Toshiba A300-1ND mišljenje?

poruka: 13
|
čitano: 4.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Razmisljam o kupovini navedenog laptopa http://za.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1ND/1058224/toshibaShop/false/ ali kako dosad nemam iskustva s toshibom (sve hp prije), a jos vidin da je i grijanje problem, sad se malo dvoumim da li da idem na to...

inace, za tu cijenu poprilicno se daje, cili sijaset prikljucaka, esata, hdmi, fw, itd... dok hp to trenutno nudi samo u elitebookovima koji su par tisuca skuplji...

sad budi pametan... uglavnom, svaki savjet ili jos bolje iskustvo, dobro bi doslo...

i sta je s ovom dedicated grafom, meni to nije posebno napeto, ali jeli to ista bolje od integriranih rjesenja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba A300-1ND mišljenje?

definitivno uzmi, toshiba nudi puno sto se tice opremljenosti naspram drugih laptopa, ova konfiguracija je odlican...ja sam isto htio uzet bas taj model, ali nisam imo dosta para pa sam uzo a300d 17f model :( s kojim sam isto super zadovoljan

17 godina
neaktivan

pa da... bas sto se tice opremljenosti, a opet na nekoj razini kvalitete, cini mi se da toshibi trenutno nema premca, a ovaj bas model, bar po karakteristikama, stvarno se cini 2good2btrue...

kakva ti je grafa? jel sta bolje od 4500mhd?

17 godina
neaktivan

grafa je hd3650 512mb, ista ko na tom modelu kkoji ti planiras uzet, u bit sve je isto samo sto tvoj model ima c2d a moj je amd :(

17 godina
neaktivan

aha sori mislio si kako sam zadovoljan grafom? pa ako uzmes u obzir da je to laptop i da u biti nije namjenjen za neke gejmerske egzibicije ta grafulja je i vise nego dobra...jako sam zadovoljan

16 godina

Imam (zapravo zena ima Osmijeh ) neku Toshibu A300, ali malo slabiji model (onaj sa Dual Core CPU, a ne Core 2 Duo).

Uglavnom, laptop je mrak za te novce, hrpa opreme i pristojne performanse, a jos i original Vistu dobijes. samo ta licenca bi bila cca. 1000kn.

Laptop ima samo jednu manu, a to je taj sjajni finish koji ima.

To mrak izgleda ovako, ali se prlja da to nije normalno i laptop je konstantno upackan prstima.

17 godina
neaktivan
Tin kaže...

aha sori mislio si kako sam zadovoljan grafom? pa ako uzmes u obzir da je to laptop i da u biti nije namjenjen za neke gejmerske egzibicije ta grafulja je i vise nego dobra...jako sam zadovoljan

pa da... iskreno, meni bi garant bila dovoljna i intelova grafika, mozda cak i bolja jer baterija duze traje, ali kad je vec tu, nek se nadje...
Mauro kaže...

Imam (zapravo zena ima Osmijeh ) neku Toshibu A300, ali malo slabiji model (onaj sa Dual Core CPU, a ne Core 2 Duo).

Uglavnom, laptop je mrak za te novce, hrpa opreme i pristojne performanse, a jos i original Vistu dobijes. samo ta licenca bi bila cca. 1000kn.

Laptop ima samo jednu manu, a to je taj sjajni finish koji ima.

To mrak izgleda ovako, ali se prlja da to nije normalno i laptop je konstantno upackan prstima.

bas mi je cijena u odnosu na mogucnosti samog lapa jednostavno neusporediva, cak i kad usporedjujes sa "livim" markama... jednostavno nisam nasa da mi neka firma nudi slicno po takvoj cijeni, a uvijek mi je hp bia drag, ali elitebook, po meni way to much kad vidis da to toshiba daje gotovo upola cijene...
a sad, taj sjajni finish meni je isto stvarno lip, ali rado bi da je jedino tipkovnica matirana... to sam na jednom modelu a300 vidia, ali mi nije jasno koji i po kojoj logici je bas taj ima mat tipke... uz njega valjda serijski dobivas i krpicu za brisanje...
ona pro verzija, definitivno mi je ocajna, sa svojim misje sivim finishom...
17 godina
neaktivan

tako je krpica za brisanje dolazi uz njega, moj ima isti taj sjajni finish....

17 godina
neaktivan

Tin, Mauro, jedno pitanje? Kad ste uzimali Toshibu, jel vam baterija već BILA u laptopu, ili ste je sami morali stavit? Dosad sa kojim god sam se lapom susrea, uvik sam ih sam stavlja u sam laptop, i uvijek bi prije toga baterija bila u svojoj zastitnoj vrecici, i barem dijelom napunjena.

Juce san (against better judgement) u Emezzete isa uzet a300-1mp, i taman dosa doma, diga win, kad ono, uocim jedan mrtvi piksel na ekranu... naravno, odma sam je vratia i dobia lovu nazad (nije bilo drugog komada), medjutim, sad me potaklo na sumnju da oni ne nabavljaju "reparirane" laptope, jer em je baterija vec bila u laptopu, em je bila potpuno prazna, em je ekran bia s mrtvim pikselom... inace, priliko otpakiranja, sve se cinilo u redu... mozda jedino tvornicki repariran laptop???

sad vec vise ni sam nisam pametan, dali uopce uzet toshibu, ili cekat nove serije hp-a, ako je virovat onom objavljenom na BOL-u, tribale bi doskora stic...

0 0 hvala 0
16 godina

E za bateriju se ne sjecam vise, bilo je to prije godinu dana.

Sjecam se samo da se prilikom prvog paljenja pokrenula instalacija Viste automatski.

Dakle, dobijes Vistu sa njim, ali nije samo upali i radi nego se tek sa prvim paljenjem pokrene automatska instalacija (ide sa harda, a ne sa DVD-a).

17 godina
neaktivan

ne sican se ni ja vise, jer sam prije isto instalira jednu toshibu (od nule), i ako se dobro sicam, sam sam mora stavljat bateriju unutra... kod hp-a je standardno da sam stavis bateriju unutra i da je bar dijelom puna (nikad mi se nije desilo da je doslovce do nule prazna)...

inace, instalacija se pokrenila automatski, standard, ali takvo sto lako je vratit, pogotovo kad je toshiba tvornicki reparirana... sad stvarno nisan pametan sto ucinit... ako cu gledat odnos cijene/mogucnosti, tesko da ima sto povoljnije, ali inace...

ako jos ko zna za bateriju, dobro bi doslo...

17 godina
neaktivan

sori na ne tako brzom odgovoru, hm...kolko se ja sjecam, mada nisam bas obraco paznju na to, mislim da je baterija bila u laptopu...

17 godina
neaktivan

evo, ni ja nisam nesto osobito brz... znaci ipak je bila unutra... ALI, ocito se sve desava s razlogom, pa sam tako umjesto laptopa kupia auto :-)

sad ce lap ipak pricekat neko vrime, a posluzice i stari, a ako bas zelin, pokupin jedan od sluzbenih...

tnx,pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice