- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zimske radosti za ekipu(nisu moje konfe, obadve nanovo slagane, FX 8320 & r9 270x konfe)...
Ja čekam svoju R9-290 i Accelero hybrid...
Stigla mi još jedna Alfica(jedino moje iz cijelog post-a).
P.S. - za one koji će prigovorit za drugu konfu za cooler, to je iz prijašnje konfe, bolje nego stock u svakom slučaju.
3 dana zahebancije.
htio sam staviti auroru "supernova" ali se nije imalo kessa za narucit pa ce malo pricekat.
mala pomoc
sto mislite koju tekučinu staviti
22 | Nebula Blue |
---|---|
4 | Supernova |
2 | Galaxy Purple |
Evo da se i ja malo pohvalim.Treba se zaraditi na život,zašto ne iznajmljivatz razglas?? Pojačalo sam dobio za 1300Kn i trafo mu je bio otišao.Zamjenio trafo i sada radi sve uredno,samo mu potenciometar za glavnu jačinu izlaza malo zeza.Ima 8 ulaza za mikrofone itd... i 2 za zvučnike 200W MAX.Zvučne kutije su me došle ko' petra kajgana jer su mi hitno trebale a neki đed ih precjenjivo i to debelo,i imao sam problema naći kabal za njih ali sam uspjeo na kraju..Piše da su 300W ali sumnjam da imaju više od 200W pa su taman za razglas.Uz to imam 4 mikrofona,2žična i dva bežična,sutra če biti nekakva Božična priredba pa poslika bežične i komplet deck.Jest da je malo starija oprema ali i dalje super funkiconalna,nadam se da se isplatilo dati toliko novaca i da če mi ti novci sukoro doči natrag.
Malo sam si preslozio PC. U fractal arc mini r2. Potrudio sam se oko kabela i zasad ovako izgleda :)
Haswell 4570 se hladi full pasivno s ovim hladnjakom bez problema. Opcenito u idleu masina radi sa svim ugasenim ventilatorima savrseno. Samo gpu lagano vrti stalno.
Da ne bude Sokolu i mojoj Sokolici dosadno...pa eto da upotpunimo kolekciju, yellow projekta :D
Sluške BT PBHS1BY + Trendnet micro BT adapter 106UB
I iskreno, nije mi žao...slušalice su odlične, zvuk je za moj ukus i pre glasan, bas je solidan i rekao bi sve u svemu savršeno ;=)
Eto,stigla i zadnja stvar koju sam cekao da dode.
Roccat Kone Pure Optical.
Sto se tice periferije,miran sam sada narednih par godina.
Nazalost nisam jedan od onih koji bi vam mogao dat i napisat neki review,ali eto barem nekih slika da vidite kako to kod mene izgleda sada,sve u kompletu. Pardon na ovim zicama,moram ih provuc po kanalicama ispod tipkovnice,i mis spojit preko tipkovnice.
Roccat Ryos MK Pro tipkovnica,Roccat Kone Pure optical miš,Roccat Kave 5.1 slušalice i Roccat Raivo podloga.
Prvi utisci su fenomenalni.
Logitech Z506.
Puno prašine po forumima se diglo oko njih, kako su falš serija iz Logitecha, nekima zuje, nekima woofer ne radi, a meni legli ko budali šamar(nema greške).
Čak i na Realtek integrisanoj zvučnoj - ALC892 sa zadnjim driverima.. zvuk odličan a bass izbija susjeda iz čarapa
p.s. Prva slika će vam se sigurno svidjeti