Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 11.966
|
čitano: 3.628.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
athlon64 kaže...

evo upala mi prilika da jeftino nabavim xfx-ovu radeonku 4830 pa sam je gurnuo u cross s mojom 4850 ,  uasti kako fluidno lete igre , savršenstvo:

Ako možeš, zamolio bih te slike cable managmenta, zato što i ja kupujem to kućište pa me zanimaju ideje kako da ga odradim..

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Napravio sam prozirnu bočnu stranicu za CM-690 povodom 2. rođendana {#}. No sada treba polako početi razmišljati o novom kučištu {#}

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
odjavljen
Oly_E3 kaže...

Napravio sam prozirnu bočnu stranicu za CM-690 povodom 2. rođendana {#}. No sada treba polako početi razmišljati o novom kučištu {#}

Ja bih na tvom mjestu razmišljao o novom monitoru. {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan

Uf za monitor ću morati izdvojiti malo više, ići ću na neki profesionalni (kada ovaj rikne, jer ima za mene dosta dobru kvalitetu slike) a za igre, koje igram vrlo rijetko, imam 42" LCD TV (1080p)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 16:34 (Oly_E3).
15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Daj molim te skini one naljepnice sa Xilence ventilatora. Puno su ljepši kada im je cijela prednja strana crvena.

If creativity is a field, copyright is the fence.
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Jučer u OBI-ju kupio rotirajući multitool a.k.a. "dremel tool" ili samo "dremel" ....iako je to marka istog proizvoda itd. {#}

U biti...platio sam set malo manje od 260 kn

Proizvođač je Güde (čitaj Gide) iz Austrije....vidim da imaju široki izbor proizvoda

Točan model je ovaj

Aluminijski case - YEAH BITCH B-) Aluminijski case - YEAH BITCH B-)
za početnike odličan izbor za početnike odličan izbor

Najbolje od svega je garancija...čak 5 godina {#}

Snaga je 135 W i ima kontrolu brzine vrtnje preko kotačića, razne nastavke, čvrste je konstrukcije i fino leži u ruci.

Sve u svemu, odličan izbor za "dremel tool" do 300 kn

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 23:24 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Jučer u OBI-ju kupio rotirajući multitool a.k.a. "dremel tool" ili samo "dremel" ....iako je to marka istog proizvoda itd. {#}

Proizvođač je Güde (čitaj Gide) iz Austrije....vidim da imaju široki izbor proizvoda

Točan model je ovaj

Najbolje od svega je garancija...čak 5 godina {#}

Snaga je 135 W i ima kontrolu brzine vrtnje preko kotačića, razne nastavke, čvrste je konstrukcije i fino leži u ruci.

See u svemu, odličan izbor za "dremel tool" do 300 kn

Sad če biti modinga.

14 godina
neaktivan
AFK kaže...

Sad če biti modinga.

Oh yeah {#}

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
15 godina
odjavljen
Krešo91 kaže...

Točan model je ovaj

Ja sam već godinu dana vlasnik dotičnog modela i super mi je. Ali nabavi si zaštitne naočale i neku drugu zaštitnu opremu. Oni dijelovi za rezanje vole pucati i letjeti na sve strane ako se pregriju (pogotovo na plexiju).

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 20:13 (vexx5555).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo slike moje mrcine...

Zadovoljan sam njime, radi kao i prvog dana...{#}

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas mi stiglo novo kućište (CM 690 II Lite), pa sam premješto komponente {#}

Kutija Kutija
Unutrašnjost Unutrašnjost
Sprijeda Sprijeda
Pržilica Pržilica
Hard Hard
Matična, ram, cpu i cooler Matična, ram, cpu i cooler
grafa grafa
Napajanje Napajanje
Unutra Unutra
Unutra izdaleka Unutra izdaleka
Prednji dio na stolu Prednji dio na stolu
prozirna stranica prozirna stranica
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas imam malo čišćenje pa rekoh da stavim slikicu GTX580 bez oklopa.{#}

I'll be back
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Skoro sam pao u nesvijest kad sam vidio da GTX580 nema ni jedne toplovodne cijevi i ne prelazi 85°c u Furmarku, dok pak je GTX480 imala njih čak pet i jedva je zdaržavala temperaturu na 90°c

I'll be back
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Eo gamepad :D stigo jutros ja jos spavam xD , malo je mutno slikano mobom (nokia xpressmusic 5130)

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 11:31 (Luxy2501).
14 godina
neaktivan
microman kaže...

Skoro sam pao u nesvijest kad sam vidio da GTX580 nema ni jedne toplovodne cijevi i ne prelazi 85°c u Furmarku, dok pak je GTX480 imala njih čak pet i jedva je zdaržavala temperaturu na 90°c

da ali ona ima vapor chamber koji funkcjonira kao jedna velika toplovodna cijev i puno je bolji od hladnjaka sa gtx 480.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
microman kaže...

da ali ona ima vapor chamber koji funkcjonira kao jedna velika toplovodna cijev i puno je bolji od hladnjaka sa gtx 480.

Nisi skuzio poantu.

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo, i ja se ponovio :D

zasada, 55c u Linxu 3.8Ghz sa HT-om

PRODAJEM HD5970 /\/\ XILENCE 1200W - za vise informacija PP
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

iskreno, ne znam, al hladnjak na 480 je bas cool, i zbog tog je kartica lijepa :D bar meni

14 godina
neaktivan
zaki kaže...

lijep ti pogled iz sobe :D

15 godina
neaktivan
zaki kaže...

Evo nakon malo čišćenja i mjenjanja paste(MX3) odvrtio sam Linx na deset minuta sa i7 980X na 3.6Ghz i downvoltan sa 1.18v na 1.16v.

Temperature sa Noctua-om su fenomenalne. Max na jezgri je 53°c

I'll be back
15 godina

{#}{#}Što napravi od kućišta (naljepnice)..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Obaveza prema sponzorima{#}

I'll be back
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

KILLING MACHINE.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
15 godina
microman kaže...

Evo nakon malo čišćenja i mjenjanja paste(MX3) odvrtio sam Linx na deset minuta sa i7 980X na 3.6Ghz i downvoltan sa 1.18v na 1.16v.

Ipak je to 32nm, na zraku su 980x stabilni i na 4.6Ghz, dok ostale i7-ice do 4.4Ghz, i pri tome 980x ima manju temp, ali oba hldnjaka su opasna, sada sam na 4.0Ghz i 1.24v, temp je 58-60c.

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Moje nešto :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 14:25 (Unworthy_For_Life).
14 godina
neaktivan
zaki kaže...
microman kaže...

Ipak je to 32nm, na zraku su 980x stabilni i na 4.6Ghz, dok ostale i7-ice do 4.4Ghz, i pri tome 980x ima manju temp, ali oba hldnjaka su opasna, sada sam na 4.0Ghz i 1.24v, temp je 58-60c.

ma ide i7 preko 5ghz na zraku, samo treba znati s njim :D da bar ja to znam :D i iskreno i schyte (šit, kako ja zovem) za pare koje dodje odlično odradjuje posao. skoro pa je u vrhu performansu koje nudi noctua i svi drugi, a cjenovno je daleko ispod njih. jedino da poboljsa mounting sistem, a ne da kopira intel :S bas me zanima kakav je HR-02, to sam ja mislio prije kupiti....

14 godina
Slike vašeg Hardvera

evo odlucio i ja nabacit malo koju sliku svog hardware-a povodom dolaska novog pc-a...

Respect the Raise...!
15 godina
zaki kaže...
microman kaže...

Edit: evo me na 4.2Ghz, Linx stabilno, nakon 1 sat temp je 71c, voltaza 1.32v

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla mi je nova igračkica, XFX 9800GT {#}

16 godina
neaktivan

Evo jedan poklon danas od šefa dobio Acer Aspire one D150 i RIM blackberry 8520 Curve .Mogu reci da sam zadovoljan :)

pps. isprika za losu kvalitetu slike jer sam slikao sa lg kp500 cookie

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice