Zanima me vaše mišljenje o laptopu acer emachines e525, intel celeron dual-core t3000, 15,6 led, ram 3g, hd 320 sata, gk intel gma4500mhd, lan...
u HG SPOTU ZA 3200,00 KN? Da li je to isplativi, mane - vrline? hvala
Zanima me vaše mišljenje o laptopu acer emachines e525, intel celeron dual-core t3000, 15,6 led, ram 3g, hd 320 sata, gk intel gma4500mhd, lan...
ja osobno mislim da je toshiba kvalitetnija, ali rekao si da je acer na akciji, pa je jeftiniji.
Vrlina: jeftino;
Mane: sve ostalo?
Šalim se...
emachines mi djeluju jako škripavo i krhko, ako ga nećeš puno nosati okolo onda ti to i nije proble, u suprotno radije uzmi nešto kvalitetnije izrade odnosno skuplje
Imao sam priliku raditi na jedno emachinesu, tipkovnica se jako uvija i na najmanji dodir, a i ostatak notebooka mi nije djelovao nimalo čvrsto, lik koji ga je kupio ga nikamo ne nosi jer nema potrebe, znači stoji mu doma na radnom stolu i tu i tamo pogleda mailove i prosurfa netom, ne mogu se sjetiti koji je točno model bio.
ee laptop je sranje nemaš nigdje za skinut wlan driver mislim koji radi!!!!!!!!! Ako ti to nije problem onda je odličan ja ga imam....
Prestize me jer ga vidim za dva dana ovdje sa tuznim smajlijem, rijecju help i puno uzvicnika ;)
Neka kupi neki HP, toshibu ili lenova pa barem zna daiza tog kina od laptopa stoji neka firma.