I-5 proc zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
I-5 proc

može li se kod nas kupiti laptop, recimo tipa samsung serije 3, ali s procesorom i-5, 3210m za cca. 4000kn? zna li itko? u austriji može, ali je to skopčano s komplikacijama pa bih radije kupio kod nas. tražio sam preko tražilica ali nisam uspio naći. pomislio sam da netko, što je valjda normalno, zna više i bolje :) može samsung, toshiba ili prijedlog. taj procesor želim jer mada nisam neki stručnjak znam da je uvijek bolje kupiti novu generaciju a k tome puno obrađujem fotke u ps-u, i uopće se služim s kompom na taj način da obično radim dosta toga u isto vrijeme. dakle, da skratim, potreban mi je dobar procesor. 

mogao bih se rastegnuti i do 4500kn ali dalje ne bih, niti želim. e pa ako netko zna išta, zahvaljujem. pozdrav svima!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I-5 proc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: I-5 proc
vž111 kaže...

može li se kod nas kupiti laptop, recimo tipa samsung serije 3, ali s procesorom i-5, 3210m za cca. 4000kn? zna li itko? u austriji može, ali je to skopčano s komplikacijama pa bih radije kupio kod nas. tražio sam preko tražilica ali nisam uspio naći. pomislio sam da netko, što je valjda normalno, zna više i bolje :) može samsung, toshiba ili prijedlog. taj procesor želim jer mada nisam neki stručnjak znam da je uvijek bolje kupiti novu generaciju a k tome puno obrađujem fotke u ps-u, i uopće se služim s kompom na taj način da obično radim dosta toga u isto vrijeme. dakle, da skratim, potreban mi je dobar procesor. 

mogao bih se rastegnuti i do 4500kn ali dalje ne bih, niti želim. e pa ako netko zna išta, zahvaljujem. pozdrav svima!

Evo biraj.  KLIK

12 godina
neaktivan
Re: I-5 proc
ne znam jel smijem ovdje odgovoriti, s obzirom da sam upozoren :) nadam se da mogu ipak.

dakle, fala mile. međutim puno tih podataka je netočno. a i ne želim više nikada kupiti hp. grije se pretjerano i uopće. mislim da nije kvalitetan. također i na acer se ljudi jako žale. e, dell već dolazi u obzir. našao sam i jednog samsunga na samoj granici od 4500kn. sve u svemu, vjerojatno je on jedina opcija koju ću razmotriti. hvala još jednom.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice