Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.944.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
14 godina
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
BloOm3R! kaže...

@Shaka111 može slika sa desktopa? :D

evo ga kolega

http://www.igreklik.com/slike/images/07592889944514287827.jpg

što se izgleda tiče,i meni smeta boja ventova(vjerojatno ću zamjeniti propelere xD nekom prilikom ) ali veličina mi je taman,pa pobogu imam cosmos kučište,ako mi to ne smeta onda mi sigurno ni veličina kulera ne smeta,štoviše što je veće to bolje =)

13 godina
protjeran
Shaka111 kaže...

što se izgleda tiče,i meni smeta boja ventova(vjerojatno ću zamjeniti propelere xD nekom prilikom ) ali veličina mi je taman,pa pobogu imam cosmos kučište,ako mi to ne smeta onda mi sigurno ni veličina kulera ne smeta,

štoviše što je veće to bolje =)

ma slazem se s skoro svime osim ovim zadnjim;), jer zbog velicine se ne vidi prakticki cijela ploca...meni osobno je to takoder jako gadno i narusava opci izgled!{#}

a i ove slike s maramicama u kadru takoder{#}{#}

lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
16 godina
neaktivan

Evo nazalost od danas opet u prodaji, radi posla i drugih stvari u zivotu... Vjerovatno ce osvanuti oglas za par dana, nakon urednicke provjere, pa eto, pripremite se... 

{#}

14 godina
Stjepanj kaže...
Shaka111 kaže...

što se izgleda tiče,i meni smeta boja ventova(vjerojatno ću zamjeniti propelere xD nekom prilikom ) ali veličina mi je taman,pa pobogu imam cosmos kučište,ako mi to ne smeta onda mi sigurno ni veličina kulera ne smeta,

štoviše što je veće to bolje =)

ma slazem se s skoro svime osim ovim zadnjim;), jer zbog velicine se ne vidi prakticki cijela ploca...meni osobno je to takoder jako gadno i narusava opci izgled!{#}

a i ove slike s maramicama u kadru takoder{#}{#}

lp

Vrijeme alergija i bolesti :)

13 godina
boy005 kaže...

Evo nazalost od danas opet u prodaji, radi posla i drugih stvari u zivotu... Vjerovatno ce osvanuti oglas za par dana, nakon urednicke provjere, pa eto, pripremite se... 

{#}

Meni je osobno ovo najljepsa konfa na cijelom forumu sta sam vidija :) volin ovako izgledom simple i bez puno svjetla konfiguracije, a perfomansama tenk.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 12:28 (chrispy450).
16 godina
Stjepanj kaže...

Koji si ti frik...već sam ti jednom prezentirao ove fotke kao argument, ali evo ga opet (lijen sam fotkat opet)....ako ti je ovo "jako gadno i narušava opći izgled" onda ja stvarno ne znam...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

@Chico12

Dobar, ali pre skup za ono sto dobijes.

LoL acc THCJoshi
11 godina
Jonja kaže...

@Chico12

Dobar, ali pre skup za ono sto dobijes.

Isto sam mislio kao i ti. A onda kad vidiš kako glatko ide mac os, postane ti jasno. Jeste malo skuplji slažem se. Uopće govoreno što se tiče kvalitete izrade macbook je tu bez konkurencije. Ne znam jesi li ikad probao tipkovnicu i trackpad na mac-u? Perverzija

Hejjjjj
13 godina
protjeran

DamageHigh meni to izgleda uredno i nista vise, pa pogledaj u kucistu se nis ne vidi pobogu od tog coolera...nevolim to i tocka! drugome je mozda super itd!{#}lp

12 godina
protjeran

Soapy svaka cast ! ;) lijepo je vidjet da nasi decki osvajaju nagrade . Uzivaj u ogromnom SSDu :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 13:19 (Adict).
14 godina

Puno hvala! {#}

SSD je stavljen u laptop za faks. 

Stari HDD 500gb Stari HDD 500gb
13 godina
Soapy kaže...

Puno hvala! {#}

SSD je stavljen u laptop za faks. 

Perverzija! {#} {#}

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P BF4 Nick:Godfather0501
13 godina
protjeran

Kolega siick_bubble_gumm lijepo sve slozeno u novom kucistu...{#} Zanima me jel ti se isplatio prelazak sa corsaira 600t na tog hafa gledajuci i cijenu i kvalitetu i prostor,koliko si dobio na svemu? Jel stari 600T vec na prodaju ili ide nesto drugo u njega? Mozda da dogovorimo nesto...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 12:06 (Tomo53nja).
13 godina
protjeran

4mal dobro kolega cemu nove grafe?;) kaj nisi imao 2xr9 290 {#} koje su brat bratu perfomansama iste...

http://www.anandtech.com/bench/product/1068?vs=1355

to cak ni ja nebi napravio s obzirom na iste perfomanse{#} ajde da si uzeo zbog barem 10% vise ali ovo mi je stvarno nejasno pa evo moze objasnjenje za sve{#}lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 20:39 (Stjepanj).
12 godina
Evo ti ja pojasnjenje: IMA SE MORE SE. Ja cu pricekat r9 3xx seriju
nista mi se neda
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
Evo ti ja pojasnjenje: IMA SE MORE SE. Ja cu pricekat r9 3xx seriju

mozda mu je zena pilila da ima velike racune za struju{#} neki znaju kak to ide s njima, ma znas sad cemo 100% usparati itd..:){#}

17 godina
neaktivan

Al kud baš pred zimu se rješavat R9 290, i to dvi, to mi nije jasno.. 

17 godina

ove dve su bile referentnog dizajna ,visoke tempertaure , nestabilan CF kod vecina igara pogotvo u 4k/30 moude, nema HDMI 2.0 , dok ova je refertni model nova generacija more fufure proof 4/60p ready (90% naslova) ocana je samam po defoltu i jos se lako kolka radi dodanog 8 pinskog

napajanja , manje trosi , necujna je u loadu, dok ej ova bila bucna daklem preporod i jedna je brza 15ak posto od 290 ... 

dobio sam cca 20-30% performasne u 4k a na nize nemoram ni pricat {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 21:05 (4mal).
13 godina
protjeran

na koju foru si dobio bolje (velis nestvarnih 20-30%) perfomanse ak amd rastura na visim rezolucijama...jesi mjerio u nekoj igri perfomasne

12 godina
Daj opiči bencheve ode na forumu da i mi vidimo tih 20-30%
nista mi se neda
17 godina

nisam mjerio ali 2x970 bolje skalira tj. tehnologija SLI-a od cf-a 290 pa i 290x u 4k/60p rezama

nisu tolko performase ni bitne ali ovaj multi gpu je bolji od prijasnjeg a to se vidi iz aviona {#}

menije bitno da mogu napokon imat 4k/60p a ne 30 kao do sada ,sto se tice manjih reza tj  full HD dobro dojde kod 4k teksutra u igrama 

recimo MSAA prije nisam mogo ni na 4x stavit ova dns tehnologije to omogucava iako to nv bredira kao da to njihovo al otom potom 

daklem dobio sa tishe,hladnije,brze i bolje iskustvo u pravom nex gen gamingu od proslog {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 21:26 (4mal).
17 godina
neaktivan

Mislim da je ipak dobio na performansama pogotovo što ove GTX 970 može clockati pitaj Boga koliko.. a R9 290 su bile stock, to se nije moglo živit pokraj njih na default taktovima a kamoli neki oc spominjat. Vjerojatno je izgubio nešto love, al čuo sam kako dvije stock R9 290 zvuče i to je pravo mučenje ako se igra bez slušalica. 

17 godina

jep popusio sam par stotina kuna ali meni se isplatio kad udjem u sobu mir je i tisina i ljepo svjetle ove ledice u kucitstu {#}

edit: kod filmova sam morao imat jednu od nih na ULPS-.u

dakle da nisam prije pola godine kupio 55incha UHDTV i da sam od starta imao nereferntni CF ostao bi na R9 ziher jedno godinu , godinu i pol dana {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 21:27 (4mal).
12 godina
Tko nije proba referentnu 290-ku nemoze to razumit. Za jednu znam kako riče a dvi mogu samo zamislit brrrr sav se naježim.
nista mi se neda
17 godina

tako je kolega {#}

14 godina

4mal, kažeš da se uz grafičku dobije podloga za miš?
Ti si uzeo dva komada, a gdje ti je druga podloga?
P.s. gužva ti je zar ne u kejsu? Valjao bi big tower, zar ne?
Nije li donja grafička preblizu napajanju?
Kakve su temperature? 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
15 godina
4mal kaže...

jep popusio sam par stotina kuna ali meni se isplatio kad udjem u sobu mir je i tisina i ljepo svjetle ove ledice u kucitstu {#}

edit: kod filmova sam morao imat jednu od nih na ULPS-.u

dakle da nisam prije pola godine kupio 55incha UHDTV i da sam od starta imao nereferntni CF ostao bi na R9 ziher jedno godinu , godinu i pol dana {#}

par stotina?? nebi se bas slozio s tim .prije bi reko da si popusio par tisuca

aj nabaci koji bench da vidimo kolika je razlika {#}

nicky.sl

grafe su tihe  i hladne {#}

H2O Forever
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 6:28 (zagy15061984).
12 godina
Jes i moja (dok je imala referentni) bila je neobicno tiha sve mi nesto cudno, pipkam ja nju kad ono ledena ko led (ipak je bija prvi misec) i cudno meni svi se bune kako je bucna i vruca a uvjerija se ja da nije. Idila je nestala kad sam ipak ukljucija komp.
nista mi se neda
15 godina
nicky.sl kaže...
Jes i moja (dok je imala referentni) bila je neobicno tiha sve mi nesto cudno, pipkam ja nju kad ono ledena ko led (ipak je bija prvi misec) i cudno meni svi se bune kako je bucna i vruca a uvjerija se ja da nije. Idila je nestala kad sam ipak ukljucija komp.

e vidis kod mene je stvarno hladna, tj obe su hladne i uopste nisu bucne , a referentni su modeli{#}

H2O Forever
12 godina
zagy15061984 kaže...
nicky.sl kaže...

e vidis kod mene je stvarno hladna, tj obe su hladne i uopste nisu bucne , a referentni su modeli{#}

Ma daj stvarno bi bilo vrime da i ti napokon upalis komp.
nista mi se neda
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice