HP 4710s problem

poruka: 9
|
čitano: 3.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HP 4710s problem

Prije par dana kupio sam laptop navedeni u naslovi, instalirao os i sve sljaka super, ali mi se javio problem kad ustekam USB miš ocita mi ga i javlja da ga je naslo i sam zeli instalirati neke drivere i sve super i na kraju instalacije toga baci neki error, a taj isti mis sam testirao na main pcu i sve sljaka super bez ikakvi drivera, ako nego zna rjesiti ovaj problem jako bi mu bio zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP 4710s problem

čudno i ja imam takav probok, i kad stavljam miš on mi prepozna odmah i ne traži nikakne drivere. Nije mi jasno zašto tvoj traži drivere. ja ti imam XP na njemu a miš mi je laserski ione.

15 godina
neaktivan

Probaj prištekat neki drugi miš na laptop.

17 godina
neaktivan
HP 4710s problem

Koji je model miša i koji OS koristiš (pretpostavljam WIN XP SP2) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da korisio sam SP2, al sam instalirao sp3 danas probat cu tako.

Firma misa je ono smece od geniusa, danas sam usteako gore mx518 i instalrao drivere one od logiteka i sljaka sve.

17 godina
neaktivan

da, i kod mene je instaliran SP3 vajda će šljakat ili stavi drugi miš kak veli kolega

16 godina
neaktivan
HP 4710s problem

mozda ovo nije u vezi ove teme..ali...imam problem sa 4710s...kad krenem instalirati driver za matičnu izbaci mi "error executing the specified program"..jeli itko zna to riješiti...molim vas

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

KOJI OS KORISTIŠ????

dnnn
16 godina
neaktivan
HP 4710s problem

XP...ali sam skuzio u cem je bio problem....nisam bio instaliro service pack...a sad sam se prebacio an vistu ultimate x64

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice