- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci da nemas sustava nađi nekog da ti digne windows ako neznas sam................
Po mogucnosti windows 7 ako to konfa dopusta.............
Vjerojatno je do kabla koji povezuje monitor i matičnu ploču. Možda i sam monitor. Odi reklamirati ako ima garanciju.
Ako nemaš, otvori i provjeri kabel (ili neka ti netko tko zna to provjeri).
A za ono da nemaš OS, valjda znaš riješiti
EDIT: Napravi prvo kako je Sum_of_all_fears napisao!
Početnik sam, pa ne zamjerite ako je glupo pitanje. Dobio sam laptop - kada ga upalim pojavi se sljedeći ekran - (piše još No operating sistem ali to znam riješiti)... Interesuje me šta znače ove linije - je li otišla grafička, monitor???
Probaj spojit neki monitor na VGA izlaz na lapu. Ako se iste linije pojave na monitoru, ošla grafička ili ram na njoj. Ako nema linija na monitoru, otišao ekran od laptopa ili kabel koji povezuje grafu i ekran.
Znaci da nemas sustava nađi nekog da ti digne windows ako neznas sam................
Po mogucnosti windows 7 ako to konfa dopusta.............
Šta nisi primjetio ove linije ?
Šta nisi primjetio ove linije ?
Sta jel ti nisi primjetio da nema sustava..................
Mislio sam da su te linije zato sto je sliko sa mobom il nekom kamerom............
Početnik sam, pa ne zamjerite ako je glupo pitanje. Dobio sam laptop - kada ga upalim pojavi se sljedeći ekran - (piše još No operating sistem ali to znam riješiti)... Interesuje me šta znače ove linije - je li otišla grafička, monitor???
Sta jel ti nisi primjetio da nema sustava..................
Mislio sam da su te linije zato sto je sliko sa mobom il nekom kamerom............
Aj još jednom molim te pročitaj prvi post.
Čovjek lijepo kaže da zna riješiti ovo "No operating system" ali ga zanima što znače ove proklete linije! Da su linije od moba ili kamere, nebi 100% pitao što znače. Linije ne mogu biti zbog kamere jer je riječ o laptopu - dakle LCD ekran i koliko vidim ovako nabrzinu sa svojim K800, nema linija kad se slika LCD monitor. BTW, linije bi bile horizontalne da je riječ o slikanju CRT ekrana.
-.-
Ok sorry onda je do hardweara.............
Spojio sam ga na monitor od stolnog računara i isto se pokazalo.
Probao sam podignuti sistem sa CD - ali piše NO DISC - očito je da je i hard otišao...
Hvala na pomoći