Laptop nx7300

poruka: 7
|
čitano: 4.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomoc za HP NX7300

HP NX7300, star godinu dana. Radio tip-top. Sad je krenuo da ledi, i to cak i u BIOS-u. Samo hardverski reset pali. Radi par sati normalno i zaledi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoc za HP NX7300
Mal'na kaže...

HP NX7300, star godinu dana. Radio tip-top. Sad je krenuo da ledi, i to cak i u BIOS-u. Samo hardverski reset pali. Radi par sati normalno i zaledi.

Ja sam imao slično iskustvo sa jednim nx9420 laptopom.. Nakon malo više od godinu dana mi se počeo lediti tako. Istekla mi je garancija i rastavio sam ga na svoju ruku i otkrio da su rebarca oko coolera u potpunosti začepljena i stoga cooler vjerojatno nije mogao hladiti potrebne komponente. Nakon čišćenja sam otklonio problem u potpunosti.

Ne bih savjetovao rastavljanje nx seriju laptopa čak ni osobama iskusnim s desktop računalima. Ja sam imao servicing guide knjigu pored sebe za moj model i čak ni ona nije točno objasnila redoslijed kojim se treba rastaviti. Vrlo je lagano oštetiti nešto i nepovratno pokvariti neku komponentu. Laptop je bolje odnijeti na servis na čišćenje i eventualnu provjeru jel problem u nečem drugom!

music is my first love and will always be my last
17 godina
neaktivan

Hvala. Lako moguce, jer ventilator se ne cuje vise kao prije.

17 godina
neaktivan
Mal'na kaže...

Ako ti par sati radi pa zaledi onda nije do coolera. Po to sto pricas, zrtva si HPove mane u tehnologiju nasadjivanja onboard komponenti. Ja sam vec servisirao jednog nx61100, iste simptome ko tvoj. Meni je trebalo oko tjedan dana da popravim moj, ali sad radi stabilno. Po servisima ti nece nitko gubit tolko vremena, ali probaj pa vidi dal bi ti itko pokusao popravit maticnu. Nemoj kupovat novu jer je to fabricka pogreska, pa zapravo kupujes plocu koja ima isti taj kvar. Radim u OS, posalji mi poruku pa dogovorimo se.
16 godina
neaktivan
Laptop nx7300

tražim ekran može i kompletni gornji dio kućišta s ekranom. Na jednom laptopu otišao pa trebam zamjeniti. 

Dogovoriti ćemo se oko cijene. 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Laptop nx7300

Ekipa koliko ovaj laptop ima slotova za ram? 1 ili 2?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Laptop nx7300
kruskar kaže...

Ekipa koliko ovaj laptop ima slotova za ram? 1 ili 2?

- Laptop ima 2 slota za RAM, podržano je max. 2x2GB DDR2 RAMa.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice