ChatGPT od sada može snimati sastanke i povezati s

poruka: 4
|
čitano: 1.196
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ChatGPT od sada može snimati sastanke i povezati s".
12 godina

Bit ce zabavno kad zajebe pa krivo nesto zapise ili preskoci, a netko radi po tom transkriptu.

1 0 hvala 0
7 godina
Re: ChatGPT od sada može snimati sastanke i poveza
Great Scott! kaže...

Bit ce zabavno kad zajebe pa krivo nesto zapise ili preskoci, a netko radi po tom transkriptu.

A što misliš po čijem nalogu rade poslovni korisnici iz članka? Pa isto UI, samo više razine.[1]

[1] https://www.bug.hr/biznis/moze-li-ai-zamijeniti-sefa-brin-iz-googlea-smatra-da-moze-jer-upravlja-timom-50536

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:46 (gpd).
16 godina

Ako ga nisi platio, sve je kraće voljan pričati s tobom i ostavi te na cjedilu kad ti najviše treba...podlo od njega!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

U prijevodu: chatGPT od sada može prisluškivati vaše sastanke, potencijalno pokupiti osjetljive podatke, klasificirati vas, i razvodnjeni rezultat aploadat na vaš drive kojem isto tako ima pristup. Uz obvezni trust me bro ne spremamo vaše podatke na naše servere za trening i prodaju podataka.

Da to koristiš moraš biti kompletni idiot.

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice