Pozdrav svima,
U 12. mjesecu 2015. kupio sam u Linksu laptop HP Pavilion 15 p206nm sa slijedećim specifikacijama:
AMD A10-5745m Quad Core 2,1-2,9 Ghz
Amd Radeon R7 M260 2 GB
6GB DDR3 Ram 1600MHz
750 Gb HDD
Laptop je radio nekih 3 mjeseca,nakon čega su počeli problemi sa konstantnim rušenjem display drivera,laptopu bi se doslovno driveri rušili i dok se nije ništa radilo na njemu,samo je stajao upaljen,a kasnije je počelo dolaziti i do toga da se laptop iz čista mira sam od sebe ugasio tijekom korištenja.Laptop je predan na servis u 3. mjesecu,te mi je vraćen nakon skoro mjesec dana i rečeno mi je da je promijenjena matična.
Laptop je ponovo ispravno radio 3 mjeseca nakon čega su počeli isti problemi.Ponovo je predan na servis,ali ovaj put sam naglasio da tražim zamjenu za drugi pošto je ovo već drugi put u nekoliko mjeseci da je na servisu.Laptop mi je vraćen nakon 2 tjedna i rekli su mi da je sa laptopom sve u redu i da preporučuju reinstalaciju windowsa,a reinstalacija windowsa je izvršena prije nego što je laptop predan na servis,predan je na servis sa čistom instalacijom windowsa i instaliranim driverima,ništa drugo nije bilo instalirano.Kasnije,kada je vraćen pokušao sam kontaktirati HP Support.Oni su mi preporučili nekoliko verzija drivera koje se nisu htjele ispravno instalirati,te nakon toga su mi preporučili da instaliram HP Support Assistant,koji mi je pronašao i instalirao grafičke drivere.Laptop je radio nekoliko dana ispravno nakon čega su ponovo počeli problemi.
Trenutno je na laptopu Windows 10 pro x64,a prije je bio instaliran Windows 8.1 Pro x64,no problemi su na oba Windowsa isti.
Tražim bilo kakvo mišljenje i zahvaljujem unaprijed