Jesam li trebao mijenjati desktop za laptop?+

poruka: 16
|
čitano: 3.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ako moze mala pomoc

Da mi samo kazete,dal sam pogijesio jer sam mijenjao dektop za lap top,pa da mi kazete svoje misljnnje

Desktop;QUAD q9550,asus p5q se2,1tb hdd,nvidia gts250...star 2,5 godine

za

Lap top:hp probook 4730s,i5-2450m,4 gb ddr3 1333mhz,

17.3" LED (1600x900)AMD Radeon HD 6490M640GB SATA

NOV!

I na usput,ako mi neko moze reci kakav je ovaj lap top i i5 procesor dal sto da mijenjam.Nisam neki preyahtjevni korisnik,ali isto bih volio imati dobar komp

UNAPRIJED HVALA

vm

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoc mi treba

Taj laptop je dobar ali ni je bas za igre namjenje sto neznaci da se ne moze poigrati.Processor je dual core,max turbo 3.1ghz.Sve u svemu dobar laptop i ako nećeš puno igrati igre dobro si napravio.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc mi treba

Slabo igram,hvala u svakom slucaju.Ne znam,nesto puno nemam iskustva sa i serijom konkretno i5.Pa sam htio ,ovdje vidjeti dal da ga mijenjam za neki i7

vm
13 godina
neaktivan
Pomoc mi treba

i5 su odlični procesori !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc mi treba

Dal se isplati dati hp za Asus k52 ,i7cpu,750 hdd,6470 1gb,4 gb ddr3 .Dobih neku ponudu,i da li bih sto ubrazo lap top sa jos dadatno ubacenih 4gb ram-a?

vm

0 0 hvala 0
16 godina
Pomoc mi treba

Jesi i nisi, posto ti i desktop racunalo nije "bas nesto", ne racunajuci q9550 koji je brutala i danas. Ako nisi prvenstveno gamer, mozda je i bolje sto si uzeo laptop, prenosiv i i novija tehnologija.... osim toga, po specifikacijama nije los.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mixa kaže...

Slabo igram,hvala u svakom slucaju.Ne znam,nesto puno nemam iskustva sa i serijom konkretno i5.Pa sam htio ,ovdje vidjeti dal da ga mijenjam za neki i7

Ako ne igraš igrice za što i nije namijenjen taj laptop prošao si stvarno ok! Pazi samo vole nastradati prilikom nošenja. Kod mene u firmi su dva nastradala jer je kućište pre mekano za tu veličinu laptova. Inače su ok! Sretno{#}

D.L
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 6:55 (nalogodavac).
15 godina
neaktivan
Pomoc mi treba

Interesuje me ,dal jos 4 gb ram-a ce ubrzati sto pri radu na ovaj komp?

vm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mixa kaže...

Interesuje me , dal jos 4 gb ram-a ce ubrzati sto pri radu na ovaj komp?

Imaš 4GB to je dovoljno za prosječnog korisnika, osim ako se baviš nekim poslom pa trebaš više memorije.. 

15 godina
neaktivan
Pomoc mi treba

Bavim se muzikom,tako da preko kompa dosta komponujem.Interesovalo me samo,da li bih ga znacajno ubrzao kad bih mu dodao jos tih 4 gb.

vm

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pomoc mi treba

Ne bi jer za renderiranja/ miksanja /kovertiranja ipak više vrijedi jača procesorska snaga.

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc mi treba

Ok,mada iskreno se nadam da ovaj i5 moze sve to podnijeti ..

vm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e da inace u lap top mi je graficka amd radeon 7470m,dal je bolja ili gora od ove koju sam bio potavio?

vm

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Jesam li trebao mijenjati desktop za laptop?+
mixa kaže...

e da inace u lap top mi je graficka amd radeon 7470m,dal je bolja ili gora od ove koju sam bio potavio?

www.google.com/search?q=7470M+6470M

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 7:28 (gljinoliga).
16 godina

HD6490m klik

HD7470m klik

Ova prva je zapravo jaca, ali nije bas doslovno u svakoj igri..... pogledaj i usporedi (pri dnu imas testove).

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 7:39 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U specifikaciji koji imam pise ova prva da je,medjutim kad sam slucajno u sistemu provjeio pise 7470,dal da reklamiram?

vm

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice