Mario, u pravu si, onaj nije i3. S obzirom što si gore napisao za iskoristivost i5 za igre mislim da je meni možda on i nepotreban.
Koji prijenosnik mi preporučuješ za surfanje i multimediju da radi brzo. Trebam li izdvojiti ovako 3200-3800 kn ili se mogu naći solidni laptopi (Toshiba ili Dell) i za manje. Hvala
Surfanje i multimedija a da je kvalitetno ja bi uzo ovo http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-lenovo-g580-59-366668-pentium-2020m-dvdrw-4gb-500gb-geforce-g710m-15-6-led-lan-kamera-bt-hdmi-usb-3-0-dos-smede&option=artikl&id_artikl=014.620.037
Sluzit ce godinama, serija g580 je odlicna stvar, proceros je blizu i3 po performansama tako da moze zadovoljit sve potrebe sto se tice multimedije, a sa 710m grafom unutra čakkk se može odigrat nešto na njemu (naravno nece bit odlicne performanse što se grafike tiče al ništa drugo se ni ne očekuje od laptopa za multimediju zar ne?)
I da, lenovo bivši IBM su profesionalci što se tiče laptopa tako da kvalitete neče zahvalit.. Frend ima lenovo 500 seriju 2 godine mislim, i nikakvih zamjerki nema on a bome ni ja jer sma ga imao prliku ko zna koliko puta koristit
PS. link laptopa je iz links-a jer imam naviku tamo pogledat, al ako nades negdje taj isti model za jeftinije jos slobodno uzmi s druge stranice, ovo je samo link kao prijedlog modela a ne kao prijedlog trgovine