- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
doktor1 super zamjena, sad ces moci vrtiti igre u nesto vise fps-a i jos vecoj rezi za sweetfx+downsampling cekamo nove screenshotove!lp
Htjeo sam uz sitnu nadoplatu uzeti GS primjerak, (kakvih 100 kuna) ali nije bilo...
Inače odlično se kloka naspram GTX 650 Ti!
GPU Clock +160 MHz --- GTX 650 Ti maksimalno +55 Mhz
Memory Clock +150 MHz --- GTX 650 Ti maksimalno +30 Mhz
Bez overklokinga radi na 50 stupnjeva dok sa ovim gore taktovima ne prelazi 58.
Ova se napaja samo preko PIC-E slota; GTX 650 Ti je imala 1x6pin, a prije sam imao GTX 460 sa 2x6pin -- uzevši u obzir da je GTX 750 Ti performansama negdje kao i GTX 480 to je nevjerovatno koliko manje struje treba!
Najveću razilku do sada sam primjetio u Watch Dogs naslovu - osjetno bolje performanse i nestajanje stutteringa, (također zahvaljujući 2GB VRAMa)
Gtx750ti je trenutno najpopularnija grafička za mining, možeš ih naredati 10 komada na 1000wati.
ahahahah, moram te razočarat to je od mlađeg brata krevet, ja sam ipak prerasao nespremanje kreveta
ahahahah, moram te razočarat to je od mlađeg brata krevet, ja sam ipak prerasao nespremanje kreveta
zasto bi mene razocarao?? pa nisam ja postavio slike neurednog kreveta..ILI??
Bila je u prodaji do danas, jer sam imao neke druge solucije u igri - danas je dosla samnom doma i prodaja vise nije aktualna.
Mozda nije najnajbrzi, ali je svakako najisplativiji za kupnju preko ebaya ako se traze top brzine 3.0 usb-a
U pravu si, onda sam gledao na nekim drugim stranicama, ali većina stranica govori da je ovaj sandisk upravo najbrži.
Ali pogledaj ovo, gledaj šta sandisk radi od corsaira: http://usb.userbenchmark.com/Compare/SanDisk-Extreme-USB-30-64GB-vs-Corsair-Flash-Voyager-GT-USB-30-64GB/1459vs1567
a duplo jeftiniji.
Te brzine koje corsair navodi u svojem marketingu su blago rečeno smiješne, daleko je to od RL brzina.
Te brzine koje corsair navodi u svojem marketingu su blago rečeno smiješne, daleko je to od RL brzina.
Corsair Voyager GTX USB Pen Drive Review 128GB 25…:

Pogledao sam ali i dalje san disk extreme pro 128 je kralj na write brzinama, mislim niti ne mozes usporedivati manji kapacitet 64 vs 128GB to ti je valjda jasno, da rezimiramo sandisk extreme 64GB se prodaje na ebay za cca 50$ i tu nema apsolutno nikakve konkurencije.
jojo_surf ajme ja cu krepatiusisavac
lp
Kaj sam propustio?
Vidim postove, pa gledam sestrinsku temu, a tamo ništa.
Izbrisao moderator. Ljudi su svašta počeli ovdje stavljati, začas pa budemo stavljali anlasere, getribe i slične dijelove ''hardware-a''
Mislim da ću početi kažnjavati takve gluposti, zna se što je to hardver i što spada u temu...
Mislim da ću početi kažnjavati takve gluposti, zna se što je to hardver i što spada u temu...
Eh, kojim slućajem da je ovo neki ženski forum sad bi perje frcalo, a sigurno bi bilo i zanimljivih pikčrs.
A jebga, kad im popustiš, onda te provociraju namjerno, djeca ko djeca.
Šteta kaj sam propustio post, barem bi se nasmijao kao ostali kolege.
Eh, kojim slućajem da je ovo neki ženski forum sad bi perje frcalo, a sigurno bi bilo i zanimljivih pikčrs.
Ako bi bilo i koje dobro dupe uz te usisavače, to bi već bilo nešto drugo :)
A jebga, kad im popustiš, onda te provociraju namjerno, djeca ko djeca.
Šteta kaj sam propustio post, barem bi se nasmijao kao ostali kolege.
Ma usisavač ko usisavač...ništa spešl...
A jel ja mogu postaviti sliku od svoje tavice? Friška je, baš u Konzumu kupljena.
Nego, dali je netko sejvao sliku od tog usisavača?
A jel ja mogu postaviti sliku od svoje tavice?
Budeš dobio po pi...
U lesnini , soma kuna
Shaka111 neznam za ostale(a i briga me:) no meni ova noctua unisti svako racunalo, na stranu perfomanse( a i nebile dobre za 600kn:) no ta odvratno govnasta boja i glomaznost mi neidu u glavu...
lp
De gustibus non disputandum est.
@Shaka111 može slika sa desktopa? :D