Pitanje u vezi garancije

poruka: 7
|
čitano: 1.615
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pitanje u vezi garancije

Imam hp g62 koji je još pod garancijom, zanima me oće li u garanciju u linksa ući čišćenje laptopa (pregrijanost, buka), zamjena ESC tipke i vijka koji su otpali? (nemam kacavidu za vijak jer je vrlo malog promjera a esc izgleda kao da se odljepio)

http://www.youtube.com/iiknezii
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi garancije

Morali bi prihvatiti, al da te nebi slučajno zezali to za vijke? Uglavnom, nebi trebalo bit nikakvih problema...

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pitanje u vezi garancije

zašto misliš da bi me zezali? btw spremio sam tipku i vijak koji je otpa pa ću im donit

http://www.youtube.com/iiknezii
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pitanje u vezi garancije

-po opisu, vjerojatno će naplatiti standardni servis sat (ili pola sata samo za čišćenje). Računaj 100-200kn.

Čišćenje nema veze s garancijom, oštećenja su fizička (ista stvar) osim ako dokažeš da je to tvornički problem-kvaliteta. Samo ako su jako dobre volje mogu prihvatiti pod garancijom takav opis, ali ih nikakav pravilnik-zakon na to ne može natjerati.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Pitanje u vezi garancije

Trebalo bi proci, odnesi i javi kako je proslo, da i mi znamo sa sigurnoscu ubuduce :)

Trust Me, I'm an Engineer :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pitanje u vezi garancije

imam acera 7560g i ne zele mi priznat ciscenje prasine i stavljanje nove termalne paste pod jamstvo nego fino 250kn.. odite u...

"mi dajemo jamstvo sam na elektronicke komponente ".. 

-.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Pitanje u vezi garancije
ihush kaže...

-po opisu, vjerojatno će naplatiti standardni servis sat (ili pola sata samo za čišćenje). Računaj 100-200kn.

Čišćenje nema veze s garancijom, oštećenja su fizička (ista stvar) osim ako dokažeš da je to tvornički problem-kvaliteta. Samo ako su jako dobre volje mogu prihvatiti pod garancijom takav opis, ali ih nikakav pravilnik-zakon na to ne može natjerati.

Heci55Cro kaže...

imam acera 7560g i ne zele mi priznat ciscenje prasine i stavljanje nove termalne paste pod jamstvo nego fino 250kn.. odite u...

"mi dajemo jamstvo sam na elektronicke komponente ".. 

-.-

Pa ja mislim da, ako ti se laptop pregrijava, njihova je duznost to srediti, ako je pod garancijom !

Drugo je to ako se nakupilo prasine a laptop i dalje normalno radi.

Trust Me, I'm an Engineer :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice