Baterija-Akomulator

poruka: 7
|
čitano: 1.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Baterija-Akomulator

Ili je važno ako imam laptop uvijek na elektriku uključem da imam unutra baterijo ili je bolje da jo izvadim ili nema veze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Baterija-Akomulator

bolje da je baterija izvađena ako je stalno spojen u utičnicu, tako će baterija duže trajati...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
12 godina
neaktivan

Puno hvala

12 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

bolje da je baterija izvađena ako je stalno spojen u utičnicu, tako će baterija duže trajati...

U kojim si to novinama procito.Zivimo  u 21 stoljecu gdje su baterije pametnije od pojedinih ljudi.Tako da im nista nece stetiti ako ostanu u laptopu.

13 godina
neaktivan
T-55 kaže...
XXX-Man kaže...

U kojim si to novinama procito.Zivimo  u 21 stoljecu gdje su baterije pametnije od pojedinih ljudi.Tako da im nista nece stetiti ako ostanu u laptopu.

Kako god, utjecaj je samo smanjen, nije eliminiran. Toplina i ostale stvari utječu na vijek baterije. Najbolje ju je izvaditi i spremiti u ladicu ili negdje gdje nema svjetlosti.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
moderator
T-55 kaže...

Zivimo  u 21 stoljecu gdje su baterije pametnije od pojedinih ljudi

Istina...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
12 godina
protjeran
Unix kaže...
T-55 kaže...

Kako god, utjecaj je samo smanjen, nije eliminiran. Toplina i ostale stvari utječu na vijek baterije. Najbolje ju je izvaditi i spremiti u ladicu ili negdje gdje nema svjetlosti.

Naso sam na netu davno utjecaj  na bateriju koja je bila stalno u laptopu u odnosu na bateriju koja je vadena.I razlika je bila 20 minuta u godili ili dvije koristenja.

Aha tako je imoj frend dobio nov laptop izvadio bateriju i spremio u ladicu i zaboravio/nije znao za samopraznjenje.Nije je dopunjavao i ispraznila se ispod minimuma i riknula.

I prestanite cuvati baterije ko da cete ih ponjeti sa sobom u grob.Sve je to potrosni materijal.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice