Pomoc u vezi hladnjaka u laptopu

poruka: 6
|
čitano: 1.675
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, dakle imam laptop HP-ov Pavilion g6 1364sl, za operacijski sustav koristim 64bitni Windows 7...
Sad evo problema, pred par dana prilikom paljenja prijenosnika windows mi je poceo izbacivat error, da je sistem primjetio
da hladnjak ne radi kako bi trebao, nesto kao "system has detected that the cooling fan is not working properly, we dont recommend
starting windows" tak nest slicno izbacilo, proguglao sam i vidim da dosta njih ima problema s hladnjacima u seriji g6 ...
probao sam instalirat tj. update biose kao sto je bilo navedeno u toj poruci upozorenja, no i dalje isto, zanimljivo je to sto
kad pogledam temperaturu procesora, grafe i hard diska, ona je normalna, varira izmedju 40-50°C...
No problem dolazi kad se pokrene neka igra, temperatura odma skace preko 75°C

Hitno mi je, hvala unaprijed! 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

itko?

0 0 hvala 0
14 godina

- Pa jel čuješ ventilator da se vrti?

- Koliko je star taj laptop?

- Jesi probao očistit prašinu i zamjenit termalnu pastu?

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 10:38 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoc u vezi hladnjaka u laptopu
Valentin17 kaže...

- Pa jel čuješ ventilator da se vrti?

- Koliko je star taj laptop?

- Jesi probao očistit prašinu i zamjenit termalnu pastu?

ventilator se cuj normalno, tiho tolko to, laptop je star svega 5 mjeseci, očistio sam prašinu ali nisam mjenjao termalnu pastu..

14 godina
Re: Pomoc u vezi hladnjaka u laptopu
Hcore1312 kaže...

ventilator se cuj normalno, tiho tolko to, laptop je star svega 5 mjeseci, očistio sam prašinu ali nisam mjenjao termalnu pastu..

- Jesi heatsink skidao kad si čistio prašinu?

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
16 godina
neaktivan

5 mjeseci star laptop kazes...

Ako si bio pametan pa kupio u dućanu i imaš garanciju nosi to odmah na reklamaciju i prst u uho.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice