Meni je ove strke i brke oko bulldozera definitivno dosta i kupit cu lipo sutra najvjerovatnije ili kroz ovaj tjedan AsRock 970 Extreme 4 i AMD Phenom II X6 1100T Black Edition.. a kad bulldozer bude mogao iskoristiti svoju snagu bez ikakvih fix-eva i patch-eva te cekanja na win8 da bi radio 100% kako treba.. e onda cu razmisliti i o kupnji istog.. a cekao sam dosta.. a za sta? sve je to lipo krasno al ocito je da je mozda AMD izbacio taj bulldozer prerano i da ce to sve MOZDA radit kako treba tek za koju godinu s novim windowsima i bla bla bla, sve znamo..
a ova maticna podrzava i am3+ tako da i ako budem odlucio otic na bulldozera, samo ga stavim umjesto ovog i miran sam.. i tako to sve necu moc iskoristit sada.. nego eventualno tek za koju godinu i s novom serijom grafa..
nego, ako ima itko kakav prijedlog mozda da je bolji izbor od ovog mog nek slobodno kaze al da je tu s cijenom.. al moze bit i skuplje.. imam para jer sam mislio ionako na bulldozera al sad necu neg cu kupit nesto slabije a opet dobro.. jer za ovo sve je jos prerano.. dobrodosao savjet od don kihoty-a :)