Želio bih kupiti gore navedeni laptop,i zanima me što vi mislite o njemu,vaša iskustva,je li se isplati za te novce,ima li ikoja preporuka za laptop do 3000 kn...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Želio bih kupiti gore navedeni laptop,i zanima me što vi mislite o njemu,vaša iskustva,je li se isplati za te novce,ima li ikoja preporuka za laptop do 3000 kn...?
taj laptop ima dvije mane pa ti sad vidi hoces li ga kupiti.radi se o tome da laptop nema drivere za wlan adapter Broadcom i nema PCMCIA(međusklop za prijenos računala).toliko od mene :)
Moj savjet ti je da ga ne kupujes..bio sam u Mikronisu, gdje mi je prodavac rekao da Acer navodno vise ne proizvodi tu seriju laptopa jer su se cesto kvarili..
dosta dobru ponudu sam nasao u ovom ducanu..sad imaju isto akciju za sve Samsung modele laptopa,a to je da daju 4 godine jamstva na laptop..to je dosta dobra ponuda po meni..evo ti link pa prosurfaj po sajtu i vidi.
moram pohvaliti i osoblje koje je usluzno i strucno, za razliku od nekih ducana, gdje te niti ne pogledaju kad dodjes u ducan...
nadam se da sam pomogao :-)
meni je Samsung puno bolji nego li taj Acer model
meni je Samsung puno bolji nego li taj Acer model
Eh, đavle i dupli acc.
Kakav dupli acc. , o cemu ti pricas? Ja pricam o laptopu, a za tebe ne znam.
Kakav dupli acc. , o cemu ti pricas? Ja pricam o laptopu, a za tebe ne znam.
HAHAHAHAHAHA. NO!
HAHAHAHAHA tebi.....
VALVE, pusti ljude da pisu sto zele i kako zele i kada zele...to sto tebe muci jel netko ima dupli acc. ili nema je samo tvoj problem i slobodno se zabavljaj s time ;-)
zanima me ovaj laptop,je li itko zna nešto o njemu:
zanima me ovaj laptop,je li itko zna nešto o njemu:
Hm, solidan lap, ali koliko vidim po netu ima različitih konfiguracija pod AH531 modelom. Ima ih s Celeron procovima, ima ih s i5 procovima, ali ovaj je recimo ok.
Dakle, ima Core i3 procesor, 4 gige DDR3, očito nije neka grafička, ali ima 500 gigi harda, HDMI. Malo je skuplji od ovog u emmezeti, ali za tu lovu mi se čini super.
Da,ali ja sam našao na nekim mjestima i za 2400kn,sad ne znam točno,ne sjećam se gdje,ali provjerit ću i imao je iste specifikacije kao i taj,također u novom broju bug-a ima taj isti i piše cijena:2499 kn.