dakle planiram kupiti navedeni netbook iz VIPove ponude pa me zanimaju mišljenja korisnika...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a nije to baš taj...ovaj iz vip-a ima 3 čelijsku bateriju i hard od 160gb...
dakle planiram kupiti navedeni netbook iz VIPove ponude pa me zanimaju mišljenja korisnika...
pozdrav,
Ja ga imam kupio sam ga prije neki 20 dana, ali ne u VIPu vec u trgovini i mogu rec da sam prezadovoljan. To mi je vec drugi Acer, i moj model ima 6 celijsku bateriju i 250gb HDD, a baterija traje do nekih 8 sati. Dođe windows 7 starter edition i jos neki programcica. Sve u svemu moja preporuka ;)
P.S. imas na youtubeu dosta videa o njema pa pogledaj ;)
hvala na odgovoru...znači nemaš zamjerki na tipkovnicu i to? to mi je najbitnije...
posto je 10 incni prijenosnik tipkovnica je malo manja ali tako je i kod ostalih 10 incni netbooka. Ja nemam zamjerki na tipkovnicu, malo privikavanja od standardne ali je ok.
ok, hvala...vjerojatno ga uzimam onda...
Također, moram reći da je jako dobar mali prijenosnik, a što se tastature tiče, muči me tipka slova "i". Radi, ali ispušta čudan zvuk kao da mrvim keks kad ju stisnem. Napominjem da nisam jeo nad kompjuterom.
možda ti je ušla neka mrvica prašine ili nečega...
možda ti je ušla neka mrvica prašine ili nečega...
Ma vjerojatno je. Nego nisam imao neku pametniju zamjerku, pa sam to napisao.
hehe...ja još uvijek nisam otišao do vip-a, nikako nać vremena...hoću prvo da mi daju da ga vidim kako radi pa tek onda uzimam...
evo konačno ga jučer uzeo...prezadovoljan sam...
kak traje baterija? si zadovoljan s njom pošto je 3-ćelijska? inače zadovoljan s njim?
kako uključiti wireless ja fakat nemrem na ovom modelu
dal imaš original win7 koji su došli s njim? moraš imat instaliran Launch Manager da bi radio
a wireless se pali/gasi sa FN+F2
dal imaš original win7 koji su došli s njim? moraš imat instaliran Launch Manager da bi radio
a wireless se pali/gasi sa FN+F2
bio je org win7 ali ja sam naknadno instaliro neorginal x)...pa što mi je sad činiti ima li pomoći ? hvala
bio je org win7 ali ja sam naknadno instaliro neorginal x)...pa što mi je sad činiti ima li pomoći ? hvala
pa instaliraj drivere i aplikacije sa acerove stranice
fala rješeno :D
fala rješeno :D
drago mi je :)
btw, imaš tipku za to
kakve igrice?
teško da će ti to normalno radit...preslab je za bilo što osim tetrisa...
uzeo ga u vip-u na pretplatu...
pa pogledaj si cijene po dućanima blizu tebe
Igre ne jer je preslab, a i nije namijenjen tome.