Pogledajte ovo. (nije moje ofcourse, prevruće je to za mene)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pa piše mu u "moj PC" sve osim clockova procesora

Pa 8800ultra je tvornički overclockana 8800gtx, sa manjim latencijama memorije i možda dignutim naponom, drugim coolerom, kojim vrm-om više.
Nešto kao hd4850 -> hd4870
Pa 8800ultra je tvornički overclockana 8800gtx, sa manjim latencijama memorije i možda dignutim naponom, drugim coolerom, kojim vrm-om više.
Nešto kao hd4850 -> hd4870

kako ja to vidim cilj je da na radijator dodje sto hladniji zrak- dakle izvana a ne iz ugrijanog kucista
s tim da imam jos dva na ispuhu i jedan na usisu- vjerujem da je dobar protok zraka u kucistu tako da su komponente dobro ''ohladjene''
u svakom slucaju mislim da bi razlika bila par stupnjeva sto je zanemarivo (moje misljenje)
poz
Evo mojeg Modda
nadam se da vam se sviđa
malo kableve uredim i to je dosta za sada
kako ja to vidim cilj je da na radijator dodje sto hladniji zrak- dakle izvana a ne iz ugrijanog kucista
s tim da imam jos dva na ispuhu i jedan na usisu- vjerujem da je dobar protok zraka u kucistu tako da su komponente dobro ''ohladjene''
u svakom slucaju mislim da bi razlika bila par stupnjeva sto je zanemarivo (moje misljenje)
poz
Evo mojeg Modda
nadam se da vam se sviđa
malo kableve uredim i to je dosta za sada

Kao što rekoh, fina pila
E moze pitanje vidis ovo ko zeljezo sa ljeve strane..tj..lim..sta vec..ovo tamo di se nalazi hard i przilica..itd..ovi ko poklopci di to ima za kupit??
Kao što rekoh, fina pila
E moze pitanje vidis ovo ko zeljezo sa ljeve strane..tj..lim..sta vec..ovo tamo di se nalazi hard i przilica..itd..ovi ko poklopci di to ima za kupit??

Čovječe meni baš svi kabeli idu iza ploče (ventovi, SATA, najanje) i stranicu zatvorim bez po muke, čak i kada sam imao Raptoxxa koji je imao kabela za 10 kompova a ne za jednog
Celeron nije za ganjanje reza u SuperPi-ju.
U SuperPi-ju ima veze količina cachea procesora.
Za takt na kojem tvoj radi, teško je dobiti nešto bolji rez.
Osobno, najbolja reza koju sam uspio navući jest sa E6750
koji je radio na 4213MHz. Spi: 11,968s
Da ne bude toliki OT, evo na što mi trenutno liči konfa:
http://shrani.si/f/K/jf/1EMiS4Nz/200802141518.jpg
nije li to malo intimno?

Sta je sve unutra???Koji proc,grafa,napajanje itd...??