Bios ne prepoznaje novi hdd

poruka: 33
|
čitano: 7.754
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Bios ne prepoznaje novi hdd
Canky kaže...
Ljudi samo da vam javim bios uspijesno nadogradio na 1.23 verziu ali problem je ostao kao i dosada znaci ista stvar ne prepoznaje hdd u biosu pise none..e sad stvarno nemam nikakvih ideja vise sta moze bit..

Pozdrav.

Ako taj hdd ne prepozna u laptopu, probaj ovako, ako imaš računalo sa sata sučeljem i spojiš u komp pa uđeš u BIOS dal je vidljiv. Ako da onda je disk ok. Ako nije prepoznat ni to ne rješava, uzmeš laptop i hdd odeš di si kupio i pokažeš mu, ( račun kupnje moraš imat) i on će ti isprobat radi reklamacije i dat će ti druge  isprobat če dal je prepoznat. Jednostavno.

Nenad
14 godina

u biosu imas opciju boot mode legacy i uefi.malo se s tim poigraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz 

pa to je ne vjerovatno kako sam glup ispao hm i sada se divim sam sebi ..znaci ovako..nakon sto sam odnio hdd i provijerio u drugom laptopu odnosto bio je desktop hdd radi normalno ga cita bio sve ok.i tako ja dodem doma s izgubljenom svakom nadam,jednostavno niko nema objasnjenja sta jeproblem(ja,3 servisera racunala,internet hahah)i onako beze se nesto zagledam dok zadnji put pokusavam skontat sta je kad nemoguce ..sam sebi samar opalim,znaci problem je bio taj ..da je novi wd disk za jedno pola cm tanji od starog i prilikom stavljanja u njegovu ladicu nije lijegao u sata prikljucak nego ispod njega..znaci on kao "sjedne" na mjesto ali ne ispravno znaci nema nikakva kontakta s prikljuckom...pa ne moguu ce .i kad sam ga izvadio van lijepo namijeestio u limenu ladicu prija stavljanja u laptop i zavrnuo sarafr stavim ga u laptop i gle cuda faci savrseno..et narode nemoguce sam se sebi divim kako mi to nije palo na pamet..ipak vama svima hvala koji su pokusali pomoci :))

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice