Znaci da gledam samo emmezetu kao ducan jer tamo imas neki popust ili bilokoji ducan?? Kako got bilo mislim da je to onak jedini bijeli laptop u tom rangu tak da ak se taj uvjet mora ispostovat idi na toshibu. Eventualno bi mogao dobiti nesto sa malo jacim procom, ali takav laptop bi bio vise sive boje, srebrne boje (HP 250, Acer Aspire E1..)
Svejedno je koja je trgovina u RH. Bitno je da laptop bude isključivo bijeli (jer tako cura zahtijeva). Ovaj laptop što sam linkao je isti kao što mi je jedan lokalni trgovac IT opremom ponudio a spustio je cijenu za mene sa 2699 na 2199 kn jer se poznajemo. Osobno smatram da je to izrazito dobra ponuda ali opet, ako netko ima nešto slično/bolje neka slobodno posta.
PS: ako netko ima iskustva sa Toshibom C55-A-1RM neka slobodno ukratko napiše svoje dojmove
Idi na tu toshibu onda. Nema drugih bijelih laptopa nego toshibinih. Ponuda je oke da i bice ok laptop za surfanje i filmove. Radi izrazito malene potrosnje procesora baterija bi trebala trajat dost dugo dok laptop nije ustekan. Eventualno pogledaj ima li taj trgovac kakvu bijelu toshibu sa n3520 procom ili pentium 2020m cisto radi malo vece snage procesora. n3520 je isti ko n2820 samo ima 4 jezgre, dok pentium trosi nesto vise te ima 2, ali jace jezgre. Mozes ga pitat ima li i bijelu toshibu sa nekim i3 procom (bez U u imenu), mozda ti se posreci.