HP Pavilion

poruka: 8
|
čitano: 2.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HP Pavilion

Što mislite o sljedećem modelu- dali se isplati ?

http://compraonline.mediaworld.it/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=20000&storeId=20000&productId=2007076&langId=-1&category_rn=

Nesto mi nece staviti link, sorry

Listen very carefully, I shall say this only once......................He who dares wins!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HP Pavilion

link nevalja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP Pavilion

Pošto uskoro kupujem laptot i da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. Dakle kupio bih laptot i razmišljao sam o HP Pavilion dv6-2160em WB432EA. Laptop bi mi prvenstveno služio za filmove, glazbu i internet, a ponekad i za koju igru (NBA 2K10 i PES). Da li mi se isplati uzeti taj laptop ili ima nešto bolje za tu cijenu od 6500 kuna?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HP Pavilion
Razer_Copperhead kaže...

Pošto uskoro kupujem laptot i da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. Dakle kupio bih laptot i razmišljao sam o HP Pavilion dv6-2160em WB432EA. Laptop bi mi prvenstveno služio za filmove, glazbu i internet, a ponekad i za koju igru (NBA 2K10 i PES). Da li mi se isplati uzeti taj laptop ili ima nešto bolje za tu cijenu od 6500 kuna?

Bratić mi ima taj laptop, odlican je, cak vrti battlefield bad company 2 (na low ali ide glatko).

Keep it real.
15 godina
neaktivan

Nisam vidio link ovaj prvi, al evo ako smijem napisati, ja sam uzeo Dv6 u mediaworld-u u Italiji, i ako te zanima mozemo se dogovoriti za cijenu, laptop je koristen 30-60min, i premali mi je ekran, prodajem jer kupujem 17.3

Prodajem HP Pavilion DV6
17 godina
neaktivan
HP Pavilion

Da li bi bilo bolje uzeti HP Pavilion dv6-2057ez Renew koji ima samo bolji procesor i7, a ostalo je je sve isto?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 6:13 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Naravno da bi bilo bolje taj i7 procesor ti je quad core sa 4 cora i 8 threadova zahvaljujuci hyper-threadingu.

Takodjer po potrebi se sam clocka do 2.8ghz.

Renew bi znacio:

• Povrati distribucija i otkazane narudžbe – kada proizvod jedanput izađe iz tvornice, više se ne može prodavati u Invent/New programu već idu u Renew program
  • Tvornički ili distribucijski višak – proizvodi koje je distribucija vratila da bi napravila mjesta za novije linije proizvoda. Prema HP-ovoj politici svi proizvodi koje distribucija nije uspjela prodati u roku od 6 mjeseci  automatski idu u HP Renew program.
  • Tvornička roba – proizvodi koji su korišteni u svrhu promocije, marketinga i evenata
  • Izložbeni i demo modeli – proizvodi koji su služili kao prezentacijski modeli posljednjih inovacija tehnologije

Keep it real.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 8:49 (thaNaab).
14 godina
neaktivan
HP Pavilion

pozdrav svima!!!!ovako,imam jedan problem koji me jaaako muci!!kupila sam novi hp pavilion dv6 2160em i jako sam zadovoljna s njim(bila)...ugl napao me nekakav gadan virus i morala sam instalirati novi windows....sad kad sam instalirala novi windows i skinula sve potrebne drivere(http://www8.hp.com/hr/hr/home.html) nije mi isti kao i prije...tj nema pola programcica kao sto je imao prije!!!zvala sam u servis ali oni su mi rekli da nagbavim recovery disk a ja nemam pojma sta je to i gdje to mogu nabavit....molim vas da mi pomognete...puno hvalaaaaa :)))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice