Pozdrav,imam laptop amilo 1703la mali mi je prosuo sok po tipkovnici pa mi neradi pojačavanje svjetline jako je tamno inače se pojačava sa Fn+f7,zanima me moželi se pojačati svjetlina bez upotrebe tipki negjde u opcijama monitora?
Hvala unaprijed!
Pozdrav,imam laptop amilo 1703la mali mi je prosuo sok po tipkovnici pa mi neradi pojačavanje svjetline jako je tamno inače se pojačava sa Fn+f7,zanima me moželi se pojačati svjetlina bez upotrebe tipki negjde u opcijama monitora?
Hvala unaprijed!
neznam bas. probaj ocistiti tipkovnicu malo.
jesam rastavio sam je očistio nije bilo puno inače mi radi Fn tipka jedino neradi f7 na kojoj se pojačava svjetlina,imam tipkovnicu na usb ne koristim je na laptopu samo da pojačam svjetlinu i to je to
Neznam sad napamet (nisam na laptopu) ali svjetlinu ekrana možeš kontrolirati preko Power options. Pristupa mu se kroz control panel ili klikni na ikonu od baterije dolje na taskbaru pa imaš opcije...
nema te opcije samo u vezi paljenja i gašenja
cek, ti imas dvije tipkovnice? na laptopu i na usb-u?
da
nema te opcije samo u vezi paljenja i gašenja
Koje windowse imaš?
xp
na koju se prosulo
od laptopa nju nekoristim ali su na njoj dugmad za pojačavanje svjetline koristim usb
na ovoj usb nema FN? jel tako?
nema ali sam našao u manualu da se može koristiti ctrl+alt ali neće da radi
ja na svom mogu ovak, pa ti možda pomogne
dole di imam status baterije kliknem na to pa zatim tu izaberem opciju more power options, onda tu imam opcije power saver...... i tu onda imam opciju changle plan settings, i tu onda mogu odabirat kad če se ekran ugasit i slične gluposti kao i osvjetljenje ekrana
nadam se da če ti pomoći, samo ja sam na sedmici, sad neznam kako je na XP-u
mislim da toga nema na sedmici
već sam gledao tamo ali nema ništa za ekran
Zvao sam servis danas kazu da se moze jedino preko tipki,treba nova tipkovnica