Slike vaših kućnih ljubimaca

poruka: 1.202
|
čitano: 378.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Jack Sparrow kaže...

Moj pas je isto lud kad je neka kujica u blizini spremna za parenje. Zavija ko vuk, ruži mi po vratima, kvaku na vratima pritišče...uglavnom cijelu noć to radi.

Tako dugo do kad mi ne pukne film i idem mu van otvoriti na ogradi  vrata, sav veseo otrči negdje. I onda konačno mogu spavati ostatak noći u miru.

Kad se probudim ujutro već je pas na dvorištu i spava ko tuka. Tako cijeli dan sve do noći, e onda opet počne ludovati. To traje uvijek otprilike po 3 dana, nakon toga se smiri i dalje je mir.

Da, ali tebi bude samo preko noći, a meni ode i ne vrati se za neka 2 dana.

Tako da mi to i nije baš sigurno jer uvijek ima auta i nekih kretena koji bi ga ubili.

15 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Moj pas je isto lud kad je neka kujica u blizini spremna za parenje. Zavija ko vuk, ruži mi po vratima, kvaku na vratima pritišče...uglavnom cijelu noć to radi.

Tako dugo do kad mi ne pukne film i idem mu van otvoriti na ogradi  vrata, sav veseo otrči negdje. I onda konačno mogu spavati ostatak noći u miru.

Kad se probudim ujutro već je pas na dvorištu i spava ko tuka. Tako cijeli dan sve do noći, e onda opet počne ludovati. To traje uvijek otprilike po 3 dana, nakon toga se smiri i dalje je mir.

Da, ali tebi bude samo preko noći, a meni ode i ne vrati se za neka 2 dana.

Tako da mi to i nije baš sigurno jer uvijek ima auta i nekih kretena koji bi ga ubili.

pusti ga,nek ševi kuje i bude miran.Preporučujem mu od kuja Severinu i Simonu {#}

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Sunburn kaže...

A ovisi, moze se i ranije. Moja je isto k meni dosla sa nepunih 6 tjedana jer je bila u azilu i mama ih je zbog stresa pocela odbacivati pa je bila frka-panika. Jos je imala i upalu oka i pluca. Uglavnom zabavno je bilo prvih tjedan-dva, ali sada je ne bi mijenjao za nista {#}

Hebote Garfield {#}

A sta mislis kako se zove {#}

Vi veri veniversum vivus vici
15 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

A ovisi, moze se i ranije. Moja je isto k meni dosla sa nepunih 6 tjedana jer je bila u azilu i mama ih je zbog stresa pocela odbacivati pa je bila frka-panika. Jos je imala i upalu oka i pluca. Uglavnom zabavno je bilo prvih tjedan-dva, ali sada je ne bi mijenjao za nista {#}

ovaj maleni izgleda kao moje stene kojeg je lisica ubila (malo je manj bio) ... :(

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
16 godina
robisierra92 kaže...
The Man kaže...

međutim kastracijom mu se na neki način potiskuju nagoni za lutanjem i tučom s drugim mačkama. ne skita toliko puno, nego se više drži svog, manjeg, teritorija. i dalje lovi, mazi se, prede i sve ostalo.

Ovo boldano... iako je to teorija i zato se mačke i kastriraju, ali moj je specifičan primjer... kastriran, 5 godina star... a mlati se kao da je veljača, stalno!

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
TriP kaže...

My new 'BIG' dog,7 tjedana stara mopsica, Tisa {#}

Sta to nije premlado za micanje od majke? Negdje sam citao da treba proci 2 i pol mjeseca.

A šta ja znam,ja sam čitao da je idealno poslje 7. tjedna i prije 10. tjedna ..ma sigurno će bit u redu jer ždere ko velika. {#}

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
15 godina
neaktivan

Sry na offtopicu al hajde meni preporučite molim vas nekog psa ali da je KRATKODLAKI, i da je jako lijep i ne previše glup ;)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Sry na offtopicu al hajde meni preporučite molim vas nekog psa ali da je KRATKODLAKI, i da je jako lijep i ne previše glup ;)

nijedna pasmina nije glupa, jedino ako ima glupog vlasnika {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan

Imam ti ja dvije kujice viška. Malene su i ne jedu puno. Kada im priđeš izvale se na leđa da ih malo počeškaš po trbuhu. Javi se ako hoćeš i daj adresu da ti ih pošaljem poštom. Poštarinu plaćaš poštaru kod preuzimanja.

Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina

Imam najslađeg ćuku :D Zove se Peki i ima 5 godina... Vesel i voli se družiti s drugim psima

Peki Peki
14 godina
neaktivan
Postom mos poslat psa? To jos nisam cuo?
15 godina
Evo Zare !!!!
Ako zelite zaraditi http://www.potentialbux.com/?ref=thenovak65
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

eo i mojih udomljenih maca - žućko je Toro a mala siva je Biba :)

Icuce BOže.Kako imaš lijepe mačore to je nešto strašno.Siguran sam da se vole mazti :D Ja sam svoju izgubio u jedno nesreći i neželim se prisjećat toga :(

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina
robisierra92 kaže...

eo i mojih udomljenih maca - žućko je Toro a mala siva je Biba :)

Prelijepe mace! {#}

Nothing lasts forever
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
luxxxfromhell kaže...

nijedna pasmina nije glupa, jedino ako ima glupog vlasnika {#}

Ma mislim na tvrdoglave xD.. Krivo sam se izrazio.. Sry :P.. Mislim na neke tvrdoglave koadalmatinere itd.

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

S koliko se mjeseci preporučuje odvojiti štene od majke ?

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
15 godina
neaktivan

Sa koliko je mađarski ovcar zenka spremna za parenje.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
Diplomirani pješak kaže...

S koliko se mjeseci preporučuje odvojiti štene od majke ?

Oko 3 mjeseca.

14 godina
neaktivan

3-4 mjeseca.

14 godina
neaktivan

Evo moj mačak, Mucko

16 godina
neaktivan

Tvoj Mucko je isti kao moj Tom, ali moj Tomek ima lijepe i velike zelene oči.

Beauty doesn't have a weight restriction.
14 godina
neaktivan

Takvi su najljepši, zapravo uvijek je najljepši onaj kojega trenutno imam, nekad mi je dolutao dugodlaki pa mi je taj bio najljepši, onda crno bijeli debeli pa sam toga imao kao najljepšega, sad mi je taj...

Inače smiješno mi je ime Mucko, ali tako se zvao kad sam ga donio. Preferiram imana velikih ljudi kroz povijest. Dobro za mačke je još nekako, ali smiješno mi je kad se bulldog ili rotvajler zove Maza..

16 godina
Diplomirani pješak kaže...

Evo moj mačak, Mucko

{#}{#}

Nothing lasts forever
16 godina
neaktivan

Moja Micka dofurala svog prvog miša pred vrata, tako sam ponosan {#} ima tek dva mjeseca ali već tamani miševe 

facta infecta fieri nequeunt
14 godina

Moja tarantulica {#}

(OK, vise od zene nego moja... {#} )

Nadam se da je zenka!

Muzjaci zive 2-3 godine, a zenke i preko 10.

Bas je frajerica, bila je na izlozbi pa je zavrsila i po novinama i portalima :)

Index

E-Varazdin

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 1:55 (CyberDemonVZ).
17 godina

There, I fixed it!

I am creationist. I believe man created god.
14 godina
tnakir kaže...

There, I fixed it!

Uh, okrutno!

Nadam se da poslije slikica pasa ili mačaka ne stavljaš slike noževa za deranje životinja.

16 godina
odjavljen

evo opet moje pozerice... novost je da je naucila otvarat vrata pa sad ulazi u kucu kako je volja...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

evo mojih

bijeli pas je ben, izgleda mi da bi mogao bit tornjak, jer sam na netu gledao slike pasmina i našao tornjaka iste boje i fleka kao on, a težak je 10+ kila, a ima možda 4 mjeseca, neznam točno koliko jer smo ga dobili, bio je napušten

drugi je bobi, terijer, za miševe lovit i tako to, ali mu se baš neda

žutobijeli mačak je gargamel, krme debelo, samo se izležava po kući

stari sivi je đuro, bogac ima samo jedan očnjak i uvijek mu je jezik vani

drugi sivi je azriel, taj ništa ne radi, samo spava

crno bijeli je čoro, čoro zbog toga jer dok je bio mali je imao neku bolest i obolio na oči pa jedva vidi, orijentira se preko sluha

čupava mačka je buca, ali nej više nema, samo je jedan dan nestala, nikad ju nismo našli

bijelo žuti mačak je pero, voli se mazit ali samo kad se njemu da, jer inače bježi i boji se

drga mačka u bunkeru je jaca, ali nažalost pokojna, završila na cestu i auto ju pokupio

buca buca
azriel kao beba azriel kao beba
jaca i pero jaca i pero
đuro đuro
čoro čoro
gargamel gargamel
đuro 2 đuro 2
gargamel 2 gargamel 2
azriel dok je bio beba i gargamel azriel dok je bio beba i gargamel
ben ben
bobi bobi
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
tnakir kaže...

There, I fixed it!

Uh, okrutno!

Nadam se da poslije slikica pasa ili mačaka ne stavljaš slike noževa za deranje životinja.

Salim se, bojim se paukova, prva reakcija mi je slapa u ruke i RIP mali pauk...

Od ovog tvog bi vjerovatno pobiga. Nebi se usudija doc blizu.

I am creationist. I believe man created god.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice