www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/#msi
Radiiiii, moj Xeon x5450 radi na ovoj MSI ploči.
Sad će Lan Party u ladicu za rezervu.
Radiiiii, moj Xeon x5450 radi na ovoj MSI ploči.
Sad će Lan Party u ladicu za rezervu.
kutija ne vrijedi ništa, slikaj ti grafu upogonjenu u svoju mašinu
pa imaš sve slike,samo malo skrolaj prema dole
A moja greška. Kako koristim Hover zoom samo mi je jednu sliku prikazalo.
Jel ta finix 1070 plasticna ili ima aluminijski pokrov? bome nakupilo se pošteno kila na njoj, inace najteza sto sam imao je bila gtx 780 Lightning od skoro 1,7Kg
koliko bi tek 1070 bila teska u lightning izvedbi
lp
Eto vec je forum pun 1080ki i 1070ki :)
Eto vec je forum pun 1080ki i 1070ki :)
Grafa ili godišnji, izbor je bio lak.
gocc01 Da nema banane ne bih imao pojma koliko je velika grafa, svaka čast! (embrace interwebz memes)
imaš li pojma sad kolika je?
Koliko banana troši 1070? Da vidim isplati li se :D
Koliko banana troši 1070? Da vidim isplati li se :D
ak je po akcijskoj cijeni kila 7kn dobis pola tone+ banana, ni lose ak si majmun
Tony 1999
Ukra si mi ideju s tim CPU privjeskom jer već neko vrime planiram to napravit od jednog starog djelomično ispravnog QX9650.
@darijoman
I kako ti se čini gtx-ica ovako na prvu ? :)
@darijoman
I kako ti se čini gtx-ica ovako na prvu ? :)
Dosta je tiha i hladna kartica. Zadovoljan nema šta :)
darijoman ansha DarthMarkus gocc01
Posto svi imamo Phoenixice, samo da kazem u slucaju da neko nema dobro oko da imate 4 naljepnice na grafi, dvije na ventovima, jednu gdje pise Gainward (onaj gdje je LED osvijetljenje) i jednu sa prednje strane gdje pise Phoenix.
darijoman ansha DarthMarkus gocc01
Posto svi imamo Phoenixice, samo da kazem u slucaju da neko nema dobro oko da imate 4 naljepnice na grafi, dvije na ventovima, jednu gdje pise Gainward (onaj gdje je LED osvijetljenje) i jednu sa prednje strane gdje pise Phoenix.
Auuu pa ima nas ko kineza
Da nisi rekao ne bih ni skužio da mi se ventilatori ne vrte. Tj u trenutku kad sam pogledao su se zavrtili na dve sekunde pa stali na nekih 5-10 i tak par puta zatim su se skroz ugasili. Temperatura na 36C sve na default.
Kaj to sam meni ili ovo čudo ima nekakav zero rpm
Eh da je samo moja iz Linksa...
Do 50 stupnjeva se ventovi ne pale, to je onaj 0db feature koji je sve popularniji.
Prinche svaka cast ovo je druga nano na forumu i bijela izgleda mrak
Imam osjecaj da jos ekipe po forumu ima r9 fury,x i nano, al se ne eksponiraju. Ko zna zasto, mozda su lurkeri, mozda samo gejmaju, a mozda su u sumi. ;)
ajmo pool
imam
3 | nano |
---|---|
0 | x |
0 | fury |
4 | konbinaciju fiji-a |
Nez jel ne vidim dobro ili je ta grafa nekim čudom bila po 2700 fakat u linksu. Ja mislio da je greška. Izgleda da nije