Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.633.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Khm
Ne mogu editiirati priko moba:
http://www.sancta-domenica.hr/notebook-hp-15-ac159nm-t1l92ea.aspx#
I3 s AMD Radeon R5 M330 (1 GB)?

0 0 hvala 0
14 godina
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Radije malo lošiji CPU i jača grafika nego obratno.

Kupi si onaj Acer, zaboravi taj sa M330 i GT 920.

root

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Znam da sam malo dosadan.. Sta je s ovim? 930M??
Doduse 17" je u igri.. Za li-la novce

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Odlucio sam prodati svoj HP 655 pa me zanima koliko bi otprilike mogao dobit za njega..Star je 2 g. i u dobrom je stanju te dajem i punjač uz njega.
SPECIFIKACIJE
Procesor: AMD E1-1200 1.4 GHz (2 jezgre)
Grafika: AMD Radeon HD 7310
RAM: 2 GB
HDD: 320 GB

0 0 hvala 0
11 godina

Ok je odabir, s time da si provjeri izradu i raspolozivost prije kupnje. 930M je 100-150Mhz osakacena 940M, znaci ista grafa, slabija jedno 10-13% u idealno skaliranoj igri, tj. realno slabija 0-5-10%, a u nekim igrama i mozda koji % jaca jer sve ponajprije zavisi o driverima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 11:24 (The_Fichek).
14 godina
neaktivan

Molio bi pomoć stručnjaka.

Frendica me žica da joj nadjem neki laptop do 5 kilokuna max koji na sebi ima Windoze, a da joj i "potraje" nekoliko.

Inače, zahtjevi nisu veliki: Office, net, Jubito i, kako ono kažu, sve što vole mladi. Neće tu bit nekih zahtjevnih igrica ili tome slično.

E sad, ja sam pogledao ovako nešto:

https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-toshiba-satellite-c70-c-197-core-i3-5005u-dvdrw-8gb-1000gb-hd-graphics-17-3-led-hd-kamera-hdmi-usb-3-0-windows-10-bijelo-014630155

ili

https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-hp-250-g4-p5r28ea-core-i5-5200u-dvdrw-8gb-1000gb-hd-graphics-15-6-led-sva-hd-lan-d-sub-hdmi-usb-3-0-windows-10-crno-014610222

pa bi me zanimalo bi li to bilo ok.

Svaka ideja je više no dobrodošla.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
Trebao bih malo pomoc jos jednon ili savjet oko ugradnje ssd-a. Znaci kontaktirao sam system one i asus hr, ukoliko sam bi vadio dvd pogon i stavljao ssd gubim jamstvo na laptiop, posto je njihova politika da samostalno se smije samo otvarati onaj poklopac ispod laptopa, tj ne smijem vise od dva vijka odvrtati sam vec moram slati u servis na ugradnju sto mi bas i ne odgovara. Naplacuju ugradnju 150 kn, s tim da ja moram kupit ladicu. Posto jos nisam iz zg, vec imam dosta do tamo sa putem u jednom danu bi me ugradnja ispala oko cca 450kn sto definitovno nije isplativo niti mi pase sada. Dali ima tko kakav prijedlog kako izbjeci to sve ili sta napraviti da mogu ugradit, a da mi ostane jamstvo? Radi se asusu k550jx
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

K550 je malo zajeban ako mislis doci do optike stoga treba vecim dijelom rastavljati laptop ali nije nemoguce. 

Poprati ovaj tutorijal pa vidi jel mozes sam

13 godina
neaktivan

samo kratko..

ACER Aspire F5-571G NX.GA4EX.003
ili
Lenovo idepad 100

ili ipak nesto trece za 3000kn (ni lipe vise :/)

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 17:30 (b4rt!mej).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Još jednom pozdrav svima uz zahvale na dosadašnjim prijedlozima o potencijalnom novom laptopu. Što mislite koji bi model bio u stanju ispuniti ove zahtjeve:

- kvalitetan display (IPS)

- ram, procesor i grafička dovoljno jaki da mogu "vrititi" istovremeno 10ak tabova u chromeu, photoshop, coreldraw, wamp i spotify desktop aplikaciju, kao i niz aplikacija u pozadini (dropbox, everything...)

- laptop bi trebao biti u mogućnosti renderirati video u HD-u (a da ne traje cijelu vječnost)

- premium dizajn (ili barem da je blizu premium dizajna)

- kvalitetna backlight tipkovnica

- poželjno da ima dva utora za disk (ssd + hdd)

- poželjno da može "odvrtiti" novi Civilization sa srednjim grafičkim postavkama, možda i PES ili FIFU (za pauzu :) )

Naišao sam na ovaj model - što mislite o njemu?

0 0 hvala 0
17 godina
Keyb89 kaže...

Još jednom pozdrav svima uz zahvale na dosadašnjim prijedlozima o potencijalnom novom laptopu. Što mislite koji bi model bio u stanju ispuniti ove zahtjeve:

- kvalitetan display (IPS)

- ram, procesor i grafička dovoljno jaki da mogu "vrititi" istovremeno 10ak tabova u chromeu, photoshop, coreldraw, wamp i spotify desktop aplikaciju, kao i niz aplikacija u pozadini (dropbox, everything...)

- laptop bi trebao biti u mogućnosti renderirati video u HD-u (a da ne traje cijelu vječnost)

- premium dizajn (ili barem da je blizu premium dizajna)

- kvalitetna backlight tipkovnica

- poželjno da ima dva utora za disk (ssd + hdd)

- poželjno da može "odvrtiti" novi Civilization sa srednjim grafičkim postavkama, možda i PES ili FIFU (za pauzu :) )

Naišao sam na ovaj model - što mislite o njemu?

Sasvim ok laptop, lak pristup komonentama za nadogradnju, solidno odrađeno hlađenje, plasticno kuciste, ok ips ekran, M2 ssd slot.
Jedini problem je što kod nas taj laptop košta 8500kn

Ako ga uzimas u SAD-u, super cijena, kod nas, ne baš :)
Za manje novaca možeš dobiti Asus GL552 (plasticno kuciste)6800kn  ili Asus N551VW (alu kuciste) cca 7000kn

15 godina
neaktivan

A što misliš o Acerovom modelu Aspire V Nitro 592G? Za 920 € s mađarskom tipkovnicom :)

17 godina
Keyb89 kaže...

A što misliš o Acerovom modelu Aspire V Nitro 592G? Za 920 € s mađarskom tipkovnicom :)

Dobra ponuda s obzirom da vec ima ugradjen ssd

13 godina
neaktivan
b4rt!mej kaže...

samo kratko..

ACER Aspire F5-571G NX.GA4EX.003
ili
Lenovo idepad 100

ili ipak nesto trece za 3000kn (ni lipe vise :/)

itko?
treba mi info sutra do podneva
dakle budzet je naveden.. dijagonala 15".. sluzio bi za sve po malo.. (nosim ga za poklon pa ne mogu tocno specificirat)
ugl. treba mi best buy za te novce
ps. The_Fichek, daj da te i ja ugnjavim kao i ostali 

13 godina
neaktivan

Pozdrav, 

Može li mi netko linkati laptop koji bi ispunjavao zahtjeve sa ovog linka:

http://forums.xcessity.at/viewtopic.php?f=2&t=1030

Hvala!!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bok ljudi, može mi netko preporučit solidno prijenosno računalo za 2500-3000kn. Treba uglavnom za rad sa officeom i zezanciju po internetu, znači ne za neke zahtjevnije radnje. Bitno je samo da dobro radi i što dulje traje. Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa, trebao bi hitno kupit neki laptop do 6000, max 6500 kn ali bez windowsa jer mi tata ima nekog ko ce mi to instalirati. Ugl laptop bi trebao biti 17,3", sluzio bi mi za programiranje jer sam sljedece godine na faksu i gejmanje, moze i ono sa ssd-om na kojem bi bili windowsi ali ne nije nuzno, jer to kasnije mogu ugradit. Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

danas kupim ACER Aspire F5-571G za 2999kn + 200kn za produljene garancije za jos 2god
(umjesto da to obavim online i ustedim 150kn)
i onda veceras naletim na ovo HP 15-ac105nm.. sa jacim procesorom, duzom garancijom i windowsima..
jedino ima mrvicu slabiju grafu i 500gb manji hard, ali s cijenama danasnjih hardova je to zanemarivo
sad bih se za muda ugrizao! 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Rabkl kaže...
Pozdrav ekipa, trebao bi hitno kupit neki laptop do 6000, max 6500 kn ali bez windowsa jer mi tata ima nekog ko ce mi to instalirati. Ugl laptop bi trebao biti 17,3", sluzio bi mi za programiranje jer sam sljedece godine na faksu i gejmanje, moze i ono sa ssd-om na kojem bi bili windowsi ali ne nije nuzno, jer to kasnije mogu ugradit. Hvala unaprijed!

Evo ako je hića prijedlog

https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-asus-k751lx-ty122d-core-i5-5200u-dvdrw-dl-6gb-1000gb-geforce-gtx-950m-17-3-led-hd-g-lan-hdmi-bt-kamera-usb-3-0-dos-crno-014660109

HD+ reza na njoj ces moci komotno sve igrati sa gtx950m grafikom

plus ostaje lufta za nadogradnju ssd-a po zelji

14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,
može neka preporuka za laptop do max. 2300 kn.
Laptop je za osobu koja bi ga najviše koristila za osnovne stvari(standard user), a također bi radila i u PSu,Corelu, itd.
Znam da je za ovaj iznos to prakticki teško ukomponirati, ali nešto osnovno se valjda može srediti.
Znači ništa vece od 15.6", RAMa što više to bolje ili da ima mogućnost nadogradnje na nekih 8gb, sa OS-om ili bez uopce nije bitno i to bi bilo to.

Unaprijed zahvaljujem 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav, zelio bih kupiti novi gaming laptop i trebam vasu pomoc, zivim u njemackoj i tamo bih ga i kupio sa www.notebooksbillinger.de , www.amazon.de i www.saturn.de, budzet mi je 1200 eura. Namjena laptopa je gaming,filmovi. Uvijet je da je monitor 17 inca i da moze pokrenit sve ove nove igre bez problema.

Hvala ☺

http://www.notebooksbilliger.de/asus+gl752vw+t4112 

Za sada mi je ovo najbolji izbor, jedi i problem mi je sto ne znam ocu li imat problema sa drajverima kada mu stavim win7, jer nema windowse.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 14:57 (Cvrc123).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
12 godina

Je bolji ali po meni preskupi rang za U procesor a i isao sam na jeftiniji model da ti stane ssd u buđet.

Imas i mrcinu od laptopa za 500kn vise, punokrvni procesor i5 

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=13402

No i ovaj sto si linkao ce biti super. 

11 godina
neaktivan
Cak mi nije bitno 500 kn razlike jer to ide preko tatine firme tako da mi je bitno samo da su sto bolje specifikacije, a ssd cu kasnije ugradit kao i windowse i ne treba gledat da to stane u budet. Pa jel mi mos ako ti nije problem jos malo potrazit nesto tako za 6500 kn
11 godina
neaktivan
Jel mi onda najbolje da uzmem ovo zadnje sto si linkao za 6800kn
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice