Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.672
|
čitano: 14.631.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=3&products_id=9922

taj lenovo je, u nesto boljem izdanju, jeftiniji kod arhiteha...

ja sam se odlucio za toshibu, a za slične mi stvari treba. 17", 5400kn. od lenova me odvratila garancija od tek godinu dana.

asus na linku je super stvar ali menise, eto, njihov dizajn i tipkovnica ne sviđaju.

Bio jednom jedan car

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

To mi se jako privlačno čini, jedino mi je isto ta garancija čudna, a nisam baš vidio da ljudi imaju problema sa lenovo laptopima. Jedino što me na asusu privlači je full hd ekran, puno više tog stane.

16 godina
neaktivan

Ja sam imao do sada dva lenova unazad desetak godina. Super su mašine. Međutim ovo mi jesumnjivo. Godina garancije, za seriju koja je prelazna nije tipa T ili W, jednostavno nisam siguran da neće stati. A, opet, ipak jeto lenovo.

Činjenica da je 1900x1080 rezolucija kod asusa nema puno dileme. Ipak, isa 1600 se može sasma ugodno raditi. I ja sam ovdjedošao po mišljenje, i eto, nekako prelomio.

Bio jednom jedan car

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gledam taj E530 zadnjih nekoliko tjedana i bio sam uvjeren da je samo HD, ali HD+ je čist solidno. Mislim da ću taj koji si linkao u arhitehu uzet i samo mu SSD stavim i za 5800 imam super mašinu. A pošto je lenovo, nebi trebalo bit problema sa kratkom garancijom. Još ću pričekati da roby da svoje mišljenje pa onda u šoping.

Hvala na pomoći! :)

14 godina
neaktivan

@mrdoslav

Bez obzira na trajanje garancije istu si produžite na 3 godine ako je ikako moguce. Pogotovo iz razloga sto vam laptop stavlja kruh na stol. Ako vam se sto desi na istom za dvije godine recimo - gotovo bilo koji rezervni dio kosta vise nego produljenje iste. Iako taj lenovo spada u business klasu laptopa i kvaliteta izrade i pouzdanost bi mu trebala biti na visoj razini nego kod konkurencije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

mrdoslav

Postavio si limit do oko 5000kn, ja sam ti stavio preporuku na isti taj Lenovo gdje je u Centru jeftiniji a evo opet i link http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=lenovo+e530+N4F3SSC samo provjeri dali je HD+ reza jer negdje stoji da je HD samo. A onaj Asus je skuplji dosta ali isto super laptop sa FullHD ekranom što bi tebi bilo korisno radi više prostora na desktopu za obradu samo je eto skuplji ali ima 2god. jamstva u startu. Ali Lenovo tu ima bolju tipkovnicu i to je linija za posao i ja bi na tvom mjestu išao na taj model ako je HD+ reza u pitanju dok je Asus za multimediju i igre orijentiran. 

Također možeš i produžiti jamstvo i to bi bilo mudro ako dućan nudi tu opciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 10:32 (roby27).
12 godina
neaktivan
Najvjerojatnije ću uzeti taj lenovo e530, jako se dobar čini. Kada ga dobijem budem napiso ukratko prednosti i mane za buduće upite za taj laptop. Hvala svima na savjetima!
16 godina
neaktivan
Bio jednom jedan car

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ima li gdje za kupit jeftino gaming laptope?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Qivi kaže...
ima li gdje za kupit jeftino gaming laptope?

Što ti znači jeftino, koji cjenovni rang ti spada pod to, ima gaming laptopa za igranje u svakakvim cjenovnm kategorijama. Koliko i spreman izdvojiti?

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

koji laptop biste preporucili u iznosu do 2800kn? Uzeo bih u portiu preko neta. Laptop bi sluzio za surfanje netom i sl.

Unaprijed zahvaljujem

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Želim vaše mišljenje za ovaj laptop. Želim da koristim laptop, za surfanje, malo zezanja po Officu, ništa posebno. Slabo igram igrice. Za oko mi je ovaj zapao. Cijena je 300€. Molim vaše mišljenje, da li se isplati ovo uzimat i jeli dostojan te cijene. Ako ima neki drugi, bolji, za tu cijenu preporučite.

http://www.conrad.de/ce/de/product/406307/Lenovo-IdeaPad-G580-Notebook-3962-cm-156-Schwarz-Intel-Pentium-B960-Dual-Core-2x-220-GHz-4096-MB-Intel-HD-DVD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

postovanje,

trebam Vase misljenje oko sljedecih laptopa, znaci za djevojku je, 2500kn, igre je ne zanimaju, koristit ce se office paket, visual studio paket, matlab, pokoji film, muzika, to je to...

nije neki pretjeran izbor tako da, dali sve to moze ici na nekom od ovih i koji je taj, u biti siguran sam da moze al sta bi bilo najbolje uzeti, asusi imaju garanciju 2 godine pa mi nekako odmah drazi ??

#mce_temp_url#

#mce_temp_url#

#mce_temp_url#

hvala lijepa,

zivili ! ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 23:45 (mfire).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

amenhotep i roby27(pitam vas jer ste mi pomogli) imam novo pitanje, za kolegu ovaj put. Treba laptop za potpuno iste stvari ko i ja ali ima veći budžet, tj. puca na laptop sa i7 procesorom. Koji preporučujete u toj kategoriji, najbolji omjer uloženo dobiveno? Hvala vam puno!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Momci komp za frenda je rjesen a sada je na redu meni laptop.

Treba mi neki poslovni/multimedia laptop sa:

1) 17,3" ekranom (po mogucnosti matt jer cu ga dosta koristiti vani na svjetlu)

2) i5 + procom

3) 4gb-8gb rama

4) mora biti tih i pozeljno hladan

5) sto dulja garancija

6) pozeljan SSD disk

Bitno mi je da je HD+ / Full HD rezolucija - radim dosta po excellu i dosta cesto multitaskam

Bitno je da se mogu gledati normalno filmovi (oke zvuk - dobra slika i kut gledanja)

Pozeljno da moze zavrtiti pokoju igru, makar mi to NIJE NUZNO i NIJE PRIORITET

I zadnje - pozeljno da ne crkne unutar 3 godine :P

BUDET: 4500 kn (ne znam da li je to uopce ostvarivo)
Cheers ; )

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Molim da mi pomognete u eliminaciji izmedju nekoliko laptopa.. Naime, treba mi novi, uglavnom ga koristim za programiranje, te rad sa simulacijama koje mogu ukljucivati i vece kolicine podataka.. osim toga standardno: surfanje, gledanje fimova, office i sl. Gamer nisam, a i OS mi ne cini razliku, kao ni tezina i prenosivost, no preferirala bih 17'' iako bi se snasla i s 15''... Hardware mi nije jaca strana, tako da mi je svaka pomoc, sugestija ili komentar itekako potrebna. Ideja je da ili uzmem neki jeftiniji, od kojih su mi zapeli za oko ovi:

http://www.elipso.hr/informatika/prijenosna-racunala/TOSHIBA-Satellite-C855_2CG/

te ovaj koji mislim da je naj od slicnih tog cijenovnog ranga:
ili da utucem nesto vise novca (napokon sam u situaciji da mi to nije nemoguce, no ne znam isplati li se), pa uzmem:
alternative su jos:
Naravno, ovo su oni koji su meni ''zapeli za oko'', necu se naljutiti ako netko i nadje nesto bolje ;) Sta mislite?
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 23:57 (belfegora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mashin kaže...

Želim vaše mišljenje za ovaj laptop. Želim da koristim laptop, za surfanje, malo zezanja po Officu, ništa posebno. Slabo igram igrice. Za oko mi je ovaj zapao. Cijena je 300€. Molim vaše mišljenje, da li se isplati ovo uzimat i jeli dostojan te cijene. Ako ima neki drugi, bolji, za tu cijenu preporučite.

http://www.conrad.de/ce/de/product/406307/Lenovo-IdeaPad-G580-Notebook-3962-cm-156-Schwarz-Intel-Pentium-B960-Dual-Core-2x-220-GHz-4096-MB-Intel-HD-DVD

Teško možeš bolje naći za tu cijenu, za tvoje potrebe koje si naveo čisto dovoljno hw potkovan.

mfire kaže...

postovanje,

trebam Vase misljenje oko sljedecih laptopa, znaci za djevojku je, 2500kn, igre je ne zanimaju, koristit ce se office paket, visual studio paket, matlab, pokoji film, muzika, to je to...

nije neki pretjeran izbor tako da, dali sve to moze ici na nekom od ovih i koji je taj, u biti siguran sam da moze al sta bi bilo najbolje uzeti, asusi imaju garanciju 2 godine pa mi nekako odmah drazi ??

#mce_temp_url#

#mce_temp_url#

#mce_temp_url#

hvala lijepa,

zivili ! ;)

Ovaj zadnji Asus crveni sa 4GB rama uzmi ali imaj na umu da to nisu baš neki kvaliteni procesori. 

mrdoslav kaže...

amenhotep i roby27(pitam vas jer ste mi pomogli) imam novo pitanje, za kolegu ovaj put. Treba laptop za potpuno iste stvari ko i ja ali ima veći budžet, tj. puca na laptop sa i7 procesorom. Koji preporučujete u toj kategoriji, najbolji omjer uloženo dobiveno? Hvala vam puno!

koji mu je max buđet i koju dijagonalu treba? puca na pravi klasičan laptop ili ultrabook? matt ili glossy ekran? 

Eto kad to odgovoriš pa ćemo dalje jer nemamo kristalnu kuglu...

Silphy kaže...

Momci komp za frenda je rjesen a sada je na redu meni laptop.

Treba mi neki poslovni/multimedia laptop sa:

1) 17,3" ekranom (po mogucnosti matt jer cu ga dosta koristiti vani na svjetlu)

2) i5 + procom

3) 4gb-8gb rama

4) mora biti tih i pozeljno hladan

5) sto dulja garancija

6) pozeljan SSD disk

Bitno mi je da je HD+ / Full HD rezolucija - radim dosta po excellu i dosta cesto multitaskam

Bitno je da se mogu gledati normalno filmovi (oke zvuk - dobra slika i kut gledanja)

Pozeljno da moze zavrtiti pokoju igru, makar mi to NIJE NUZNO i NIJE PRIORITET

I zadnje - pozeljno da ne crkne unutar 3 godine :P

BUDET: 4500 kn (ne znam da li je to uopce ostvarivo)
Cheers ; )

Jako teško za tu visinu buđeta pošto se radi o 17" i i5, no recimo ovako Samsung ili HP ProBook obadva matt ekran samo HP ima jači i5 cpu ali i manje jamstvo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 1:46 (roby27).
12 godina
belfegora kaže...

Molim da mi pomognete u eliminaciji izmedju nekoliko laptopa.. Naime, treba mi novi, uglavnom ga koristim za programiranje, te rad sa simulacijama koje mogu ukljucivati i vece kolicine podataka.. osim toga standardno: surfanje, gledanje fimova, office i sl. Gamer nisam, a i OS mi ne cini razliku, kao ni tezina i prenosivost, no preferirala bih 17'' iako bi se snasla i s 15''... Hardware mi nije jaca strana, tako da mi je svaka pomoc, sugestija ili komentar itekako potrebna. Ideja je da ili uzmem neki jeftiniji, od kojih su mi zapeli za oko ovi:

http://www.elipso.hr/informatika/prijenosna-racunala/TOSHIBA-Satellite-C855_2CG/

te ovaj koji mislim da je naj od slicnih tog cijenovnog ranga:
ili da utucem nesto vise novca (napokon sam u situaciji da mi to nije nemoguce, no ne znam isplati li se), pa uzmem:
alternative su jos:
Naravno, ovo su oni koji su meni ''zapeli za oko'', necu se naljutiti ako netko i nadje nesto bolje ;) Sta mislite?

Od tu svih 17" ja bi osobno išao na HP ProBook jer ima kvalitetnu aluminij konstrukciju i matt ekran te jako dobru raspoređenu tipkovnicu, izdržljivu bateriju i lako se nadograđuje ako ces ubacivati ssd kasnije te ne gubiš jamstvo. i još gledaj da si uzmeš produljeno jamstvo na 3god.

ako zelis klasik poslovni laptop sa best in class tipkovnicom 15" klik

a ako atraktivnije dizajnom, FullHD rezolucijom te širjim kutom bez distorzije boja, backlight tipkovnica, externi woofer, B&O zvučnici itd...pogledaj klik

i jos jedan 17", i7 proc ali glossy panel klik

Toshinu ne gledaj jer su jeftino loše konstrukcije(tu ne mislim na P seriju), tipkovnica se uvija poprilično i loše sređeno hlađenje, isto tako nemoj gledat niti ULV procove osim ako ciljas na ultrabook seriju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 3:01 (roby27).
12 godina
neaktivan

Ispričavam se, mislio sam da je dovoljno što sam rekao da ima iste potrebe ko i ja.

Dakle Laptop za grafički dizajn, programiranje, webdizajn, autocad i sve ostale slične stvari.

Oko 7000kn, do 7500. Ako ima dobrih i ispod te cijene predložite i takav neki.

RAM svejedno, svoj stavlja

HDD svejedno, SSD stavlja

CD drive nepotreban

do 15.6" matt

dobra baterija i čvrstoća

OS nije važan i7 procesor

Ne traži ultrabook, al ajde čisto iz znatiželje da vidimo kolko kosta ultrabook sa takvim specifikacijama. Ak nije daleko previse mozda i na tom završi.

Hvala puno!

Edit: Našao sam neke. Naravno, ako postoje bolji u tom rangu, slobodno predložite.

Acer aspire v3-571g za 6100kn

Asus n56vj za 7400kn 

Lenovo Y580 za 7900kn - to je malo izvan budžeta, ali ako je puno bolji od asusa, može i taj

Koliko su, osim u ekranu, ovaj asus i lenovo bolji od acera? Da li uopće ima smisla kupovat laptop sa i7 procesorom samo zbog toga da mu dulje traje, tj. da li će mu stvarno i7 biti dvije godine više adekvatan za posao koji radi? I ako može, neki savjet vezan uz hp laptope. Ima mogućnost nabavit hp po nešto jeftinijoj cijeni, ali da li je hp dobar?

Još jednom, hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 9:05 (mrdoslav).
14 godina
neaktivan

U potrazi za novim laptop-om naletio sam na ovaj , što mislite da li je dobar?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@ Mrdoslav

Nikako ne uzimat Acer v3 za nekakav ozbiljniji posao na laptopu - Šogor ima Acer V5 i kod bilokakvog igranja ili kodiranja filma duzeg od sat vremena procesor i graficka bivaju throttlani da temperature ostanu ispod 90c. Ubaciti u google "Acer v3 temperatures" i sve vam bude jasno. Moje veliko NE za bilokakav ozbiljniji rad. 

Asus n56vj je radi isto jako blizu temperaturnog maksimuma - ako je u njemu quad i7. Isto za duge staze ozbiljijeg rada nebi isti uzimao.

Ovo vrijedi za oba modela gore: Najveci problem je da cim se malo vise prasine nalovi u sustavu hlađenja prilikom bilo kakvog renderiranja ili jaceg procesorskog rada dolazit ce do throttlanja - odnosno samog usporavanja procesora da se ne pregrije. Tak nekaj na duge staze iz mog iskustva ostavlja velki trag na samoj trajnosti i pouzdanosti laptopa.

U pravilu nijedan ultrabook sa quad core-om trenutno nemoze bez brige adekvatno hladit pod putnim opterecenjem graficku karticu i quad core procesor. Temperature olako lupaju maksimum - dolazi do throttlanja.

Od tri navedena - uzeo bih Lenovo y580 - ako je imperativ da u istom se nalazi quad i7. Obavezno gledati 1920x1080 ekran.

Ako se iskljucivo radi u 2d okruzenju - cak razmisliti o nekom i5 iz sljedecih razloga: Kvalitetan business laptop moze se nabaviti u navedenom cjenovnom rangu. Pod kvalitetan mislim - puno robusnije kuciste - lakse dostupan sustav hladjenja za ciscenje od prasine, adekvatno hladjenje u odnosu na snagu procesora. Znaci laptopi radjeni za pouzdanost. Pogledati ovaj link s PcEksperta

Ako je ikako moguce neka vaš kolega razmisli o odlasku u jos višlje vode (cjenovno) i pogleda hp elitebook - 15.6" ili 14" - znam da isti probija buđet i to jako ali - bolje kvalitete izrade na hrv trzistu osobno smatram da nema za kupiti - hladjenje ne da je dobro nego bi trebalo vrhunski odrađivati svoj posao - throttlanja nema, cak i quad core i7 biva dovoljno ohlađen da je stalno u visokom turbo modu i stalno radi blizu 3ghz - jedina konkurencija istome su Dell Precision te lenovo w530 serija - kojih kod nas nema, odnosno kostaju jednostavno previse.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Hvala puno na preporuci i detaljnom obrazlozenju. Javio sam kolegi i ipak ce ici onda na nizi cjenovni rang sa i5 procesorom, vjerojatno isti model kao i ja, lenovo e530. Jedina mana tog modela koji je linkao roby je njegov display koji je nazalost samo HD, a ne HD+. Ali mislim da u cijeni od otprilike 5000kn nece bit pouzdanijih laptopa boljih karakteristika, tako da cemo se i ja i kolega najvjerojatnije morat snac sa takvom rezolucijom jer placat preko 1000kn vise za HD+ rezoluciju po meni nije isplativo. Samo jos jedno pitanje, vezano uz hp. Da li ima kakvih kvalitetnih laptopa sa i5 procesorom i nekom vecom rezolucijom(hd+ ili fhd) po cijeni do 6000kn, zbog toga sto on moze jeftinije hp nabavit, a onaj elitebook mu je nazalost daleko preskup. Znaci neki hp laptop u rangu sa onim lenovo e530 ali sa boljim ekranom. Po mogucnosti da bude iste kvalitete tipkovnice, touchpada, pouzdan, i5, posebna graficka, 8gb rama. Jedino je hdd svejedno Ovo je taj lenovo e530 http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.25CCD609-81CE-4953-8358-DC477EDAC028.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 11:21 (mrdoslav).
14 godina
neaktivan

Elitebook sam samo i stavio da vidite da postoje laptopi za takvu namjenu i kod nas - samo zbog nacina distribucije i "egzotike" samog hardwera kod nas su skuplji i do 2 puta nego u "zapadnom" svijetu. Žalosno je da je elitebook od probooka vani skuplji svega 150e/200$ dok u nasoj vukoje**** cijenovna razlika je skoro dupla.

Buraz od firme dobiva HP ProBook 6570 sa HD+ rezolucijom. Vec imaju 2 takva (doduse generaciju starija: 6560b, te jedno 10ak probook-a raznih c2d generacije) - uvjeti u kojima se koriste su manje nego idealni. Skladište gdje su zimi temperature od 15-20C, ljeti od 30-40, enormna količina prašine te se stalno nose na teren gdje uvijeti nisu ništa bolji. Firma mu koristi iskljucivo probook seriju zbog izdržljivosti, pouzdanosti te robusnosti koju su kroz zadnjih 5 godina pokazali. Napomenuo bih samo da je sustav hlađenja lako dostupan te ga je vrlo lako očistiti od prašine. (link na review) Naravno, obavezno nadoplatite jamstvo na 3 godine što zbog osobne sigurnosti, što zbog kasnije eventualne prodaje po višoj cijeni. 

Konkretno on uzima model bez dedicirane graficke. Razlog je iskljucivo dulje trajanje baterije. U slucaju uzimanja modela sa dediciranom grafickom - HP je na konkretnom modelu onesposobio Enduro s toga nema prebacivanja izmedju 7570m i intelove integrirane zbog same mušičavosti ATi/AMD-evog Enduro rjesenja te da bi rjesili moguce probleme u startu jednostavno je ta opcija onemogucena. Bez obzira na kratko trajanje baterije sa 7570m ja bi ga svakako preporucio, u slucaju da se radi iskljucivo u 2d okruzenju te da programima "netreba" dedicirana graficka model bez iste bi trebao bez problema pruzititi do duplo dulji "battery life", naravno ovisno o opterečenju. Trebao bi mu "sletjeti" tokom iduceg tjedna i onda mogu napisati ponesto o njemu iz osobnog iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 11:42 (darkydark).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

@roby27, lenovo mi nije ''sjelo'', ima god dana garancije, dalje se nadoplacuje, ''samo'' 15'' i nesto slabiji proc, a i dizajn mi nije nesto, znaci u igri ostaju ova 3:

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=9696 - mh, je sminkica, al je 15'' i nesto slabiji proc ako sam ok skuzila? za platiti vise za to, treba mi jos savjeta i iskustva koliko bi mi to u zivotu znacilo (sry sto davim)?

te ova dva znaci koja me vise ''svrbe'', najvise zbog ekrana:

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=12732

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.C2CD75AF-FC36-4E45-9479-57D150F57CCF.aspx

glossy iskreno odavno nisam ni vidjela, moram priznati, no koliko se sjecam ukoliko se koristi najcesce u zatvorenom prostoru, nije neki problem?

Uglavnom, eto, eliminirala sam ostale, no sad eto nova dilema, pa mi opet treba iskustvo i dodatni savjet koji od ova 3 odabrati(naginjem na ova zadnja 2 jer prednosti gore navedene estetike nisam dosad probala pa ni nemam dojam, a ne jer znam nesto novo i pametnije, nazalost).. sigurna sam da s nijednim ne bih pogrijesila, cijenovno su tu negdje, pa jel moze jos pokoji savjet i usporedba, u cemu su razlike? jer iskreno sad sam u fazi da cu na kraju kupiti ljepsi, jer svako moje daljnje istrazivanje ne zavrsi necim pametnijim, samo se opet pogubim u specifikacijama :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

>>Jako teško za tu visinu buđeta pošto se radi o 17" i i5, no recimo ovako Samsung ili HP ProBook obadva matt ekran samo HP ima jači i5 cpu ali i manje jamstvo.

E hvala Roby. Super mi izgleda ovaj ProBook ali mi uz jos 3 godine jamstva prelazi budet za 1000 kuna :/
A ako bi isao na kombinaciju od 15" ? Jel bi se dalo naci nesto do 4500 max :/

Puno hvala na pomoci jos jednom : )

0 0 hvala 0
12 godina
Silphy kaže...

>>Jako teško za tu visinu buđeta pošto se radi o 17" i i5, no recimo ovako Samsung ili HP ProBook obadva matt ekran samo HP ima jači i5 cpu ali i manje jamstvo.

E hvala Roby. Super mi izgleda ovaj ProBook ali mi uz jos 3 godine jamstva prelazi budet za 1000 kuna :/
A ako bi isao na kombinaciju od 15" ? Jel bi se dalo naci nesto do 4500 max :/

Puno hvala na pomoci jos jednom : )

Malo sam bolje potražio evo izvoliš ako je dobavljiv HP ProBook 17" i5 http://www.odaberi.hr/default.aspx?pid=16868 ili ovdje malo skuplje ali raspoloživo http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=9340

A ako želiš 3god. jamstva u startu onda Dell 15" samo on ima glossy ekran http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11728

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 18:20 (roby27).
12 godina
tahoe kaže...

U potrazi za novim laptop-om naletio sam na ovaj , što mislite da li je dobar?

Hvala

Dobar je da, kupi sa produljenim jamstvom.

12 godina

belfegora

Ako ti ne smeta glossy ekran idi na Asus, ima jaču grafičku i dulje jamstvo, nema savršenog laptopa to neka ti bude jasno i možemo verglati do nove godine o prednostima i manama pojedinih proizvođača.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Pozdrav, 

znači trebao bih neki "uredski" laptop, 15.6" , znači, ako može 2-3 pa da vidim koji bi naviše odgovarao, jedino je bitno da ne prelazi 3500 HRK, a opet da je ono najbolje što se za tu lovu može dobiti; marka nebitna, ako je moguce da je anbavljic na podrucju Zagreba;

hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 19:07 (tompa402).

0 0 hvala 0
12 godina

prvi klik drugi klik

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice