E 8400 ili Q8400?
- poruka: 61
- |
- čitano: 8.023
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Samo ima malo cache.

Kakvu budučnost, lol? Da pojasnim pitanje: Dali znate koji je proc od ta 2 brži u 2 jezgrennim aplikacijama i koji 4 jezgrenim aplikacijama, možda je E8400 bolji od tog quada i u 4jezgrenim aplikacijama?
Kakvu budučnost, lol? Da pojasnim pitanje: Dali znate koji je proc od ta 2 brži u 2 jezgrennim aplikacijama i koji 4 jezgrenim aplikacijama, možda je E8400 bolji od tog quada i u 4jezgrenim aplikacijama?
Zanima me kada je u pitanju 4 jezgreni proc - jeli se takt računa npr: 2.66ghz x 4 = 10.64GHz? lol
Zanima me kada je u pitanju 4 jezgreni proc - jeli se takt računa npr: 2.66ghz x 4 = 10.64GHz? lol

To sam ja prije mislio kad sam uzeo q6600 pa sam frendovima govorio da u igrama moj procesor radi na 9,6Ghz a oni bi ostali ovak
Ne!
Ne!

Ne!

Ako se ne misliš baviti profesionalnom obradom fotografija ili slično, dovoljan ti je 2-jezgreni.
Hvala, odlučio sam se za 2-jezgreni E8400.
Još me zanim dali se dobije ventilator za proc u paketu?
Vjerojatno dobiješ stock ventilator koji kad ti je proc pod opterečenjem zuji ko avion.Ako ne voliš buku onda preopurčujem da uzmeš bilo koji drugi aftermarket cooler(tipa AC freezer 7 i slično za nekih 200kn)koji bi em bolje hladili i bili tiši.
Ako kupiš BOX verziju procesora (a vjerojatno hoćeš) onda da, dobiješ cooler s njim.
Ako kupiš BOX verziju procesora (a vjerojatno hoćeš) onda da, dobiješ cooler s njim.
Vjerojatno dobiješ stock ventilator koji kad ti je proc pod opterečenjem zuji ko avion.Ako ne voliš buku onda preopurčujem da uzmeš bilo koji drugi aftermarket cooler(tipa AC freezer 7 i slično za nekih 200kn)koji bi em bolje hladili i bili tiši.
stavi mu 100% opterecenje,superPI /OCCT ili pokreni neku igru tipa crysis(na 10-20 min) i onda daj skrin ,jer u pozadini ti nije nista pokrenuto kolko ja vidim