na njusci, preopoznat ces, ako odes na pc racunala, moj bi trebao tamo biti prvi.

17 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gdje ti gledas da je fx8320 1200kn? lokalni ducan mozda, ima ga po 945kn. Jedino u cemu je fx8320 dobar je u multithreadu. Normalno da se ne moze prodati kada je u ostalom slabiji od i5 2500k, i5 3470 a oni se rabljeni mogu nabaviti po 800kn
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
odjavljen
AMD FX Club

Dobar je u svemu i ne isplati ga se prodavati.

edit; da, polovni samo 150 kn ispod novog i nije neka prilika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 23:56 (XXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Luka123 kaže...

Razmisljao sam ga prodati ali necu ako dobro posluzi jos koju godinu bit ce dobro ako do tad ne crkne i ako crkne stavit cu ga kao privjesak na kljuceve.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice