Laptop za studentariju 4000-5000 kn zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop za studentariju 4000-5000 kn

Gledao sam već ranije teme, al sve su bar godinu stare, pa tražim savjet o kupnji prijenosnika od 4 do 5 tisuća kn. samo je bitno da ne prijeđe 5000kn, jer vjerojatno neću imati ni toliko. i da pitam za savjet; je li bolje za brucoša da si složi neku dobru konfiguraciju za ove pare ili kupi prijenosnik? služio bi za uobičajno, internet, filmovi, igrice (noviji naslovi; tipa Cod 3, Diablo 3, Assassins Creed 3, Dirt 3, Far Cry 3, Mass Effect 3 itd.) Dajte mi bar 5 prijedloga, dućan nije bitan. Zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Laptop za studentariju 4000-5000 kn

zasto mi radnici placamo vase studiranje ak vam se sve svodi na igranje i kukanje kak je ucenje pretesko,

ak si studos svakako ti je bolje imat lap jer su studosi obicno dosta mobilni sta se tice studiranja, sjedenja pred birijom, mjenjanja smjestaja itd

14 godina
neaktivan
Preporuka,uzmi konfu za 3200 kn i mob za 1300-1500 kn,i imas i dobar komp i nesto sto mozes nositi svugdje...
http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
14 godina
neaktivan
nbafan kaže...
Preporuka,uzmi konfu za 3200 kn i mob za 1300-1500 kn,i imas i dobar komp i nesto sto mozes nositi svugdje...

Evo konfa,3600 kn s monitorom,ako imas monitor to je - 915 kn,znaci 2500 kn,ova konfa je dostatna za sve nove igrice na med/high detaljima

Kupis si neki smartphone i uzivas

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
14 godina
neaktivan

ma da ovaj, i ja sam mislio i slagao neke konfe za te pare, al ipak kad imaš laptop možeš s njim na kavi se kurčit, a sad nosit cijelu mašineriju svuda sa sobom nije baš lako. tako da bi ipak uzeo laptop, nije bitno jesu li performanse slabije, naravno da će bit. tražim samo neki laptop do 5000 da ne žalim što sam ga kupio. pričekat ću još dan-dva pa ću stavit par na glasovanje,neka još komentara

14 godina
neaktivan

a vama imam za reć slijedeće: znam da većina studenata studire smjer od 5 godina, 7 ili više godina. ali se zapitajte zašto ja želim studirati? želim studirati da kad dobijem diplomu mogu radit negdje, ipak je gotovo luksuz danas naći posao, a shvatit ćete da se bez računala ne može studirati strojarstvo ili elektrotehnika i računarstvo ( jedno od to dvoje ću odabrat). svio mi plaćamo svoj danak društvu, a nitko nema za pravo reći da 5 godina učenja i borbe protiv tatinih sinova ne zaslužuje malo zafrkancije i gaminga.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice