Asus K75VJ

poruka: 5
|
čitano: 1.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Asus K75VJ

Pozdrav,

Kupio sam ovaj laptop (ASUS K75VJ-TY165D) i imam problema prilkom gledanja videa, naime bilo kakav hd sadrzaj je negledljiv (bio ful hd ili 720p) slika totalno zapinje.

Igra rade normalno (probao pes i dotu2 rezolucija je bila 1600x900) tako da je problem u necem drugom prepostavljam mozda zbog toga sto se video enkodira preko integrirane graficke a ne diskretne (635m). Da li netko zna u cemu je problem i da li trebam iskljucit integriranu graficku u biosu?

Pokusao sam preko dva playera (vlc i mpc) te sam također instalirao i kodeke ali nista nije rjesilo problem.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Asus K75VJ
ProxyZero kaže...

Pozdrav,

Kupio sam ovaj laptop (ASUS K75VJ-TY165D) i imam problema prilkom gledanja videa, naime bilo kakav hd sadrzaj je negledljiv (bio ful hd ili 720p) slika totalno zapinje.

Igra rade normalno (probao pes i dotu2 rezolucija je bila 1600x900) tako da je problem u necem drugom prepostavljam mozda zbog toga sto se video enkodira preko integrirane graficke a ne diskretne (635m). Da li netko zna u cemu je problem i da li trebam iskljucit integriranu graficku u biosu?

Pokusao sam preko dva playera (vlc i mpc) te sam također instalirao i kodeke ali nista nije rjesilo problem.

Vjerojatno je problem s kodecima, taj procesor bi i bez diskretne trebao vrtiti čak i 1080p video bez većih problema. Koje kodeke si instalirao?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan

K- lite (http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm). Njih sam koristio uvijek i nikakvih problema nisam nikad imao.

12 godina
neaktivan
Asus K75VJ

ja sam isto kupila taj asusov model k75vj-ty165d, problem je da sam s njime dobila drivere za windows 8 a ja imam windows 7 pa me zanima da li mi netko može pomoći u pronalasku pravih drivera za win 7? hvala{#}

0 0 hvala 0
16 godina
samiloti kaže...

ja sam isto kupila taj asusov model k75vj-ty165d, problem je da sam s njime dobila drivere za windows 8 a ja imam windows 7 pa me zanima da li mi netko može pomoći u pronalasku pravih drivera za win 7? hvala{#}

Ti driveri bi trebali raditi u win7 bez problema. Instaliraj njih.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice