Vaši NFS auti

poruka: 276
|
čitano: 79.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vaši NFS auti

evo i moj lambo iz shifta!

ps mislim da se ovdje najbolje vidi.

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
16 godina
neaktivan
RE: Vaši NFS auti

po meni je nfsug 2 bio najjjjjjbolji nfs ali kako se pocela razvijati tehnologija pocela se stavljati sve bolja i bolja grafika i to je ono sto kvari mnoge dobre igrice kao sto su nfs i pes 8,9,10...

15 godina
neaktivan
MummE kaže...

po meni je nfsug 2 bio najjjjjjbolji nfs ali kako se pocela razvijati tehnologija pocela se stavljati sve bolja i bolja grafika i to je ono sto kvari mnoge dobre igrice kao sto su nfs i pes 8,9,10...

cekaj malo, benjo ti nisi dobro, grafika kvari nfs? u krivu si, to možda tebi, jer ipak ti imaš slabu grafičku

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
rooswelt1991 kaže...

evo i moj lambo iz shifta!

ps mislim da se ovdje najbolje vidi.

Tocno te felgice imam ja na R8, ali neznam iz kojega razloga ne mogu zaljepit screenshot...

16 godina
protjeran
m4k1 kaže...

Evo sta kazete o mojim autima??? Nemam sliku Lotusa iz Undercovera ali potrudit cu se da je nadem, pa cete vidjet...

super ali samo mi se gt sviđa ova rx8 ko da ima ralicu za snjeg no to je sam igra ustvarnosti bi to bilo pretjerivanje

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina
m4k1 kaže...

Evo sta kazete o mojim autima??? Nemam sliku Lotusa iz Undercovera ali potrudit cu se da je nadem, pa cete vidjet...

kič i neukus..

kakav je to spojler na gt-u?

probaj se poigrat samo sitnicama (felge, pragovi, svjetla..).. ovo izgleda nakaradno Namigiva

16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

neznam koji je to spojler ovo sam odavno igrao, a slike sam zadrzao...neznam di ti tamo vidis kić (svako auto ima 2 boje i to osnovna boja i boja u kojoj su felge i onaj logo sa strane) a neukus hmmm tu ne mozes nikome nista pricat svatko ima svoj ukus i svoje misljenje...evo Lotus sa Undercovera

Lotus Elise Lotus Elise
Lotus Elise Lotus Elise
Lotus Elise Lotus Elise
Lotus Elise Lotus Elise
17 godina

Izgleda ko davzdenjak, po zagorski maslovordac :D

17 godina
Vaši NFS auti

Evo jos jedan moj shift "bibi" xD

ocekujem ocjene

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

ocekujem ocjene

Nice..Povecaj gume

Ocjena 8.5/10

16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti
Evo jedna moja BEMBURA
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Evo jedna moja BEMBURA

ZAKON..Svaka cast...Postaj jos slika!

Ocjena 10/10

16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

Evo jedan nabrzaka meni se svidja

undercover

Bboy
16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

sry ewo sad

Bboy
15 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

Odličan je, no ubuduće koristi gumb "uredi"Nevinašce

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

ocekujem ocjene

Mene zanima odakle si ti tolike pare sakupio a imaš još 5 autiju koji vrijede po 1 mil. Jel to neki cheat?

BTW Dobro izgleda  Mitsubishi samo malo povećaj gume.

16 godina
neaktivan
Bboying kaže...

sry ewo sad

eee auto ti je pre*ebeno...samo stavi plavu ili narandastu boju umijesto roze...

GTI - Das Auto
16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti
Evo malo žešće!
17 godina
Vaši NFS auti

E ljudi, primjetio sam da puno vas stavlja slike geometrijski krajnje ispimpanih vozila kao nešto posebno ali ruku na srce, takve aute su imali skoro svi koji su igrali tu igru (maksimalno ispimpane). Ono što bi trebali raditi/stavljati su vaše osobne kombinacije boja/naljepnica/reklama i "ukusni" tuning, a ne sve na max, jednolična i standardna boja i hop evo "super" auta jer to stvarno nije ništa specijalno. Prava stavr je kad se pogode ti prije spomenuti omjeri i kombinacije i kada auto stvarno izgleda drugačije i bolje od drugih koji možda imaju istu karoseriju.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
17 godina

Sto se tice guma ovo je najveci promjer ovog modela Mršti se

A sto se tice love, da to je cheat

Igranje mi je postalo monotono, pa sad samo igram preko lana i vozam se po SPA xD

16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

imam jedan problem, nemogu nikako instalirat patch za Shift. Instaliram ga i pokrenem igru i nema nikakve razlike, nemam miša u meniu, nit nemam opciju da igram preko LAN-a. Naravno nemam original igru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 12:38 (mtopol).
15 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

sad ću ja nfs shift instalirati, skiniti savegame sa svim otključanim, tu napucavati auta, pa da vidite šta valja, a napraviti još jedan savegame za prelaženje igre

15 godina
Vaši NFS auti

Evo jedan Eclipse i 350Z iz Undergrounda 2.

Eclipse total 10 stars Eclipse total 10 stars
350Z, bolji mi je na PS2, ali jbg. 350Z, bolji mi je na PS2, ali jbg.
Izzy
15 godina
EVO kaže...

Evo jedan Eclipse i 350Z iz Undergrounda 2.

di si to iskopo sline mi cure..... to je najjaci NFS ikad

15 godina
Vaši NFS auti

Radim neki tutorial za tuning na engleskom u powerpointu, pa sam nasliko brdo fotki.

Imam još brdo po meni još ljepših auta ali su mina kompu.

Izzy
16 godina
Vaši NFS auti

Evo mojih uradaka...

Mitshubishi Eclipse Mitshubishi Eclipse
Acura RSX Acura RSX
15 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

Postat cu i ja neke slike al iz nfs carbona ;)

LOCKERZ JE ISTinaaa!!
16 godina
neaktivan
Vaši NFS auti

Evo moje Impreze iz Shifta:

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
17 godina
Vaši NFS auti

Nije da si se petljam u "poso" ali brate daj stavi zlatne felge kad vec furas plavu imprezu!!!!!!!

16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
big_guy kaže...
BannedOnThisForum kaže...

hmm, evo iz most wanteda, sve perfomanse do kraja, bez cheatova i trainera, ostalo mi jos 5 miliona :D

svi su iz career moda

Ma MW nema velike opcije sređivanja auta,ali dobro si ih sredio

hvala

bold: jarane, MW najbolji, zauvijek ce i biti ;), presao sam karijeru po 11. put ;), jedva sam se napatio da ga ponovo nadjem, ali igrao sam sve NFS

najbolji NFS ikad bio bi kad bi spojili:

opcije napucavanja auta iz nfs underground 2!!!!

nacin voznje kao u MW!!!

aute iz carbona i underground 2

grafiku iz undercovera

i naravno - blacklistu kao u MW!

mozda i nebi bilo tako najbolje..... to za napucavanje ostaje ali i nacin voznje je naj po meni u nfsug2 nekako u mw kad se zapucas autom kao da vozis tenk a ne auto... nekako kao da su preteska auta u mw... tako po meni to izgleda.... aute ma ja bi iz svih nfsova aute stavio.... sta fali grafi iz underground 2 ??????... a black lista moze i nemora :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice