Bežično spajanje s tv-om

poruka: 9
|
čitano: 38.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Bežično spajanje s tv-om

Može mi netko objasniti kako to ide? Je li wi-fi na tv-u i laptopu dovoljan, ili se koristi neka druga tehnologija? Drugo, je li wi-fi (i ostale tehnologije) dovoljno brz da se, npr, na tv igraju igre i gledaju HD filmovi? Treće, je li vrijedi 100%, ili varira od laptopa i od tv-a koji se koriste?

I drugo, mogu li se dva laptopa koji imaju wifi prijamnike spojiti bežično i kako?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Bežično spajanje s tv-om

Može li tko? Barem na neko od pitanja?

13 godina
Bežično spajanje s tv-om

pitanje za dva laptopa: na jednom napraviš acess point a sa drugim se spojis na taj acess point i npr mozes igrat multiplayer igrice i prebacivat fileove

0 0 hvala 0
17 godina
Bežično spajanje s tv-om

koji imaš tv?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bežično spajanje s tv-om

Bezicno spajanje TV-a i laptopa kao zamjena za recimo HDMI ili VGA kabel nije moguce.

Postoje rjesenja poput Chromecasta, ili da TV ako ima ugradjen WIFI pristupa podacima na samom laptopu. Ali da igras igrice na tv-u bezicno za sada jos nije moguce.

Dell Precision M6600
14 godina
Bežično spajanje s tv-om

Da napravim access point? Kako?

Nemam tv, ali me zanima dokle je tehnologija došla kad budem uzimao.

Ok, dakle da bi se igrale igre na tv-u mora ići preko žice. Ne sumnjam da onda mora i za filmove?

0 0 hvala 0
13 godina
Bežično spajanje s tv-om

spojiš laptop sa tv-om preko hdmi kabela i bude ti kao dodatan monitor. sto se tice wifi-ja, lako napravis ad-hoc mrezu

0 0 hvala 0
12 godina
Bežično spajanje s tv-om

Rainalcar

Što se tiće zamjene za HDMI kabel postoji već odavno tehnologija WIDI koja spaja laptop sa intel corei cpu(mora podržavati WIDI) sa smart tv-om opet koji podržava tu tehnologiju(LG, Samsung od poznatijih brandova) bežičnim putem te se na taj način prebacuje slika i zvuk sa laptopa na tv. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bežično spajanje s tv-om

Ljudi molim vas pomoć,

imam Samsung LED Smart 6400 i želim ga spojiti preko wirelessa s laptopom tako da pokazuje desktop na tv-u.

Svaki put kada probam bude neuspješno.

Na jednom laptopu imam Windows 8, slijedio sam upute ovog videa

, dodam tv ali svaki put spajanje bude neuspješno.

Za laptop sa windows 7 nisam ništa pronašao.

Eto ako je netko imao slicnih problema i voljan je pomoći bio bih jako zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice