- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon reinstalacije windowsa rezolucija se promijenila i probao sam ici preko adjust screen resolution,ali ne ide ?
Primjer
Hvala
edit:Nisam ja rusio sistem :/
Ako si instalirao Win7, tada mora iči još driveri, jer koliko vidim da nisu instalirani drajveri.. Ako rezolucija takva nakon instalacije znači fali drivere za grafu jer grafa utječe na akcelerator (AERO).
Za driver pogleda koji je matična ploča (ime marke i model te na netu skinut za win7 te pravilno instalirat onda će sve uredno radit.
Nakon reinstalacije windowsa rezolucija se promijenila i probao sam ici preko adjust screen resolution,ali ne ide ?
Primjer
Hvala
edit:Nisam ja rusio sistem :/
Ako si instalirao Win7, tada mora iči još driveri, jer koliko vidim da nisu instalirani drajveri.. Ako rezolucija takva nakon instalacije znači fali drivere za grafu jer grafa utječe na akcelerator (AERO).
Za driver pogleda koji je matična ploča (ime marke i model te na netu skinut za win7 te pravilno instalirat onda će sve uredno radit.
Integrirana je grafa...Intelova....
- Otiđi na stranicu prizvođača laptopa, za svoj model laptopa i za svoj OS, skini i instaliraj zadnje
dostupne drivere za grafu, a i ostale potrebne drivere, npr. driver zvuka, LAN, WLAN,
bluetooh (ako ga laptop ima), touchpad, čitač kartica i sl.
- Ako želiš, napiši točan model laptopa i ja ti mogu sastavit popis drivera koje trebaš skinuti i
instalirati.