HP Copmaq presario cq 57

poruka: 2
|
čitano: 1.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HP Copmaq presario cq 57

Pozdrav svima... Molim Vas za pomoć, kupio sam novi HP Compaq Presario cq 57, e sad problem je u tome što na njemu piše da ima instalirane win 7 a to su mi rekli i ovi u trgovini, ali kada ga upalim on pokrene u DOS-u kao da se odabere jezik... tu čak kao ide neka instalacija drivera ali on neće podići Windowse! Toshiba koju imam je odmah pokrenula win sama bez ikakvih problema ovo ne razumijem, svaka Vaša pomoć je zlatna vrijedna. Unaprijed Vam hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HP Copmaq presario cq 57
WalterVkc kaže...

Pozdrav svima... Molim Vas za pomoć, kupio sam novi HP Compaq Presario cq 57, e sad problem je u tome što na njemu piše da ima instalirane win 7 a to su mi rekli i ovi u trgovini, ali kada ga upalim on pokrene u DOS-u kao da se odabere jezik... tu čak kao ide neka instalacija drivera ali on neće podići Windowse! Toshiba koju imam je odmah pokrenula win sama bez ikakvih problema ovo ne razumijem, svaka Vaša pomoć je zlatna vrijedna. Unaprijed Vam hvala

Nije tebi ništa instalirano, vrati to natrag pa neka ti instaliraju ili ako znaš kako, i ako si dobil orginalni DVD od 7-ice možeš ga instalirat i sam.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice