Imam hp g62 koji je još pod garancijom, zanima me oće li u garanciju u linksa ući čišćenje laptopa (pregrijanost, buka), zamjena ESC tipke i vijka koji su otpali? (nemam kacavidu za vijak jer je vrlo malog promjera a esc izgleda kao da se odljepio)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Morali bi prihvatiti, al da te nebi slučajno zezali to za vijke? Uglavnom, nebi trebalo bit nikakvih problema...
zašto misliš da bi me zezali? btw spremio sam tipku i vijak koji je otpa pa ću im donit
-po opisu, vjerojatno će naplatiti standardni servis sat (ili pola sata samo za čišćenje). Računaj 100-200kn.
Čišćenje nema veze s garancijom, oštećenja su fizička (ista stvar) osim ako dokažeš da je to tvornički problem-kvaliteta. Samo ako su jako dobre volje mogu prihvatiti pod garancijom takav opis, ali ih nikakav pravilnik-zakon na to ne može natjerati.
Trebalo bi proci, odnesi i javi kako je proslo, da i mi znamo sa sigurnoscu ubuduce :)
imam acera 7560g i ne zele mi priznat ciscenje prasine i stavljanje nove termalne paste pod jamstvo nego fino 250kn.. odite u...
"mi dajemo jamstvo sam na elektronicke komponente "..
-.-
-po opisu, vjerojatno će naplatiti standardni servis sat (ili pola sata samo za čišćenje). Računaj 100-200kn.
Čišćenje nema veze s garancijom, oštećenja su fizička (ista stvar) osim ako dokažeš da je to tvornički problem-kvaliteta. Samo ako su jako dobre volje mogu prihvatiti pod garancijom takav opis, ali ih nikakav pravilnik-zakon na to ne može natjerati.
imam acera 7560g i ne zele mi priznat ciscenje prasine i stavljanje nove termalne paste pod jamstvo nego fino 250kn.. odite u...
"mi dajemo jamstvo sam na elektronicke komponente "..
-.-
Pa ja mislim da, ako ti se laptop pregrijava, njihova je duznost to srediti, ako je pod garancijom !
Drugo je to ako se nakupilo prasine a laptop i dalje normalno radi.