Toshibi nakon reinstalacije win-a promijenjena rez zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Toshibi nakon reinstalacije win-a promijenjena rez

Nakon reinstalacije windowsa rezolucija se promijenila i probao sam ici preko adjust screen resolution,ali ne ide ?

Primjer

Hvala

edit:Nisam ja rusio sistem :/

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 19:10 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Toshibi nakon reinstalacije win-a promijenjena
drakula789 kaže...

Nakon reinstalacije windowsa rezolucija se promijenila i probao sam ici preko adjust screen resolution,ali ne ide ?

Primjer

Hvala

Ako si instalirao Win7, tada mora iči još driveri, jer koliko vidim da nisu instalirani drajveri.. Ako rezolucija takva nakon instalacije znači fali drivere za grafu jer grafa utječe na akcelerator (AERO).

Za driver pogleda koji je matična ploča (ime marke  i model te na netu skinut za win7 te pravilno instalirat onda će sve uredno radit.

Nenad
13 godina
neaktivan
Re: Toshibi nakon reinstalacije win-a promijenjena
Nello kaže...
drakula789 kaže...

Primjer

Hvala

Ako si instalirao Win7, tada mora iči još driveri, jer koliko vidim da nisu instalirani drajveri.. Ako rezolucija takva nakon instalacije znači fali drivere za grafu jer grafa utječe na akcelerator (AERO).

Za driver pogleda koji je matična ploča (ime marke  i model te na netu skinut za win7 te pravilno instalirat onda će sve uredno radit.

Integrirana je grafa...Intelova....

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
Toshibi nakon reinstalacije win-a promijenjena rez

drakula789

- Otiđi na stranicu prizvođača laptopa, za svoj model laptopa i za svoj OS, skini i instaliraj zadnje

dostupne drivere za grafu, a i ostale potrebne drivere, npr. driver zvuka, LAN, WLAN,

bluetooh (ako ga laptop ima), touchpad, čitač kartica i sl.

- Ako želiš, napiši točan model laptopa i ja ti mogu sastavit popis drivera koje trebaš skinuti i

instalirati.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 11:59 (Valentin17).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice