Laptop kamera ne radi

poruka: 6
|
čitano: 6.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Laptop kamera ne radi

http://i.imgur.com/pEZBG.png

ovako izgleda slika kamere prek skypa,na sekundu dok se pali skype se pokaze normalna slika i odma ovo cijelo vrijeme...

a kad pokusam upalit neki toshiba program za kameru kaze mi da nije ni ustekana ?!

laptop je toshiba satelite l750 i skinuo sam najnovije drivere za kameru ali i dalje nista

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Laptop kamera ne radi
pokusaj vratiti starije drivere
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Laptop kamera ne radi
Matijasever kaže...
pokusaj vratiti starije drivere

laptop je star tjedan dana

12 godina
neaktivan
Re: Laptop kamera ne radi

Odinstaliraj taj toshiba program za kameru i opet ga nazad instaliraj ako to neradi idi tamo kde si ga kupio.

13 godina
neaktivan
Laptop kamera ne radi

Aaah, Toshiba... Uspomene, hehe. Znam što je, tuku ti se driveri od MS i Toshibe, tj. obadva su instalirana. Potraži generički MS driver i probaj ga deinstalirati. Samo ne daj da se poslije reboota, jer će ga Windowsi opet instalirati. Poslije deinstalacije MS generičkog drivera, instaliraj Toshibin driver. Provjeri dvaput na driver download stranicama koji model imaš i proizvođača web kamere, neki modeli imaju istu oznaku, a drugačije komponente. Znači, ne traži po modelu laptopa, nego po onoj drugoj oznaci.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Laptop kamera ne radi

bok, moze li mi netko pomoći, kamera mi ne radi na laptopu, jučer je radila a danas ništa, znaci ne mogu na skypu obaviti video poziv a hitno mi je zbog razgovora za posao... 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice